.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен
    Град
    SF

WoW инсталиране.... WTF????

Ами проблемът е следният - взехме си оригинален Батъл 4ест на УоУ за компа на мъж ми, но снощи си скъсах гъза да го инсталирам и нищо...

Зна4и компа си отговаря на изискванията, дори Уиндоуса му инсталирах наново, сложих му SP3 на XP-то и не става. Пускаме инсталацията и вси4ко е окей до 98%, когато дава грешка. Не съм в нас в момента, та не мога да пусна скрийншот, но беше някакъв ерор, 4е еди кой си фолдър не може да бъде ринеймнат и от това цялата инсталация отива по дяволите... Пробвахме и с друго оригинално ЦД от моя Батъл 4ест и пак същото...

Най интересното е, 4е на моя лаптоп УоУ го ка4их с Уиндоус SP1 и нямаше никакви проблеми, така 4е няма логика SP3 да ми прави мазало.

После върнах на големия комп SP1-то, да пробвам да не би така да стане и пак същата грешка... Из4ерпах се ве4е откъм идеи какво може да му е...

Робинята на Quench

Град
    \/!|)!|\|
    питай в сайта или пробай да си го изстеглиш от заминдата
    eдин фр така го оправи и цъка Bliz а аз си инст от оригинлни и WoW и TBC и цъкам пиратско за сега(ако battlechest е само за акаунт)

Така де... изтегли си играта от някой торент сайт и си цъкайте...
    Не знам какво толкова има в този батъл чест, че да си го купиш, но ако има нещо много важно се опитайте да инсталиране играта през root администратора.
    Клик ми (:

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Що се тровиш да инсталираш WoW след като е имало един инстал на мобилна машина? Цопи/паста+repair. Две-три минути(с 1gbps conection) и още толкова рипеър. Невъобразимо по-приятно от трийсет-четирсет минутен инстал и над гигабайт пачове за даунлоад.

Btw, къде играете?
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

ГАДОВЕ!
    КАРАТЕ МЕ ПАК ДА ИНСТАЛИРАМ WoW!
    Благодаря!

Мега фен
    Град
    SF
    Едит: Оправихме го с 300 зора Тея от Близард са тъпи копелета..

ПП: Emeriss за който питаше къде играем

Робинята на Quench

Az dori poznavam 1 GM na wowscape

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си