- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- gossip girl
az sam izgledala si4ki serii do momenta i film4eto e super qko..![]()
Ооо да и аз го следя мн ми харесва![]()
![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Има такава темата но както и да е..
Аз също съм фен и най много ми харесва Блеър защото е най-гадна![]()
И как я търси темата?
Има поне 3.(вярвам, че са повече)
гледала съм 2 епизода и не ми допадна
Едно от любимите ми сериалчета =))) Много е яко и зарибявящо. Целият първи сезон го имам свален на компа и съм го изгледала. Сега си свалям една по една сериите от втория :P Блеър и Чък са ми любимците - гадни, но знаещи как да постигнат целите си![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
ОБОЖАВАМ ГО!!! Ай ем а хюуудж фен оф ит.. Не харесвам никого конкретно, някои от качествата на някого ми харесват, други - не, обаче съм влюбена в Чък, беузмно красив е!![]()
mindscan
za6to li i az sam na tva mnenieПървоначално написано от preichetoy
![]()
![]()
drugiq mi lubim serial e ONE TREE HILL ama ne6to 6ti sezon sa poizlojixa
![]()
![]()
Gossip Girl ми е един от любимите сериали. Започнах да го гледам веднага щом излезе първата му серия и до момента съм изгледала всички излезли по няколко пъти. :PАбе,запалено фенче съм аз
![]()
няма д акоментирма дали съм фенка то се вижда![]()
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
баш фенка не съм,но е зарибяващо
аб яко сериалче
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
O da tva e mn qko film4e..Obi4am da go gledam i s net1rpenie 4akam epizodite na 2sezon![]()
![]()
![]()
:P:P:P:P:P:P