Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
Не изчетох всички постове,защото нямам време,но ще кажа едно:
Опитваш се да накараш Д да повярва в любовта,което не е мнго сигурно и в същото време караш другото момче да си помисли че любота е лъжа и да стане като него.
ми опитвам се.. а другото момче.. не е такъв тип - никога няма да стане като Дани.. двамата нямат нищо общо.. да, нараних приятеля си.. бившия си приятел.. но мисля, че беше по-добре отколкото да съм с него, но да мисля за друг..

Цитирай Първоначално написано от Russian Mafia Boss
"затова и като започнаха да ми се връщат чувствата.. не се издавах, сържах се абсолютно нормално и без никакви намеци" еми като усещаш че се връштат - защо излизаше с него и продължаваше да се виждате..? мисля че моята 2ра точка си е абсолютно доказана.
3- вече казах какво правят хората които обичат, или какво НЕ правят..
с 2мата ти пречи да ходиш - страха да не те хванат, или недостатък на времето, или вече ти е по-умръзнало от бившето ти гадже.

е да ти кажа - моето мнение че си постъпила тъпо, като си заразяла гаджето си, което е било толкова сериозно - нямаше любов от твоя страна и ми е жал за момчето

но щом искаш да си с Д - ем бъдете си, обаче след като скъсате - а това ще стане, 1 година.. даже и 2.. но ще стане - после да не се оплакваш "скъсахме тъжно ми е какво да правя"...
да, страх от това, че могат да ме хванат.. да, ама не точно.. в смисъл и това, но проблема беше, че самата аз не исках след като мисля за друг, да съм с него.. не исках и да го нараня.. по-гадно щеше да е да остана с него.. не мислиш ли? Но НЕ - не ми беше омръзнал, на мен не ми омръзват хората, а и той се държа перфектно с мен.. да съжалявам, че го скъсах, но за да съм го направила, значи е имало защо..

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
мойто/мнение/е/4е/За/1-и/път/от/мн/време/се/доверява/на/моми4е/и/ако/държиш/на/него/не/ходи/по/вилите/с/други/мом4ета-на/снимката/ми/се/виждате/като/перфектната/двойка
ми няма да ходя без него, защото 2ри шанс се дава смао веднъж - трети няма.. мерси много а за онази вечер - бях го предупредила, и с СМС и му се обадих.. от къде да знам, че не ми вярва? а нямаше как да го взема, защото хората не ги познавах почти, а и бях само като придружител на братчедката

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
Не смятам,че това е начина..Толкова по-хубаво би било,ако сте двамата някъде на разходка или някъде дугаде,където да е романтично.Целуни го и му го кажи....Но изчакай още малко време,за да си сигурна,че го обичаш,както и че той има силни чувства към теб.Успех мацка!
да, мисля да изчакам малко, защото аз съм почти напълно сигурна какво чувствам, направо изгарям от вътре.. но той? не знам.. мисля, че и той има чувства към мен, но.. знам ли? а неска правим 3 месеца, днао се видим поне.. ако не се напрай нещо.. иначе за романтиката - той не е романтичен хич и това ще променим хаха

Цитирай Първоначално написано от мозък
БАСИ ЯКАТА ИСТОРИЯ.
Добре се ебаваш.. бива си те