- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Коментар по боя в "Big Brother"
[vbox7]http://vbox7.com/play:f6ac4852[/vbox7]
Трябваше само арабина да си тръгне , защото той предизвика боя!
Ако не то поне да беше пуснал гласуване , кой да си тръгне тогава моя фаворит Данаил щеше да остане.
и двамата са ми някакви безлични ... се ми е тая
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Еми какво има да му се коментира - от 10 простака събрани на едно място друго може ли да се очаква ?
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
nali za tova vutre sa subrani samo prostaci![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
+ 1Първоначално написано от naduta_fukli4ka
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
двамата не са ми по вкуса и ми е все тая че ги изгониха,но най-много заслужаваше да си тръгне арабина![]()
...
Според мен това беше напълно нормално да се случи.Я се замислете защо има толкова много алкохол при тези мизерни условия в лагерите?Дали продуцентите не целяха нещо такова?![]()
коментара ми е, че охраната не трябваше да влиза, малко му беше на арабина, поне пукнато ребро счупен крак или изхвърчали зъби трябваше да има, ама нищо и това става.
ебати и боя...нищо им няма
Eми арабина трябваше да си тръгне той го обижда предизвикваше го чак пари му предложи и аз бих постапила така!![]()
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
Eми арабина трябваше да си тръгне той го обижда предизвикваше го чак пари му предложи и аз бих постапила така!![]()
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
Оф тоя глупав шибан мангал леле толкова ми е противен само като го видя ми се повдига!Не трябваше другия да си тръгва беше пич и пускаше мн яки лафове!
Не са добре хората![]()
10 простака?!
Нито сте гледали нито нищо и сте на годинки от 5 до 10 и вече знаете , кой е простак?!
Я погледнете Цветан! Той е живия пример за България , ако всички бяха като него България щеше да е много добро място за живеене!
x
аь ус ефь пьтнсше
Съгласна съм. Да не кажа голяма дума, но ми се вижда най - свестния човек от всички.Първоначално написано от NightGuardian
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Aз не го гледам тоя сезон, за к'во се разправя?
The Spark