.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Как да привлека вниманието му?

lelelelelle ludnax po edin straxoten batko ;(. problem4ety e 4eeeeee toi e taka da se kaje goliamu "dupe" v moity daskalo i e stra6na naduvka ...:X 4udia se kak da mu privleka vnimaniety... idei?! probvax da go ziapam ma pri mene tfa sus ziapanety ne6ty ne se polu4ava prekalenu se vtren4vam i mai pla6a xorata az sum niakaksi obiknovena, a toiiiiiii...toi e stra6no stranen i razli4en i na men mi xaresva ako imate idei kak da mu privleka vnimaniety s radost 6e gi 4uia

т.7
    krem4et0

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    ааамиии престани да пишеш по този идиотски начин като за начало После , спри да го зяпаш, ще го стреснеш !!! Ако очакваш само с поглед да се влюби в теб НЯМА ДА СТАНЕ !!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    razvikai se po sredata na koridora `ko stava` probvah go efikasno e mn i onq nz ko si e pomislih,a az se zasramih i si pomislih,4e me e pomislil za lyda
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

xaxa tfa 6e go probvam

razhojdai se gola garantiram 6te privle4e6 vnimanieto ne samo na nego a sega seriozno otiva6 pri nego pita6 go kak si ili ne6to ot sorta ne6to koeto 6te zavurje razgovor.

Повече от фен Аватара на Scarface_
    ми с поглед според мен ша се получи ...гледай го ...ако той е по-голям ,има повече опит или е наблюдателен ще те забележи ... 1 усмивка ще стигне да разбере че го харесваш
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Scarface...
    ми с поглед според мен ша се получи ...гледай го ...ако той е по-голям ,има повече опит или е наблюдателен ще те забележи ... 1 усмивка ще стигне да разбере че го харесваш
    +1
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

И аз съм за зяпането Ако има нещо,което винаги действа,тва е визуалният контакт Продължавай така,ама внмавай как го гледаш,да не земе верно да се стресне
    Разтворих се в теб
    Разгледах деня ти
    Отрових се в теб
    Забравих за кратко да мисля за всичко
    Останах с безплатните мисли за теб.

Ми влез в някой от неговите часове за тебешир или гъба(така ще те запомни г/д визуално) .След това в междучасието му кажи "Здрасти"(или нещо такова),ако ти каже и той здр,след време може и разговор да завържете
    Айде успех
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Ми като гледам по начина ти на писане и ти си от фешънчетата и надувките ... просто се дръж нормално и не се прави на клоун ... иди и се запознай с него и тва е, кви са тия зяпаници и усмихвания ... ами ако не те погледне като се разминавате, а ти се хилиш като луда а и кво като забележи? Ако не проявява интерес към теб ще се прави, че не ти вижда погледите ... ако чакаш той да те заговори ... го отпиши , освен ако не иска да те изчука

Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Ми като гледам по начина ти на писане и ти си от фешънчетата и надувките ... просто се дръж нормално и не се прави на клоун ... иди и се запознай с него и тва е, кви са тия зяпаници и усмихвания ... ами ако не те погледне като се разминавате, а ти се хилиш като луда а и кво като забележи? Ако не проявява интерес към теб ще се прави, че не ти вижда погледите ... ако чакаш той да те заговори ... го отпиши , освен ако не иска да те изчука
    Напълно съм съгласна 4е с погледи и усмивки няма да стане.Запознай се с него.Най-добре намери някой ваш общ познат да ви запознае.

Мега фен
    ако е ''голямото гъзе'' тия погледи едва ли ще го трогнат просто се навъртай наоколо, тва да влзеш в часа за гъба е добра идея, а след тва може и да повикаш малко по коридора идеята е да те забележи, да разбере 4е съществуваш един вид . след тва ако му харесаш, той ще дойде сам, повярвай ... аа ама ако той пръв ти се усмихне и ти му се усмихни де, щото ина4е рискуваш да те земе за темерут
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от Scarface...
    И на мен едно момиче ми аресва и ми се усмихва все ама една 24 каратова усмивка,ама като я поканя да излезнем и вика само "може" пък нито ме отблъсква нит нищо,дали ме аресва.Бахти тва жените са някви пъзели с 1000000000 парченца и доде ги сглобиш сичките да я разбереш кво иска почва да ти писва.

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    razvikai se po sredata na koridora `ko stava` probvah go efikasno e mn i onq nz ko si e pomislih,a az se zasramih i si pomislih,4e me e pomislil za lyda
    ......

Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Бахти тва жените са някви пъзели с 1000000000 парченца и доде ги сглобиш сичките да я разбереш кво иска почва да ти писва.
    Тъжно ,но истина

[quote="hardly_awakened"]
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    ti lyda li si? btw zapoznai se s nego

ами що не се напраиш и ти на "naduvka" може да те забележи

Опитай тва с тебешира

Мега фен Аватара на sasha_90
    Пиши по грамотно и се дръж естествено.Няма смисъл да се опитваш да го "сваляш".Като се интересува от теб-сам ще те потърси.

Град
    МОЗЪК
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Бахти тва жените са някви пъзели с 1000000000 парченца и доде ги сглобиш сичките да я разбереш кво иска почва да ти писва.
    БАСИ ЯКИЯ АРГУМЕНТ.
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си