.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Успокоителни/антидепресанти...

...напоследък преживях много гадни неща и за да не ме помислите за няква пикла, която е била зарязана от гаджето, ще кажа, че проблемите ми са много по-големи...Сестра ми почина преди 2 месеца и още не мога да го преживея ... може ли да ми кажете какви успокоителни се продават по аптеките, без рецепта ли се купуват и цени ако може ...с гугъл не ми се получи много затова питам тук ....моля за помощта ви

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Lithium...dont wanna forget how it feels without

moite suboleznovaniq no ne mislq 4e sum dostatu4no kompetentna za da ti pomogna

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

заеби ги тея успокоителни

Голям фен
    Лоша идея. Много. Намери разтушение в книга, спорт, изкуство.
    Сериозно. Антидепресантите са за хора, които не могат да се контролират и често след приемането им се самоубиват. Обща заблуда е, че създават чувство на удоволствие. Създават само сънливост и апатия. Не мисля, че искаш да забравиш сестра си и всичко около теб. Животът е важен. Нормално е да искаш успокоение, но не и зависимост от нещо наподобяващо зловещо хероина. Моите съболезнования за сестра ти. Ако искаш друг вид помощ съм насреща. Но специално за тези хапчета имам лошо отношение. Личен опит.

Цитирай Първоначално написано от Сладичко_bi
    Лоша идея. Много. Намери разтушение в книга, спорт, изкуство.
    Сериозно. Антидепресантите са за хора, които не могат да се контролират и често след приемането им се самоубиват. Обща заблуда е, че създават чувство на удоволствие. Създават само сънливост и апатия. Не мисля, че искаш да забравиш сестра си и всичко около теб. Животът е важен. Нормално е да искаш успокоение, но не и зависимост от нещо наподобяващо зловещо хероина. Моите съболезнования за сестра ти. Ако искаш друг вид помощ съм насреща. Но специално за тези хапчета имам лошо отношение. Личен опит.
    +1
    moite suboleznovaniq
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Град
    In Your Dreams...
    Бе... Аз пих некфи хапчета, които не бяха успокоителни и ми действаха много добре... Предписа ми ги личната лекарка. Шот тя кат ме пита как съм и аз нали и викам "емиии леко съм неспокойна в последно време" и тя: "яснооо" и ми ги предписа и се чувствах мн добре.. Мисля, че тфа ти траа...ама нз как се казваха. Ако разбера ше пиша!
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Мене брат ми почина преди година и половина, знам как е. Съветът ми е : стягай се и го преодолявай, сериозно. Направи го за себе си, бъди си полезна, направи повече за живота си, не си струва да пиеш дивотии.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Голям фен Аватара на 24white24
    Стой по-далеч от тези неща имам приятелка която много лошо залитна по тези неща, и знам в какъв омагьосан кръг влизаш, ако те интересува нещо повече пиши ЛС.

Град
    София
    най-много да стане по-лошо...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Доколкото знам, валерианът помага, а не е от тежките антидепресанти, водещи към пристрастяване - билка е. Може да пробваш с чай от маточина, също пише, че успокоява нервите.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Както каза АтакаБГ тези лекарства се приемат само със зелена рецепта. Аз съм пила няколко вида, единия от които не се продава легално в България и го купувахме без абсолютно никаква рецепта от една аптека на майната си, внос от Румъния.

Като цяло не те съветвам да ги пиеш. Наистина имат успокоителен ефект, но са за всеки.

Мойте съболезнования.

Супер фен Аватара на Riot
    Treva
    Моля ?!

Голям фен Аватара на 24white24
    Да амфетамините и белото точно са анти депресанти особено ако прилично прекалиш с тях

Съболеэнования.
    Не мисля,че ще се почувстваш по-добре от антидепресанти.Ще ги пиеш и ще ти действат на нервната система.Може да станеш по-спокойна,но това няма да те направи по-щастлива,эащото фактите са си факти и мъката ще си я има.С хапчета няма да иэлекуваш мъката си.Трябва да направиш промяна в живота си.3ахвани се с нещо ново,оплътнявай времето си с приятни эанимания.И нещо друго,което е важно-не си крий болката в себе си,а я споделяй.Споделяй на приятели,на роднини,абе на хора,които чувстваш блиэки и энаеш,че са насреща.Хубаво е да имаш такива хора... :] Ако се налага може да посетиш и психолог,но аэ мисля,че ако имаш надеждни хора около себе си,няма нужда.И така...не пий такива боклуци по самопредписание,эащото няма да ти помогнат.
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

Миличка,недей да слушаш тея малоумници тука.Антидепресантите били подобие на хероина,жива скръб,това е просто лекарство,което подпомага мозъка да произвежда повече серотонин,достатъчното на организма,за да не изпада в панически растройства.И второ,антидепресантите НЕ водят до привикване или пристрастяване както е по-правилният термин.Следвам фармация,отделно съм в тази медицинска среда дълги години.Пиши ми да ти препоръчам най-добрите неща,защото ако останеш без лечение е по-лошият вариант,нервите все пак не са ти за един ден и не са от желязо.

Град
    MeZdra
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    Treva
    Ofaa suglasna sum s tebe Treva.. amfetamini, no kato se zamisli ebasi, dota solenko izliza, ne vseki moje da si go pozvoli, da kajem 4e az primerno moga da si go pozvolq vednaj, dva puti mese4no, a kakvo govorim za uspokoqvane na nervite....
    Vinagi ima 2 mneniq: Moeto i Gre6noto

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    старо.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си