- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам едно момче,но...
ammm zdr na vsi4ki znachi v1prosa mi e kak da postapq kato s1m vlubena v mom4e koeto e zaedno s edna moq mn mn dobra priqtelka... ne iskam da gi razdelqm - znachi da si m1lcha li???![]()
да ! а и толкова ли си способна да ги разделиш ?щото ако им е толкова слаба връзката деа знам ...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Не искаш да ги разделяш-мълчиш си
Искаш да ти е хубаво-пробваи се да ги разделиш и и да успееш и да не успееш ще си тъпата гадна кучка![]()
Така че мълчи си .. Вечни връзки няма изчакаи малко и ако и се отвори възможност..Абе схващаш ли какво имам предвид?![]()
Да!Първоначално написано от angelkata_dqvolkata
dobre be ne mi se karaiteaz shte m1cha shtoto s1m si takava ne za drugo...
Е.. потърси си друг![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
te hubavo moje da se razdelqt sled izvestno vreme, ama nali ako tq mu se nabuta vednaga sled neq i trugnat pak shte e tq kuchkata!!Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
prosto si nameri drug!
a i kato go obichash tolkova go ostavi, shtom e shtastliv s tvoita priqtelka...
Тя ако ти е много много добра приятелка би трябвало да не си помисляш да ги разделяш ..
Оттук 2 извода:
1. Мацката не ти е никва приятелка
2. Разделяй и владей! (Златно правило)
"Не бъди затворник на собствения си стил!" (Armin Van Buuren)
If you love something let it go, if it
comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was. :]
мн добри приятелки сте като четаа пък ти защо си мислиш че оня ще хлътне по тебе като скумрия че казаваш "да ги разделя"
май си самовлюбена или тей ми се струва
![]()
Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
+ 1 :P
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
mul4i si est
Come On And Save Me I`m Loosing My Mind..
Waiting And Waiting For You To Be MINE.. <3
Тя казва, че не иска да ги разделя.Първоначално написано от DarkWonderer
По темата... Няма смисъл да се вреш между шамарите. Той ако е искал да е с теб, нямаше да е с приятелката ти. Това е достатъчно показателно, нали...
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Ами моят проблем е същият, и мисля да не ги разделям....Първоначално написано от Neverafter
Ако държиш на приятелката си,по - добре остави гаджето и , ще си намериш друго, не си заслужава да си разваляш приятелството.
mii mn e slojno za obqsnenie no toi me haresvashe ii az ne znam zashto mu otkazah ii sega nzzz kakvo mi stana.... a tq naistina mi e super gotina fr
![]()
![]()
Мълчи си защото иначе според мен ще си развалиш приятелството с момичето.Премълчи това,което изпитваш към момчето-в случая това е най-добре
Не прави нищо за сега..Пък,ако те се разделят тогава се опитай и му кажи на момчето за чувствата ти...За сега не му казвай...даже избягвай да се виждате и да излизаш с тях пр,защото от това ще ти стане и по-гадно...![]()
Vij sega....Moita BFF...ama stra6no dobra fr..be6e s priqtelq si..no az zn 4e tq no go obi4a izob6to...v1preki tova si m1l4ax...edin den te prosto si kazaxe 4e ne6tata ne v1rvqt....sled 1 sedmica izlqzoxme dvamata na kafe...a az bqx lyda po nego....i sega sme zaedno...taka 4e toi ako te zaresva....6te se razbere...NO TI NE SE I OPITVAI DA GI RAZDELISH...ni6ty 4e...sig tq bi go napravila ako be6e na tfoe mqsto...6toto nqma mn istinski fr...no kakto i da e...da ne te ebat drygite...ti trqaa da si dostoina da se yvajava6 SAMA...
The BoYs Are mY tOYs!!
mul4i si za sega,iz4akai da se razdelqt i togava napadai,nedei da q naranqva6,se pak ti mn dobra fr
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!