.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    След малко тръгвам с оптимистично настроение

И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ !!!
    И САМО FUKLI4KA ОБИЧАМЕ ТЕ !!!
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от ULTRA'
    И от кой го чу ? ОТ тия, дето идват веднъж на мач ? А чули след точно 3 секунди как всички млъкнаха, щото някои хора ги насраха?

ПП Знам кво се опитваш да покажеш, ама не става, щото вие го пяхте хорово тва, а при нас само определни индивиди.

ПП 2 УШЕВ - СМЪРТ !
    аз не съжелявам, че викахме курви на наще. Ние сме отбор с традиции и история, не щем синдикалисти, продажници,манекени. ДУША И СЪРЦЕ ЗА ЧЕРВЕНИЯ ОТБОР ИЛИ ВЪН ОТ АРМИЯТА

Шибана работа...къде е Стоилов?

Цитирай Първоначално написано от Arisches_Kind
    Шибана работа...къде е Стоилов?
    Върши си прекрасно работата в Литекс ... Що ?
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Цитирай Първоначално написано от gsh
    Цитирай Първоначално написано от ULTRA'
    И от кой го чу ? ОТ тия, дето идват веднъж на мач ? А чули след точно 3 секунди как всички млъкнаха, щото някои хора ги насраха?

ПП Знам кво се опитваш да покажеш, ама не става, щото вие го пяхте хорово тва, а при нас само определни индивиди.

ПП 2 УШЕВ - СМЪРТ !
    аз не съжелявам, че викахме курви на наще. Ние сме отбор с традиции и история, не щем синдикалисти, продажници,манекени. ДУША И СЪРЦЕ ЗА ЧЕРВЕНИЯ ОТБОР ИЛИ ВЪН ОТ АРМИЯТА
    Вие и на томоф викате, ама, като плаща сметката за обяд на дебелия, няма проблем, а пък ние поне, като се опитваме да се "разправяме" с манекенчетата.

ПП Ако искате нещо, както трябва, правите собствен отбор, че още от създаването ви сте прокажени.

не ми говори наизустените работи, думи на ефрема или жаклина

ни ефрема, ни жалкина, ни га, ни кой се сетиш четЕм.

добре
    иначе дучето си пада малко гъзолизец, скъперник, ама си обича ЦСКА въпреки всичко и дори на луната да имаме мач, ще заформи агитка ...

Нормално, като псува ръководството, а същото това ръководство го снабдява с парички. За жалост същото е и при нас, но хората, които взимат парите, въобще не отдебават нищо за сектора...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Мисля, че всякакъв коментар тук е излишен. Наистина кофти, че не дадоха на ЦСКА да играят...Поне победата от БАТЕ им беше 100 пронцента сигурна.

Браво, че напълнихте Герена, ама голяма серня.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Това го знае всяко хлапе!

""Левски може да бие само Марек" - прозря невръстен хлапак в рубриката на bTV "Малък коментар", посветена на поредния еврорезил на "сините".

"Преди бях за тях, ама сега вече не, защото винаги падат" - добави разочарована къдрокоса фенка.

"Трябва по-добър треньор, да се върне Мъри Стоилов" - прикрито цитира баща си друго хлапе.

"Да подкупят Бербатов да играе за тях, за да се оправят, ама той няма да иска в толкова слаб отбор" - завърши друго мъдро дете. "

Град
    столицата
    Лошо ни биха,много лошо...

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Какенцееееееееееееееее :P

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Кака,Бате... а кво става с Чичо-Томовата колиба?
    Чичо Томовата колиба в момента е в пъти по-добре от Батковата колиба... Както се изказаха фенове на Левски, дори и в това "умряло" състояние в момента ЦСКА пак са първи, какво да се прави, който си го може си го може, дори и да е в криза...

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Мисля, че всякакъв коментар тук е излишен. Наистина кофти, че не дадоха на ЦСКА да играят...Поне победата от БАТЕ им беше 100 пронцента сигурна.

Браво, че напълнихте Герена, ама голяма серня.
    Така си е, ако ЦСКА играеше в евротурнирите тая година, такива провали със сигурност нямаше да се случат, включително и при Левски. Просто тази година на Левски им тежеше, че не са шампиони, а играят в квалификациите за ШЛ на мястото на ЦСКА и затова бяха с такъв свален гард и се издъниха срещу отборчета като Бате и Жилина. Всмисъл проблема беше повече психологически при тях, а не чак толкова спортно-технически, макари и по втория показател Левски да е зле тази година. Просто никаква смислена селекция не направихте, а този Гонзо тотално ви проваля във всяко едно отношение, отделно треньорите Вуцов и Велев са гола вода и като специалисти, и като "опит" в Европа и въобще като опит. Но най-големия проблем и при вас си е в ръководството, но много късно започнахте да осъзнавате, че Батков не по-малко от Томов е един мошенник и келепирджия, който само си гледа собствения интерес. Но десега го величаехте и издигахте на пиедестал, а сега след провалите почнахте да говорите, че е комунист, който бил "внедрен" в Левски, за да разрушава отвътре отбора. Той не, че не е комунист и то 100 процентов, обаче когато биехте и ставахте шампиони не "беше" такъв и не давахте и дума да се каже за миналото му, а сега изведнъж започнахте да говорите за комунистическото му минало. Ей това ви е големия проблем в манталитета на левскарите, че не гледате реално на нещата и когато биете се смятате за възможно най-великите на света, тоест величаете се излишно, а после става така, че като паднете, падате много лошо и започвате да осъзнавате каква е реалността в българския футбол и че вие сте също част от нея. Иначе не се радвам за провалите ви в Европа и знам как се чувствате, всеки може да изпадне в това положение. Не мога да кажа, че ви съчувствам чак, но във всеки случай предполагам какво ви е отвътре и наистина знам, че много силно ви боли за отбора, така както нас феновете на ЦСКА ни болеше за отнетия лиценз и въобще провалите през годините, които ако трябва да бъда честен си бяха повече от триумфите. Просто реалността в българския футбол е такава - и ЦСКА, и Левски са си гола вода и ако постигнат някакви успехи в Европа, те са временни и веднъж на 5-10 години...

"отборчето" на бате дето поведе с 2;0 на Ювентус нито Левски нито цска могат да направят това не играят красив, но играят много ефективен футбол

Постарах се
    Чрез светло пиво към светло бъдеще!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от gbemXVII

Постарах се
    т'ва рулира баце =D> =D>

Град
    Sofiя
    С всеки изминал мач Левски доказва,колко тъп и слаб отбор е.Да не говориме за треньорите и шефовете на клуба.Направо резил да паднат от некъв отбор дет не съм го и чувала друг път.

тва феновете им да напълнят стадиона и да ги подкрепят 90 минути и те да се издънат така просто....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си