- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Странни сънища
slu4valo li vi se e ne6ty stranno? sunuvali li ste va6 po4inal blizuk? imali li ste proro4eski suni6ta?
naprimer az nikoga ne sunuvam gadgetata si ili mom4etata koito xaresvam... oba4e poslednite mi dve vruzki stava ne6ty stranno neznam moje da si vnu6avam oba4eeee... sunuvam priatelia si i na sledva6tia den se karame jestoko i kusame. ne sunuvam 4e se karame, sunuvam 4e primerno stoim i si govorim, no absolutno normalni ne6ta...
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
zabravix da spomena 4e na mene mn puti mi se slu4va ne6to i posle si mislia 4e mi se e slu4valo i predi suvsem su6toto ne6ty, koeto e s interval nai-mnogo 1-2 minuti. minava mi prez uma 4e moje da sum go sunuvala no da sum zabravila...
Това със случванката на предишно нещо се казва "дежа вю" и е в резултат на влиянието, което оказват паралелните реалности.![]()
и на мен мн пъти ми се е случвало тва...и се чувствам мн странноПървоначално написано от cuv737000
![]()
дам,това се казва "дежа вю"
аз миналата година сънувах,че ми падат зъбите и много ме болеше.казах на сестра ми и я питах какво значи,тя каза "нищо,нищо".след това влязох в нета и видях,че означава,че мой близък ще почине .... за жалост,така и стана,загубих приятел.
след време сънувах същия сън,и след няколко седмици почина сестрата на моята баба ............от тогава ме е страх да не сънувам отново това
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
az pak kato sanyvam ne6to sled izvsetno vreme se zbadvat. daje i ne si spomnqm kakvo e bilo na sled vreme daje i mesec dva.. sanq se zbadva.daje i da e malak moment pak si znam 4e sam go sanuvala i togava ve4e znam 4e trqbva da vnimavam za ne6to.
Ами да сбъдвали са ми се доста сънища,но се надявам последния ,който си спомням(беше преди 1-2 дни) да не се сбъдне.
Беше мн гаден. :(
Just dance, gonna be okay
Различно - понякога става същото, което съм сънувала, друг път точно обратното... а може и изобщо да не ми се случи нищо такова...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Леле и на мене същоПървоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
а пък на мен ми е много странйо и просто не знам как да го обясня,но ми се е случвало 1 път да знам че сънувам и пак да не се будя и все едно имам два мозъка.С единия се чудя какво ше стане по-нататък а с другия сънувам.А иначе примерно неща,които никога не бих се сетила за тях през деня,ги сънувам(да кажем преди 3 години как ми е минал 15 септември,ама целия).Иии така,много странни неща сънувам
а иначе през деня ми се случва нещо мноооооооого гадно,което по никакъв начин не моа да обясня.Значи почвам да си мисля за себе си и все едно излизам от мен и съм друг човек абеееееее не знам просто не мога да го обясня обаче всеки път ми се свива стомаха
i na men mi se e sly4valo pone 5-6 p1ti i mi e mn starnno 6toto malk me pla6i 4e moje nakoi ot sega6nite mi s1ni6ta da se sb1dneПървоначално написано от Dessynka
Емии преди се учудвах, обаче вече свикнах. Редовно ми се случва някой сън да се сбъдне. Не в смисъл, че реплика по реплика се дублира със сънуваното, но основното се случва. Когато преди се събирах с един бивш, вечерта преди да ми каже, че иска пак да сме заедно сънувах, че пак сме заедно. Преди тва бях сънувала, че си тръгва изведнъж и на следващия ден скъсахме.![]()
Един път сънувах, че се скарвам с няколко от приятелите ми и наистина на другия ден се спречкахме(е мина ни де)...
Тъй, че тва вече за мене е нещо нормално и въобще не ми прави впечатление. Даже вече знам какво да очаквам горе-долу през деня.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
ще се добавя и аз към тези които са преживявали тези странни моментиПървоначално написано от sm_95
![]()
иначе за супер необичайни сънища се сещам за 2: един път сънувах, че ме погребвата в другия се разхождах с едни приятели и броих басейните в хотела в който се бяхме настанили с цел след това когато се събудя да им кажа(на същите приятели) колко точно са били въпросните басейни
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
случвало ми се е много често да сънувам странни неща![]()
И на мен това ми се случи веднъж. Сънувах, че съм във стария апартамент и се разхождам из него. И изведнъж виждам някакъв крадец. И нали съм си любопитна реших да погледна през прозореца (това в съня де) Обаче и оня ме видя. И аз тръгнах надолу към мазите на блока .. И там намерих едни легло и легнах да се прая на заспала. И в тоя момент сякаш бях будна. Защото тая маза на практика ми беше стаята, в която спях и мисля, че бях с отворени очи. И оня ме видя. И идва към мен с един пистолет. Аз вече наистина извън съня почвах да си мисля ко съм напрайла през живота си, че съм млада да умра и т.н. Цялата треперех, се едно имам гърч (и това наистина). И по едно време си отварям очите, и гледам нищо няма ...Първоначално написано от Dundy
Ама бая се бях поуплашила. Поне ще знам, че види ли ме убиец, да не ходя към мазите
![]()
edna priatelka mi razkazva6e nein sun...kazva se dida i tia e ve4e na 28 godini, no kogato e imala matura, predi6nata ve4er sunuva po4inalata si baba. i kogato tazi neina baba e bila jiva mn e obi4ala niakakuf si keks deto dida go e pravila. i dideto sunuva baba si kak i kazva "ne se pritesniavai ti 6te si izdurji6 ispitite, samo mi napravi ot moia keks" i posle se subudila taa moita fr stava momentalno i po4va da prai keksiakoto na taia istoria e 4e naistina si zela maturata s dobri ocenki. no poprincip sum 4uvala 4e ne e xubavo da sunuva6 po4inali blizki i poznati, za6toto se vodi ,4e m/y sveta na jivite i murtvite ima ogromna bezdna, koiato ne moje da bude preodoliana i samo zli demoni mogat da izbirat to4no v koi sviat da sa. 4uvala sum o6te 4e te sa izklu4itelno inteligentni i priemat forma na kakvoto iskat. mogat da budat videni edinstveno na sun...
o6te sum 4uvala za niakakva jena koiato sunuva po4inalia si diado kak i kazva da ia posledva i tia estestveno trugva. smiata 4e e vurviala okolo 5 min s diado si i izvednuj ne6to zapo4nalo da ia durpa nazat i tia niamalo kak da ne se ostavi. posle se subujda v bolnica i e bila v koma.
mn stra6ni mi se struvat teia raboti. znam 4e niakoi 6e se izsmeiat bukvalno, oba4e az se 6a6kam...
Първоначално написано от BaBy_bS
Зъби
- здрави и хубави имаш | добро състояние и приятели.
- пломбираш | една неприятност ще ти пренесе полза.
- фалшиви имаш | ще ти напакостят роднините ти.
- че чистиш | ще се постараеш за доброто на другите.
- черни,гнили имаш | съмнително е дали някой ще те залюби.
- хубаво наредени на други | ше се видиш с любим човек.
- падат | ще ти умре някой.
- болят те | след скръб ще имаш радост.
upla6i me 4oek
If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
момиче съм
Мда сънувала сам неща , които са се случвалииимаше един сън за едно одеално ..там бяха Ц и М. и после тоест след 2-3 месеца ..просто през ноща си лежахме и гледахме звездичките и Ц. и М. бяха заедно под същото зелено одеало
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
колкото повече гледам кво означават сънищата мисля за тях ме хваща страх..затова се опитвам да се абстрахирам..
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
stefsi mn iaku e tfa 10xaaaaa slu4aino da si go svalila ot niakuf sait iiiiii ako e taka aide pls kaji go
interesny 6e e da moje6 da opi6e6 sunia si i da ti izleze obiasnenie. 6toto dosta 4esto sunuvam suni6ta deto sa super stranni i s nikuf smisul
![]()
сънувах че майка ми умра и в НЕТсъновника пишеше че значи че ще имам труден период в живота си.,..дано не е така но не казах на майка ми какво съм сънувала щот според мен ще й стане неприятно..![]()
in defense of our dreams...
a kakuf e tozi netsunovnik ?
да и аз съм така, ама съм сигурна, че не са сънищаПървоначално написано от cuv737000