- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Откъде...
...да си купя анцуг подобен на този http://www.csdance.net/photos/dancers_gal/9_big.jpg. За София става въпрос. Ако знаете магазин, в който се продават пишете![]()
Първоначално написано от Spider4eto
![]()
амии потърси в спортните магазини .. макар че се съмнявам да има някъдеи с тва искаш да излизааааш????
![]()
![]()
aaa тва е супер лудо леле и аз искам такъв от половин година си търся !ако някой знае в Пловдив къде се продават такива нека каже мн ще съм му благодарна
![]()
Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
2PAC Amaru Shakur
za takiva dynki znam no ancug nee![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Леле, всичко живо луднало по анцузи, с които изглеждаш все едно танк е минал през теб и те е сплескал![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
мини с някоя шевна машина по средата на един чаршаф, за какво ще се разкарваш по магазините за това![]()
![]()
виж в някой магазин за хора с наднормено тегло![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
аа як е ам незнам дали изобщо в бг някаде има такав... иначе както казаха зимаш някакв огормен който ти харесва и на шивач да ти го скъси и стесни в краста![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Имам такав само, че съвсем малко по- тесен - червен и сив.![]()
Можеш да ги намериш с спортните магазини.
бтв момиче сам
а можеш ли да каеш в кой конкретноПървоначално написано от tigarski
ами G wear, NikeПървоначално написано от Spider4eto
Моя единият е на Reebok