- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Teen Tone мелодията за GSM
Кажете къде да си намеря Teen Tone мелодията за GSM която я чуват само хора до 20 години... някой има ли я ? и някой да е чувал някога такава мелодийка? пишете
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Raise your fist!
Хм за първи път чувам такова нещо.Наистина ли съществува?И какво хора над 20 години не я чуват така ли![]()
ммда аз четох в 24 часа за това нещо и преди малко видях рекламата да пратиш смс бла бла бла ама не ми се дават 2.40 лв за ч мелодийка![]()
![]()
![]()
мн скъпо ееееееееееее! еми не го чуват звука и тфа е !
за точната възраст не знам ама над 30 със сигурност не чуват! тей че в даскало като ви се обаждат през часа... дъртите учителки не чуват че ви звънят
яко00о
![]()
Raise your fist!
Ема няма ли я някъде в нета?Как се казва тази мелодия ?
и как точно ще стане шашмата само си да го чуваш, а хората над 30 години примерно не..?
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
omfg!
Кажи, че се бъзикаш. Невъзможно е да си толкова глупав...![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
гхгхахаахааа
мда, някаква ситуация от този сорт ще се получи най-вероятно![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
ahxuahxuhax Туй мн як0 за даскали - прав сиПървоначално написано от MostHated
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Ooo много е гаднооо!Баш като свирка за кучета.С такава мелодия са се опитвали да гонят драскачите еди-къде-си в чужбина...
Иначе един мизерник от класа я има и като я пусне и ние полудяваме от пищенето,а даскалите гледат недоумяващо.
Баси тъпанарщината... лапешка работа![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Тва да не са звуци от секс телефон!?![]()
Light The Universe
cherry*kiss
Тва е само вибрация, не се прецаквайте![]()
mindscan
Ауу тая мелодия ме побърква,ужасно е.А иначе я има качена в дата-та,имам чувството,че свършиха вече балъците да плащат по 2.40 за мелодийка или картинка![]()
тва е просто ултразвук дето уж не се чува от дъртите ма не е така, същата лъжа като мелодии за отслабване и уголемяване на бюста, откъде мелодията ще знае че не я слуша мъж и нема му порастнат цицииначе пишете в датата ultrasound или нещо такова и тва е прословутия teen tone
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
Слушах я с майка ми и тя също я чу. Абе поредната простотия...![]()
тва не го чувамПървоначално написано от cherry*kiss
![]()
и аз такаПървоначално написано от Madness
![]()
Да, това и аз не го чувам, но я има качена в дата-та.Първоначално написано от onfireone
![]()
ооооооо един съученик го имаше и го прати на другите преди да завършим ...последните часове го пускахме на тая по англииски и и викахме че има някъв шум дет ни дразни па тя не чуваше и вика че сме се наговорили......само тая по музика го чу..нз как а е на 40![]()
та ся по темата ..поръчай си го от саит![]()
![]()
![]()
това не го чух, ама ушите ме заболяхаПървоначално написано от cherry*kiss
![]()
![]()
mindscan