.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Guest

Емо прическа

ta da vi pitam kak da si napravq kosata v stil emo tq v momentami e do ramenete nqkade i briton na edna strana ama ve4e porsna i ne6te da sroi prava i savsem leko na4upena otdolu moje da postnete pic4eta

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Guest
    emi to emoto e s briton na strani..skasi go malk do pod ochite..i si gotoa ;]

Guest
    дааааа, сексита, имо е тва на куково лято.

имо косите са почти като на индитата, само дето имотата си слагат повече гел ипяна върху тях, а индитата отказват дасе решат в повечето случаи. нещо средно дълго, на пластове, разрошено и с 1-2 цветни кичура(може и вградени). боядисаната в 2 контрастиращи цвятакоса също е имо. или пък къса отзад и направена да стърчи, може и не на иглички - нещо като обърнат мюлет.

бритона е ясен, няма нужда да го споменавам.

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от sexita

Tova v 4erna kosa,ne ti li prili4a na emo-stil?
    Не, това изобщо не е емо
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    sexita, на снимките, които си дала са фешъни /предимно/

Към авторката виж във vbox, ето пример-
    http://vbox7.com/search/?offline=1&vbox_q=Emo+girls

http://vbox7.com/search/?offline=1&v...B5%D1%82%D0%B0

Мисля, че най-добре е ти да си харесах, а най-добрият начин е чрез клипчетата. Знам, че знаеш какви са основните типове прически, но все пак тук има богато разнообразие

Guest
    ot dezi samo 3-4 sa emo..ii to ne to4no emo ama napodobqvashTi..

Град
    Русе
    Браво тез вече са , можеби си гледала vbox-а

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    оф кво сте ги лапнали теа емота сички...

Поне да беше казал/а мъжка или женска прическа искаш ?!...то не,че има голяма разлика

Ай на скифай...дано съм полезна.. [;

http://www.fotolog.com/xemo__x/
    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=147878

Хей сладурче,аз съм Имо (да знаете,че така се произнася!) ако искаш имо прическа ми пиши на ЛС,че да ти обясна каквото трябва

Guest
    moje li nqkoi da mi obqsni kak stavat tez pri4eski

Guest
    със подстригване за обем(Силно филирани краища)
    После се прави прическа със сешоар за обем.Топира се корените и си готов

sexita misi mn

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Да, ама всеки ден трябва да минаваш с преза най-вече през бретона за "истинските" имо прически.

Мега фен
    Град
    София
    Косата ми е до раменете, етажирана е и бретона ми е на една страна...това за имо ли се води? Извинявам се за невежеството си

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Косата ми е до раменете, етажирана е и бретона ми е на една страна...това за имо ли се води? Извинявам се за невежеството си
    горе-долу да

Град
    По света и у нас :)
    Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    горе-долу да
    Абе от къде изрови тая тема от 100 години уе
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Ти случайно да си чувала за фризьор ? Ако не и ти е толкова мерак да се пострижеш сама скъси бретона ти като го клъцкаш вертикално !

Хей сладурче,аз съм Имо (да знаете,че така се произнася!) ако искаш имо прическа ми пиши на ЛС,че да ти обясна каквото трябва
    А аз пък само да ти кажа,че се чете "имо",защото на всички ни е ясно,че идва от думата emotional,но това не означава,че се пише така!И подяволите спрете да пишето "имо" вместо "емо",защото има огрооомна разлика между писането на думата и произнасянето и.По тази логика "emotional"като се чете с и,защо не го пишем "imotional"?Или пък сега ми дойде на ум и една българска дума - "будка".Защо като д-то се произнася като т,не пишем "бутка"?
    Някой сега искаше да му се обеснява как стават прическите.Ами правиш си страничен бриотн,което вече е ясно,после косата отгоре се прави на етажи и трябва да е по къса(имам впредвид отгоре на главата ),за да можеш да я топираш за обем.Надолу кичурите се изправят с преса и се оставят без обем,за да се получи ефекта,при който косата ти е бухнала горе и изведнъж става нормална в долните кичури.

Мега фен
    Не.
    И моята е тъй, ама определено не мязам на емо. И бретонът ми е доста къс, за да бъде "емовски", точно над веждите е.
    И не се извинявай, има доста по-невежи хора от теб в този форум.

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Да, ама всеки ден трябва да минаваш с преза най-вече през бретона за "истинските" имо прически.

не е ИМО а ЕМО !
    Summer (h)

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    сама няма да можеш

и аз искам мн да стана емо веднаж се опитах да си топирам косата , но не стана или аз наисти нз как да я напрая или него прая точно МАМКА МУ колко искам да сам емо HELPPPPPPPPPPPPPPPP PLSSSSSSSSSSS
    Пиша на две очи,чиято светлина не бе за мен!
    На едно сърце,което нямам право да спечеля!
    На едно момче,което винаги ще търся,но няма да намеря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си