Хаха, хораааа.. карате ме да се чувствам много щастлива като ми казвате, че е хлътнал Ами той е ревнив, макар че си има една любима реплика, която и той сам не си спазва "Защо да се ревнуваме, като можем да се редуваме?" много я обича тая фраза и непрекъснато я използва.. а когато ме изревнува и му напомня за тази фраза, той отвръща с друга любима такава - "Което е мое си е мое, което не е мое, е общо" всички ги знаете тези фрази.. опитва се да не показва чувствата си, аз също мисля така.. онзи ден говорих с една приятелка, която ми каза /тя самата също не обича сериозни връзки.. разбирате ме/ и тя ми каза "Аз съм така - когато усетя, че започвам да хлътвам - директно късам с момчето, за да не ме нарани" /тя също е била много наранявана и затова в едно момче най-често вижда само сексуален обект/, другото, което ми каза /понеже сега си има сериозен приятел от много време/ е "Когато усетих, че ставам сериозна и наистина хлътвам по Р., започнах да се държа много гадно с него, да го отбягвам и сама на себе си не исках да си призная, че съм хлътнала.. но го осъзнах и вече и аз му показвам чувствата си" .. та това ме накара да се замисля, че същото може да важи и за моя Дани, когато ми се управдава, че не му се излиза, или пък умира от студ или пък не сме се събрали достатъчно хора или пък че е болен и не се виждаме по 3-4 дена подред.. може би се опитва сам да осъзнае какво става.. но си мисля, че определено не е безразличен Май и вие така мислите? или не?