- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За Прегръдката
Въпросът ми може да ви се стори малко странен...
Когато ходите, разхождате се с гаджето и той ви прегърне, задължително ли и момичето трябва да го прегърне и ако не го направи няма ли да излезне тъпо?
И още, аз мн се дразня когато момчето си сложи ръката и вземе че се облегне на момичето в/у рамото и. Струва ми се доста селско, мн по-готино е като я хване през талията... не мислите ли така?
Ако темата ви се стори тъпа или още нз каква - просто НЕ пишете по нея!!!
Ами ако момчето е по-височко, как става номерът с талията, без да му е неудобно?![]()
Аз лично предпочитах и аз да го прегърна, защото ми изглеждаше тъпо - като някаква показност, че не изпитвам особени чувства към него или "Я ме вижте, не ми пука много за него, ама как съм го зарибила...". Освен това и на мен си ми е много приятно да го гушкам.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
охх тъпо тъпо ама знайш ли колко си е одобно, вместо постоянно да си наместваш ръката... е освен момичето ако не е с някво голямо ремърке тогава може и да е по-удобно![]()
Мене пък си ми харесва той да си е сложил ръката на раменете ми, а аз си го гушкам при всеки удобен за това момент...
сложи си и ти ръката на неговото рамо да видим дали ще се почуства добре той.
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Аз малко трудно ще му стигна рамото, доста съм си дребничка...
Тази тема защо присъства в 2 раздела?![]()
А пък не виждам какъв е проблемът, ако момчето е по-високо, да си слага ръката на рамото на момичето.А пък аз и не помня кога ръката му е била на ханша ми, когато не ме е прегръщал през раменете, винаги е била на талията... и все пак не ми изглежда особено удобно, както каза Зелената фея на отбора, ако ръката му е на раменете ти, най-удобно си е да го гушкаш.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
както ти дойде отвътре така ще прегърнеш прегръдката не е поза-в нея се влагат чувства
![]()
Прегръдката не става по някакви правила.Случва се както ти дойде отвътре.
еми и на мене някакси ми се вдига самочувствието като ме прегърне през кръста, а ако не ме прегъне, а аз искам се бутам в него и номера ставатряя малко да си по настоятелен
![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
през талията си е класика.А да я хване да я прегърне през рамото ни е направо идиотско-като че ли е някво дърво за подпиране.През талията си е мн по-готино.Момичето не е длъжно да направи същото,но ако иска няма да е зле-удоволствие и за единия,и за другия
![]()
Първоначално написано от FeNuT
Е в нашия клас имахме една двойка - момчето е почти 2 метра,а момичето е няква тапишонка....трябва да я носи ли, за да я прегърне през кръста?![]()
![]()
Ha nqma zna4enie da li e na ramenete ili na talqta, vajnoto e da q obi4ai da sa 6taslivi
![]()
prosto pi4
На мен ми харесва да ме прегръща така![]()