.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Повече от фен Аватара на VQTUR

За Прегръдката

Въпросът ми може да ви се стори малко странен...
    Когато ходите, разхождате се с гаджето и той ви прегърне, задължително ли и момичето трябва да го прегърне и ако не го направи няма ли да излезне тъпо?
    И още, аз мн се дразня когато момчето си сложи ръката и вземе че се облегне на момичето в/у рамото и. Струва ми се доста селско, мн по-готино е като я хване през талията... не мислите ли така?

Ако темата ви се стори тъпа или още нз каква - просто НЕ пишете по нея!!!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ами ако момчето е по-височко, как става номерът с талията, без да му е неудобно?
    Аз лично предпочитах и аз да го прегърна, защото ми изглеждаше тъпо - като някаква показност, че не изпитвам особени чувства към него или "Я ме вижте, не ми пука много за него, ама как съм го зарибила...". Освен това и на мен си ми е много приятно да го гушкам.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    In her heart...
    аАА...ти остей останалите...виж дали на него ще му стане приятно ако той те прегръща , а ти не му отвръщаш със същото

охх тъпо тъпо ама знайш ли колко си е одобно, вместо постоянно да си наместваш ръката... е освен момичето ако не е с някво голямо ремърке тогава може и да е по-удобно

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Мене пък си ми харесва той да си е сложил ръката на раменете ми, а аз си го гушкам при всеки удобен за това момент...

Град
    Стара Загора
    сложи си и ти ръката на неговото рамо да видим дали ще се почуства добре той.
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Аз малко трудно ще му стигна рамото, доста съм си дребничка...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Тази тема защо присъства в 2 раздела?
    А пък не виждам какъв е проблемът, ако момчето е по-високо, да си слага ръката на рамото на момичето. А пък аз и не помня кога ръката му е била на ханша ми, когато не ме е прегръщал през раменете, винаги е била на талията... и все пак не ми изглежда особено удобно, както каза Зелената фея на отбора, ако ръката му е на раменете ти, най-удобно си е да го гушкаш.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

както ти дойде отвътре така ще прегърнеш прегръдката не е поза-в нея се влагат чувства

Мега фен Аватара на sasha_90
    Прегръдката не става по някакви правила.Случва се както ти дойде отвътре.

еми и на мене някакси ми се вдига самочувствието като ме прегърне през кръста, а ако не ме прегъне, а аз искам се бутам в него и номера става тряя малко да си по настоятелен
    Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.

Град
    Sofia
    през талията си е класика.А да я хване да я прегърне през рамото ни е направо идиотско-като че ли е някво дърво за подпиране. През талията си е мн по-готино.Момичето не е длъжно да направи същото,но ако иска няма да е зле-удоволствие и за единия,и за другия

Цитирай Първоначално написано от FeNuT
    през талията си е класика.А да я хване да я прегърне през рамото ни е направо идиотско-като че ли е някво дърво за подпиране. През талията си е мн по-готино.Момичето не е длъжно да направи същото,но ако иска няма да е зле-удоволствие и за единия,и за другия

Е в нашия клас имахме една двойка - момчето е почти 2 метра,а момичето е няква тапишонка....трябва да я носи ли, за да я прегърне през кръста?

Град
    MONTANA
    Ha nqma zna4enie da li e na ramenete ili na talqta, vajnoto e da q obi4a i da sa 6taslivi
    prosto pi4

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    На мен ми харесва да ме прегръща така

Супер фен Аватара на lyfche
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Ами ако момчето е по-височко, как става номерът с талията, без да му е неудобно?
    Аз лично предпочитах и аз да го прегърна, защото ми изглеждаше тъпо - като някаква показност, че не изпитвам особени чувства към него или "Я ме вижте, не ми пука много за него, ама как съм го зарибила...". Освен това и на мен си ми е много приятно да го гушкам.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си