- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредното влюбено момиче
Здравейте,сигурно има много такива теми в които пише,че като си влюбена трябва да му кажеш,но аз просто съм толкова срамежлива,че...![]()
Как да отида пред него и да му кажа "Здравей ,много те харесвам'' ,да то да беше по скайп,амаа трябва от някой негов фр. да му го взема,ама те каквито са му приятелитее
.Аз съм 7 клас,а той е 8..какво да правя
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Този срам..мале...Първоначално написано от mim4ety_sara
Когато го видиш му пойскай скайп,ако си много притеснена се успокояваш и си казваш,че всичко ще е наред.Бъди по-смела.
Успех! Знам какво ти е,но трябва да го преодолееш!
aa ama kak az sam mn sramejliva samo deto dneska pone 10 pyti tova stana,zna4i az tykmo se obry6tam da go vidq i toi me gleda,qvno 6toto go vikam po koridora po imeПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
![]()
![]()
ОМФГ всичко др ,но не и скайп![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
za6toПървоначално написано от slim__shadygirl
![]()
![]()
Първоначално написано от mim4ety_sara
Ами след като го викаш не се ли е усетил хах...Знам,че си много срамежлива то и аз съм...
Обаче го преодолявам и вече не съм чак толкова...Ами значи тогава,когато пак го срещнеш в коридора се блъсни в него все едно без да искаш, извини се и така ще се заговорите!За нещо друго не знам ще помисля...
![]()
misliiiiiii a za blyskane v minaliq mi lybim me blysnaha![]()
ama az mu kazah po abv,toi ne me razbra posle edin 6anty ot na6iq klas kaza na nego i na fr mu 4e edno momi4e go haresva i celiq mu klas (11klas) i ot 8,9,10 klas doidoha da me vidqd koq sam
![]()
![]()
ujas
ama sega nz ko da pravq s toq skype
![]()
e kakПървоначално написано от Pliok0019
![]()
![]()
![]()
Общи познати нямате ли? Някой от класа му?Първоначално написано от mim4ety_sara
При мен се получава нещо подобно.Момчето е с 1 година по голям от мене аз съм 8, а той 9.Имам му скайпа, обаче ме е страх да му кажа в очите че го харесвам.Но по различното е че той си има гадже и нещата се оплитат много.Такаче ако това момче което ти си харесваш си няма гадже по добре действай навреме за да не сажаляваш после! УСПЕХ!!!
Първоначално написано от mim4ety_sara
ОМГ...Мила,забрави за скайп поне за сега...То там всичко е много лесно,но после ще ти е много по-трудно на живо....
Мисля...
Аз не преставам да мисля...
am ne iam det poznavat nqkoi ot klasa mu i mislq moq fr da zeme skype my ot negov,no nz dali 6te staneПървоначално написано от Pliok0019
![]()
![]()
aa az kato mu kaja po skype mislq,4e posle nqq me e sramПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
Ок.Първоначално написано от mim4ety_sara
Намери му скайпа и от там действай!Обаче да не ти стане навик...И после,ако те покани да излезете теб още да те е срам..
![]()
Щото е супер тъпо да кажеш на някой че го харесваш/обичаш по скайп.Такива работи се казват очи в очи :PПървоначално написано от mim4ety_sara
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Една моя приятелка харесваше едно момче и аз му намерих скайпа от сестра ми и и го дадох...Тя реши първо нали да се поопазнаят и после да стреля...но след като тя му каза за чувствата си той и каза, че при него не е така и след като тя го видя беше потънала в земята от срам така, че по-добре в очите...Само си мисли какво ще е ако той сподели чуваствата ти и всичко ще е Ок..А ако не те харесва ще го преживееш![]()
sega razbrah dosta za nego zna4iu6i treva
am pe4en e (i sladyk) ,utre 6te mi dadat skype my,noo toi qvno znae 4e go haresvam 6toto...
![]()
![]()
am ii ina4e kak v o4ite da mu kaja ,predstavete si da me obidi ili primerno da ne me haresa,az 6te potana v zemqta ot sram
![]()
![]()
![]()
[/quote]
ами намери го ако се е регнал в сайт за запознанства и му пиши "аа ама ние не сме ли от едно даскало" и така![]()
ax da be ti lud li si![]()
![]()
![]()
МЪЛЧИ СИПървоначално написано от mim4ety_sara
тва е най-голямата тъпня "кажи му че го харесваш"
и той кво?
гаранция че ще почне да те отбягва, или ако не те отбягва то задължително си си стопила шансовете...
когато някой ти каже че те харесва обикновено не го имаш в предвид щото ти е на тепсия и няма никакъв интерес.. хората така са устроени...
прави, квото ще правиш, гледай да му станеш поне добра позната, не се натискай като кучка, овладей емоциите, слушай разума и след повече време му признай чувствата си.. няма смисъл да бързаш.. опознайте се..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
карай го по-полека и не насилваи нещата
дори и да си хубаво момиче,с добре сложено тяло да доидеш и да ми кажеш здравеи,обичам те нема как да ти откликна на емоцията
-гледаи да го заговориш да излезете на някое кафе с общи приятели нещо такова
zna4i purvo mu vzemi skaipa posle po4ni da uvurta6 kato go pita6 ima6 li si priqtelka,haresva li si nqkoq i ako kaje NE ti si na liniq tva ne e nikaf suvet de ama ti pojelavam USPEH!!!!![]()
Порасни първо, после сама ще се сетиш какво да правиш...Първоначално написано от mim4ety_sara
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"