.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

2 сим карти който говорят безплатно

Вчера моя позната ми се похвали че говори с приятеля си безплатно, защото сим картите им били "военни".Някой знае ли от къде може да се намерят такива карти?

Мега фен
    Град
    София
    Такива дават по разни институции и според мен са нещо като бизнес групи...

Моето момиче тия карти не са военни, а полицейски. Обикновено ченгетата взимат такива за целите си семейства( сещаш се защо). Аз лично също си търся такава карта, но не се намира лесно..

Голям фен Аватара на 24white24
    Adrianinho_88 офертата е 400 лева за две такива карти, драсни ЛС ако се интересуваш.

попитай дистрибутор на оператора, който предпочиташ, и аз имам такава карта... картата е в група и може да се говори поне с 5 или 10 номера безплатно...
    аз съм на глобул и имам:
    500 минути в групата + 40 към глобул и 20 към останалите оператори, мисля че таксата е 12лв или нещо такова...
    обаче не знам как ми се води тарифният план по име

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от tinky_winky
    попитай дистрибутор на оператора, който предпочиташ, и аз имам такава карта... картата е в група и може да се говори поне с 5 или 10 номера безплатно...
    аз съм на глобул и имам:
    500 минути в групата + 40 към глобул и 20 към останалите оператори, мисля че таксата е 12лв или нещо такова...
    обаче не знам как ми се води тарифният план по име
    Е, това са карти с определен брой безплатни минути към групата. Аз имам такса 5лв за 100 безплатни минути към 3 номера. Мисля, че авторката пита за абсолютно безплатни разговори/без ограничен брой минути.

Град
    Варна
    моята карта е военна.. майка ми я даде

аз съм с такава карта баща ми е военен и майка ми и тя говори безплатно също така и с всички други който са към групата на военните аз помолих татко да вземе и за приятеля ми такава карта
    House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Полицейски са, да, и аз сега ще съм с такава.. ;д
    What you give is what you get!

Супер фен
    Град
    Своге
    kakvi gluposti govorite kvi 400 leva,az sega sum s takava i govorq bezplatno s maika mi i bashta mi i vsi4kite kolegi na bashta mi zashtoto sa s takiva karti,na tqh sa im dadeni ot slujbata (NSO-oto) ama nz kak 6e se uredish za takava de
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge
    kakvi gluposti govorite kvi 400 leva,az sega sum s takava i govorq bezplatno s maika mi i bashta mi i vsi4kite kolegi na bashta mi zashtoto sa s takiva karti,na tqh sa im dadeni ot slujbata (NSO-oto) ama nz kak 6e se uredish za takava de
    Да ако не си служител и нямаш познат цената е 400, за последната една година този който ми даде мойта продаде 3 такива комплекта с мое съдействие Аз от години съм с такава и смело мога да кажа, че това е единственото хубаво нещо свързано с полицаите

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от 24white24
    Да ако не си служител и нямаш познат цената е 400, за последната една година този който ми даде мойта продаде 3 такива комплекта с мое съдействие Аз от години съм с такава и смело мога да кажа, че това е единственото хубаво нещо свързано с полицаите
    dam,oba4e tva e gadno 4e imash samo 60 min bezplatni,ama to puk kum vsi4ki operatori tui 4e pak si na oferta
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Цитирай Първоначално написано от 24white24
    dam,oba4e tva e gadno 4e imash samo 60 min bezplatni,ama to puk kum vsi4ki operatori tui 4e pak si na oferta
    Ами то има няколко вариянта, със всеки изминали 2 години имаш други преференций мойта карта е от 6 години и съм на много готин договор, важното е, че ми върши работа ако дигнат тарифите или преебат нещо, вадя картата хвърлям я прекратявам договора и си вадя карта към фирмата, но за сега съм доволен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си