.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

омръзна ми вече...

и моя проблем е доста познат-не мога да понасям НА МОМЕНТИ баща ми! скоро той излезе в 20-дневен отпуск и сега превръща моя и живота на майка ми в кошмар!разбира се всичко това се дължи на проклетия алкохол-по цял ден се налива скъпия ми тати и се чуди за коя глупост да се скара с нас!а да не говорим колко работа има за вършене из къщи-ама нали чашката му е по-важна....ПРОСТО НЕ ИСКАМ ДА СЕ ПРИБИРАМ ВЕЧЕ У НАС!!!! бих се радвала ако някой сподели подобен проблем,за да можем заедно да си дадем съвети и кураж
    obi4am moeto milo

Град
    [*] ..Sin City... [*]
    Аз нямам подобни проблеми но бих те посъветвала да се опиташ да поговориш с него пък може да излезе нещо
    Meчтай - все едно ще живееш вечно !
    Живей - все едно ще умреш утре ! .. ;]]

Град
    In Your Dreams...
    Да, и аз нямам такъф проблем, но познавам хора, които го имат ... Според мен не можеш да направиш нищо по особено освен да го търпиш...
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Говори с него..кажи му истината без да премълчаваш..кажи му че ти проваля живота..ако наистина цени мнението на детето си ще се замисли ..поне така мисля успех и не си мълчи

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Алкохолика е безмозъчен човек, и да му помогнеш понякога е почти невъзможно.Няма абсолютно никакъв смисъл да се занимаваш с алкохолици, няма смисъл да си пропиляваш живота, заради чуждите грешки.Не се занимавай с хора, които са под нивото ти, нищо, че носиш тяхната кръв!По този начин той ще ти унищожи психиката.Kолкото и да го обичаш този човек е опасен, и може да донесе не само много скръб но и смърт.И все пак имаш кураж от мене.
    С Уважение К.Димитров !
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    veliko tarnovo
    predi 4 godini imah sa6tiq problem za kratko v ka6ti s maika mi ubiistveno e i sasepva6e 11 godi6nata mi psihika ve4e vsi4ko e ok i nqmame takiva problemi moje da pogovori6 s nego dokato e v trezvo sastoqnie za le4enie
    KoГаТо цАфНаТ тЕмЕнУгИтЕ и РаБоТаТа ТрАгНе ЗлЕ еБи Им МаИкАтА нА дРуГиТе И гЛеДаИ тИ дА сИ дОбРе!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си