.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

И тя и аз го хар

имам ужасен проблем с една от най-добрите ми приятелки харесваме едно и също момче.Днеска тя ми каза че го хар(тя незнае че аз го хар) и се чудя дали да и кажа че и аз го харесвам или да си замълча и какво да прая дали да я нараня ку тръгна с него или да се откажа от него заради приятелството ни.ПЛС хелп

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Re: И тя и аз го хар

Цитирай Първоначално написано от nelito_131
    имам ужасен проблем с една от най-добрите ми приятелки харесваме едно и също момче.Днеска тя ми каза че го хар(тя незнае че аз го хар) и се чудя дали да и кажа че и аз го харесвам или да си замълча и какво да прая дали да я нараня ку тръгна с него или да се откажа от него заради приятелството ни.ПЛС хелп
    Ами ако тя тръгне с него?

е да и това може да стане но все пак дали да се откажа от него заради нашето приятелство

е да и това може да стане но все пак дали да се откажа от него заради нашето приятелство
    ДА. А може да се откажете и 2те ако е някое увлечение
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    Страната на Чудесата
    Трябваше още на момента да й кажеш, че и ти го харесваш.
    Fighting for nothing is what you're born for.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ако сега й кажеш ще прозвучи все едно,за да й е гадно и не го харесваш наистина... не знам

Иначе може би трябва и двете да се откажете, ако държите на приятелството си...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Преди година имах същия проблем. И аз и мойта приятелка харесвахме едно и също момче. Поговорихме и решихме да се откажем от него, защото на света има много момчета, но съвсем малко възможности за приятелство, такаче помисли си и поговорете... УСПЕХ !!!
    Всеки мъж се пипа там където го сърби, не не не не се прави защото се пипаш и ТИ !

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    ем аз ти предлагам да не се отказваш... всмисъл окей.. най-добри приятелки сте... и по-добре й кажи.. щото вие може да го харесвате и ти да се откажеш от него за да може тя да тръгне с него.. ама представи си че се окаже че той харесва теб... то тогава той няма да тръгне с приятелката ти и не мисля че има правото да ти се разсърди.. защото ще е глупаво
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Град
    Велико Търново
    Според мен трябва да и споделиш,че и ти го харесваш,но в никакъв случай едно момче не трябва да ви скара..А щом става на въпрос за най-добрата ти приятелка...ще е най-добре и двете да се откажете от него

най-добре й кажи че и ти мн го харесваш и т.н. и поговори с нея дали предпочита да се откажете от него заради приятелството ви, ако каже че въпреки всичко го иска, тръгни с него първа личен опит

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от _InSaNe_
    ем аз ти предлагам да не се отказваш... всмисъл окей.. най-добри приятелки сте... и по-добре й кажи.. щото вие може да го харесвате и ти да се откажеш от него за да може тя да тръгне с него.. ама представи си че се окаже че той харесва теб... то тогава той няма да тръгне с приятелката ти и не мисля че има правото да ти се разсърди.. защото ще е глупаво
    +1
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Първо се научи да пишеш!!! "Ку" тръгниш с него и тя ти е истинска и добра приятелка не би трябвало да има нищо против.. Глупаво и детинско е момче да ви скара..На света няма толкова важен и интересен индивид (според мен де) които може да скара едни добри приятелки..Тъи че трябва това да го споделиш с нея а не с нас.. АИДЕ УСПЕХ!!

nikoga ne se doverqvai na tai nare4enite "dobri priqtelki" rano ili k1sno ti zabivat noj v garba tragni s nego i da ne ti puka za neq

nikoga ne se doverqvai na tai nare4enite "dobri priqtelki" rano ili k1sno ti zabivat noj v garba tragni s nego i da ne ti puka za neq

Град
    На слънцето :>
    0х кат0 г0 кажете тва "хар" напрао ми буркате в нервите .. думата е "харесвам" и няма да е зле да започнете да я използвате ! кви са тея "хар","сер","мн","бб" и прочие .. селяния

ПТ. Откажете се и 2те - 1 приятелство е по-важно от някакво глупаво увлечение което скоро ще забравите.

na toq svqt nqma dobri fr taka 4e ne se otkazvai ot mom4eto zaradi momi4e koeto sled vreme 6te osaznae6 4e vs tova koeto si pravila za neq e bilo bezsmisleno za tva zimai go tva mom4e i gotovo ti vinagi trqbva da si na parvo mqsto a 4ak togava da misli6 za drugite

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако държиш на приятелството си с нея-да!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си