.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Левски - Жилина

баах му майката днеска се редих 10минути за билети май май ще напълниме герена и ше отнесеме жилините,а ? :P

непукист! искам прогноза, че мисля да го пиша тоя мач

Град
    Пловдив
    ся и жилина да ви го треснат дано говеда мръсни с тоя чадър дет го имате в БФС българския футбол не струва

шшш, ае поне една тема да има без да псувате, а малко да млъкнете и да проведеме една дискусия без да се псува в тая тема? разбрах, че си много лош във форума - ок айде стига псувал и писал безмислени мнения

Град
    In her heart...
    Мисля че поне на този мач няма да се издъним....

Град
    София
    ^и аз така си мисля

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Аз съм с карта не се редим Мощно сините и яко атмосфера
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    аз мисля, че ще умра в Б
    алелуя.

0-1
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

За Левски съм!

spored men jilina 6te natiska pove4e 6toto pri 0 na 0 levski prodaljavat a za levski 1 gol e klasirane a za jilina 1 gol ma4a stava interesen
    abe dano ne se izdanim pak

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    След малко тръгвам с оптимистично настроение

И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ !!!
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Цитирай Първоначално написано от Arisches_Kind
    За Левски съм!

eSt

za levski sma no taq ve4er prosto te si zaslujixa zagubata

Град
    софиитъ
    К*Р ЗА ЛЕВСКИ , ОЛЕ..... Доказаните некадърници за пореден път се осраха и пак доказаха, че мястото им не е в Европа, а по селските герени...
    www.antiki.bg - сайт за антики, колекции , обяви , монети и т.н.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Край на мача. Шест поредни загуби на Левски у дома в Европа и само един гол - този на Мариан Огнянов срещу Челси. Евроидиотско постижение. СТадионът изригва "К.рви сте, к.рви сте." и "Оставка"

Град
    софиитъ
    не е по темата, ама съм длъжен да кажа, че Мариян Огнянов е циганин... лошото е,че останалите от отбора са още по-големи цигани, щом стигнаха дотам този ломски манго да е голмайстора в Европа хахахах
    www.antiki.bg - сайт за антики, колекции , обяви , монети и т.н.

Мега фен
    Град
    Utopia..

Re: Левски - Жилина

Цитирай Първоначално написано от lo0s3r
    баах му майката днеска се редих 10минути за билети май май ще напълниме герена и ше отнесеме жилините,а ? :P
    май не

Коментара ми за мача и за българският футбол като цяло :
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    Много слаби теа левски каквото и да ми говорите
    Та черноморе водеше 2-0 на щутгард

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ужасен бой между феновете на Левски и полицията се разрази пред сектор "Б" на стадион "Георги Аспарухов", научи репортер на Sportal.bg. Ултраси на "сините", разделени на две групи от около 30 човека и екипирани с бухалки и боксове, влезнали в схватка с група от 20-30 полицаи. По-късно те били разбити от бой от притеклата се на помощ конна полиция. В масовото меле, в което общо са участвали над 100 човека, са пострадали много хора. Има пострадали полицаи, удряни с тежки предмети, както и фенове, които отнесли много палки от органите на реда. Причините за масовото меле все още не са известни.

То е много сложно да се разберат причините - просто на феновете вече им писна да прощават Жалкото е само за тях, защото са пострадали невинни хора и за какво ? За отбор на който не му дреме грам за публиката Като цяло никакво желание не показаха футболистите - бездейност. Някви тъпи пасчета, тактиката гола-вода и чак в 76-тата минута се сетиха да отпращат силни удари към противниковата врата. Изобщо ако имаше как да влезнат със се топката във вратата щеше да е най-добре... А пък за Жоазиньо - човекът-отбор, който ако имаше как да се разчекне и да играе и ляво, и дясно крило и всичко...просто не ми се коментира До много разочаровани сини сърца доведе този мач и така като слушах отзиви - всеки е на мнение, че вече никакво подкрепа не трябва да им се оказва на тия футболисти, да си ходят по 10 човека на мач и тва е...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

СЪВСЕМ БЕЗПРИСТРАСТНО ГО КАЗВАМ, ВЪПРЕКИ ЧЕ СЕ РАДВАМ :
    Трябва да се случи същото, което се случи с ЦСКА и да ви се махнат манекените !

Иначе днес чух едно "Курви сте ! " Правилно ли съм чул

И от кой го чу ? ОТ тия, дето идват веднъж на мач ? А чули след точно 3 секунди как всички млъкнаха, щото някои хора ги насраха?

ПП Знам кво се опитваш да покажеш, ама не става, щото вие го пяхте хорово тва, а при нас само определни индивиди.

ПП 2 УШЕВ - СМЪРТ !

добре, че са говдата да отрсмят България... ааахахахаха скоро не съм заспивал толкова щастлив

иначе ги докарвате филмите, обаче семткката без кръчмаря..

ПС На кафево
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

Град
    Varna
    Запалих синя синя свещ
    до говедо с гъз горещ
    От къде ти иде тази топлина?
    От кура на БАТЕ и ЖИЛИНА! го го левски ... кой е следващия гранд които ще ви бие ???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си