- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Левски - Жилина
баах му майката днеска се редих 10минути за билетимай май ще напълниме герена и ше отнесеме жилините,а ? :P
непукист! искам прогноза, че мисля да го пиша тоя мач![]()
ся и жилина да ви го треснат дано говеда мръсни с тоя чадър дет го имате в БФС българския футбол не струва![]()
шшш, ае поне една тема да има без да псувате, а малко да млъкнете и да проведеме една дискусия без да се псува в тая тема? разбрах, че си много лош във форума - ок айде стига псувал и писал безмислени мнения
^и аз така си мисля
Аз съм с карта не се редимМощно сините и яко атмосфера
![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
spored men jilina 6te natiska pove4e 6toto pri 0 na 0 levski prodaljavat a za levski 1 gol e klasirane a za jilina 1 gol ma4a stava interesen
abe dano ne se izdanim pak
След малко тръгвам с оптимистично настроение![]()
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ !!!
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
za levski sma no taq ve4er prosto te si zaslujixa zagubata
К*Р ЗА ЛЕВСКИ , ОЛЕ..... Доказаните некадърници за пореден път се осраха и пак доказаха, че мястото им не е в Европа, а по селските герени...
www.antiki.bg - сайт за антики, колекции , обяви , монети и т.н.
Край на мача. Шест поредни загуби на Левски у дома в Европа и само един гол - този на Мариан Огнянов срещу Челси. Евроидиотско постижение. СТадионът изригва "К.рви сте, к.рви сте." и "Оставка"
не е по темата, ама съм длъжен да кажа, че Мариян Огнянов е циганин... лошото е,че останалите от отбора са още по-големи цигани, щом стигнаха дотам този ломски манго да е голмайстора в Европа хахахах
www.antiki.bg - сайт за антики, колекции , обяви , монети и т.н.
май неПървоначално написано от lo0s3r
![]()
Коментара ми за мача и за българският футбол като цяло :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Ужасен бой между феновете на Левски и полицията се разрази пред сектор "Б" на стадион "Георги Аспарухов", научи репортер на Sportal.bg. Ултраси на "сините", разделени на две групи от около 30 човека и екипирани с бухалки и боксове, влезнали в схватка с група от 20-30 полицаи. По-късно те били разбити от бой от притеклата се на помощ конна полиция. В масовото меле, в което общо са участвали над 100 човека, са пострадали много хора. Има пострадали полицаи, удряни с тежки предмети, както и фенове, които отнесли много палки от органите на реда. Причините за масовото меле все още не са известни.
То е много сложно да се разберат причините - просто на феновете вече им писна да прощаватЖалкото е само за тях, защото са пострадали невинни хора и за какво ? За отбор на който не му дреме грам за публиката
Като цяло никакво желание не показаха футболистите - бездейност. Някви тъпи пасчета, тактиката гола-вода и чак в 76-тата минута се сетиха да отпращат силни удари към противниковата врата. Изобщо ако имаше как да влезнат със се топката във вратата щеше да е най-добре... А пък за Жоазиньо - човекът-отбор, който ако имаше как да се разчекне и да играе и ляво, и дясно крило и всичко...просто не ми се коментира
До много разочаровани сини сърца доведе този мач и така като слушах отзиви - всеки е на мнение, че вече никакво подкрепа не трябва да им се оказва на тия футболисти, да си ходят по 10 човека на мач и тва е...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
СЪВСЕМ БЕЗПРИСТРАСТНО ГО КАЗВАМ, ВЪПРЕКИ ЧЕ СЕ РАДВАМ :
Трябва да се случи същото, което се случи с ЦСКА и да ви се махнат манекените !
Иначе днес чух едно "Курви сте ! " Правилно ли съм чул![]()
И от кой го чу ? ОТ тия, дето идват веднъж на мач ? А чули след точно 3 секунди как всички млъкнаха, щото някои хора ги насраха?
ПП Знам кво се опитваш да покажеш, ама не става, щото вие го пяхте хорово тва, а при нас само определни индивиди.
ПП 2 УШЕВ - СМЪРТ !
добре, че са говдата да отрсмят България... ааахахахаха скоро не съм заспивал толкова щастлив![]()
иначе ги докарвате филмите, обаче семткката без кръчмаря..![]()
ПС На кафево![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!