Здравейте Видях, че малко надолу има тема за сънищата, но аз моля за помощ! Бих искала да ми кажете (или предполагате) какво може да значи това, което сънувах ... Сънувах, че съм бременна, имах усещане за корема, за бебето като че ли (всмисъл имах някакви болки). Имах съмнение кой е бащата на детето... Интересното за мен беше, че една вероятност беше миналата ми сериозна връзка, а второто едно момче, което е първата ми любов в живота, но с него няма никакви отношения от много време ! Спомням си, че отидох при майка ми за съвет, но като че ли с идеята да го махна, а тя ми каза да го задържа. Аз така и направих. Ми май това е в общи линии казвам ви го по подробно, за да можете да имате по голяма информация. Въпросът е че съм адски притеснена! Този съм ми създаде сериозен дискомфорт! Не мога да разбера защо! Все пак съм жена и това дай Боже ми предстой, но в момента съм изплашена и адски притеснена, което ме навежда на мисълта, че този съм има някакво значение. И последно ... спомням си, че адски се ужасих от това, че видях корема си ! Не знам, защо сънувала съм и друг път, че съм бременна, но този беше ... ужасен.. поне так се почувствах! Много си извинявам за романа, който изписах! Моля ви за помощ ! (според вас какво значи ) Ще съм благодарна за всяко едно мнение ...