1. на 18 съм..
2. Ами за кафенцата не съм съгласна, защото излизам с много момчета на кафенца и нямам нищо към тях, просто приятни разговори, цъкане на хекче, бира в борисовата и такива неща.. излизам с много хора, към Д в началото нямах чувства /отдавна го бях забравила/, но старата любов ръжда не хваща.. а и да, викна ме на някваква вила, викаше ме в тях, все отказвах, нв исках, защото точно тогава си имах едно на ум за него и нямах представа дали не ме иска за единия секс само.. затова и като започнаха да ми се връщат чувствата.. не се издавах, сържах се абсолютно нормално и без никакви намеци.. той също доста време нищо не направи, смао някой базик пускаше като свалка, но нищо повече.. доста време след това ме целуна..
3.А приятеля си го обичах.. много, още го обичам, но просто го приемам по друг начин вече.. ако не го обичах кво щеше да ми пречи да си ходя и с двамата? Нищп.. Нито Д знаеше за гаджето ми, нито обратното /всъщност гаджето ми знаеше за Д, но само като фр../ А в момента чувствам огромна празнина, че не мога д общувам с вече бившия си приятел /просто защото той иска или да се съберем отново - вече знае, че ходя с Д, или да прекратим всякакви отношения, за да може да ме забрави/
4.за 4тото говорих с приятели и те са мислят /а и аз/, че едно момче никога няма да реагира по този начин, както реагира Д за тая вила, ако беше безразличен.. много щеше да му запука, че съм отишла на една вила.. а и другото което е - Д НИКОГА не прави компромиси - нито с приятели, нито с гаджета, скъсат ли веднъж - КРАЙ.. а с мен направи компромиса и не мисля, че сега съжалява.. в момента държанието му е добро.. смятай - щом дори ми се обяснява.. верно че понякога излиза и без мен, но това е нормално.. са всеки си има лично пространство.. а и от компанията му има едно момче, което ме харесва и съм сигурна, че Д направи ли нещо.. аз ще съм първата, която ще разбере, защото това момче ще ми каже, а и да не ми каже - квартала ни е прекалено клюкарски,з а да не разбера..
5.Ухаа, е пак много време ми даваш.. дано да изкараме толкова, че и повече..