- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да го разбера тоя човек и тва е.. вие как мислите?
кое точно ти хареса? разкажи миПървоначално написано от мозък
![]()
Хаха...влюбен е в теб,разбира се...и ти много добре го усещаш...знаеш отговора,аз мога да го потвърдя от това което прочетох![]()
оуу, даноооПървоначално написано от sexita
макар че и тази вечер ясн няма да е само за нас двамата - уж 3 месеца правим, а пак ще излизаме с компанията му...тва е малко тъпо, но.. кво д правя.. поне ще се видим..
Темата ми се видя сериозна и реших да пиша без ебавка.
1-во щом си изоставила 6 месечна връзка за нещо несигурно-това са силни чувства (поне от твоя страна).Никой не се хвърля в нищото, без да има най-малка представа какво го чака,следователно тайно в себе си си се надявала че той се е променил.
2-ро.. Това че е ревнив сега и харесва, но след време ще ти се иска да не си го срещнала.Имам приятелка, която година и половина се мъчеше с един ревнивец..Ама то беше ужасно..разбираш ли?Сега ти е кеф..щото ревността показва че му пука малко или много...но после ще ти се види тясно..
3-то Не искам да съм песимистка или да те обидя, но не му вярвам.Плейбоите си оставят плейбой...Като изключим това че е вървежен твоя пич, с моя бивш го имахме същия проблем-със защитните реакции и нараняването и т.н. и т.н. Не се промянт тези мъже...И никога не могат да изразяват чувства..Подарил ти роза-Голям праз..нарича се елементарно възпитание.. Не разбрах точно ама ако не си му казала че го обичаш...Не се меся, но не му го казвай..това е грешка!Той ще се възгордее..Мъжете са свине!
4-то надявам се да съм помогнала и Успех!![]()
Здравей и на тебПървоначално написано от The_iMMortal_f
Мерси за мнението ти
Ми да.. за да зарежа половин годишна връзка за нещо, което хич не е сигурно, не е като да нямам чувства.. напротив - имам.. и то силни и то такива чувства, които от много време не съм изпитвала.. или поне не си спомням да съм изпитвала..
само че ми е гадно за бившия ми приятел, защото все още ме чака да се върна при него, въпреки че поне 3-4 пъти съм му казвала, че едва ли ще се случи.. но той продължава да се питва да ми втълпи вина как може да съм с "оня", а не с него, след като го обичам - да, обичам го, но не по начина, по който той иска и затова ми е много мъчно за него и чувствам една огромна празнота отвътре, но няма връщане назад, сама съм си го направила - затова ми се ще сегашната ми 3 месечна връзка да стане по-гълга и да си заслужава, за да не съм зарязала напразно единственото момче, което истински е е обичало..
А за ревността - да, сега ми харесва наистина, ама той и не прекалява де, или прекалява? Всъщност винаги като е по-шумно около мен ме пита къде съм и защо аджеба е шумно около мен? /да не би да му изневерявам сиг си мисли хаха/ .. но както той си има лично пространство, така и аз си имам.. д не се прай много, ще поставяме на място
а за розата - мислех, че е прекалено горд, за да ми подари такова нещоно ми подари, затова се изненадах...
като говоря за гордост - вчера нещо си говорихме и му казах, че е упорито магаре и той вика "ти магаре ли ме нарече" викам да, моето магаренце си ти.. и после му казах да не се засяга толкова лесно.. той вика че не се е засегнал, даже му е станало............ /многоточие/.. стана му приятно че му казах МОЕТО магаренце.. но никога няма да си го признае и да го каже директно.. просто никога.. тва е гордост.. и така
тва исках да кажа мерси много за мнението
![]()
+1Първоначално написано от Neverafter
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Добре, кажете ми може ли да му се оплача, че не се виждаме вс ден, а а искам да го виждам по-често и той да започне да ми разказва как нашата връзка съвсем не била на такова ниво и как си имал приятелка /вече бивша/, която си живеела у тях със седмици, в неговия апартамент и как били неразделни.. за кво ми го казва тва, по дяволите? Айде кажете ми.. за да ме дразни ли, защо?
мн ме заболя от тия думи.. оф, може да се опитва да ме дразни, но по този начин ме отдалечава малко по малко от себе си..