такааа,значи има 1 момче дето доиде миналата година в нашето училище и на третия ден си намери гадже тои е бая нисък ама всички момичета са луди по-него(маи)и тои се прави комплименти на момичетата (на мен не е още) работата е че тои сваля всички момичета(поне така ми се струва) и аз дали имам шанс при такова момче?а и значи днес си тръгваме към къщи заедно ама тои нещо аз казах че момчетата от 11 години наготе са луди и тои каза че ние повече сме се развивали и сме се биели повече от момчетата,и тогава аз му отговорих"Да може и да е така,обаче поне не мислим само за секс като вас",тои замулча после се отби в магазина отсреща и вика"чао аз тука ше си взема нещо и после се връщам в даскалото че няма какво да правя(бяхме свършили по-рано и другите останаха да играят физихеско)"евала на които го е прочел до тук!и пак да се върна на въпроса имам ли шанс с него и какво да направя за да го спечеля?и сори за тва че не пиша и вместо и кратко ама тука го напраих тва с кирилизатор и тои няма и кратко