- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За дрехите
Дразнете ли се,когато видите някой със същите дрехи като вашите?Защо?
c(: Borq se za tova,koeto si stryva!
Не. Защото не е от значение. Защото не са за мен шити. Защото не съм на 12.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
не..![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Когато е нарочно - да..особено като бях по - малка имах една приятелка, която си купуваше всичко абсолютно същото и винаги искаше да ходим еднакви..беше гадно.
Но и до сега си спомням как си купих мега яките ботуши и отидох на у-ще и тя им се кефеше супер много,дори ги пробва. На другия ден дойде с абсолютно същите и ми излезе с номера, че незнаела че имам такива..не ги обух повече.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Да, защото съм комплексирана и все си мисля че на другите им седят по-добре...![]()
Няма да си комплексирана, забраня'ам ти![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Абе като се замисля досега не съм виждала никой със дреха като моята. не че са някакви супер специални, ама не се е случвало.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Дрехата стои различно според съчетанието й с другите части от екипчето(:Д), тъй че - не съм забелязала някой с мое костюмче;
Ами ако някой те изкопира и тръгне гол, а? А? (емотиконка по гол гъз)
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Ами, винаги им се смея.
Не знам защо.
Така се случва просто.
А, също, и не знам защо си мисля, че аз изглеждам по-добре от тях и ми стоят по-добре дрехите.![]()
От друга страна понякога съм се сдухвала и съм си викала "Боже, толкова зле ли изглеждам отстрани?!" което само по себе си доказва тезата ми от по-горните редове, че аз съм по-красивата винаги. :P
Ке си 'зема гащи по поръчка. С емблемка на Фред Пери![]()
Яката емотиконка:![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Ем не ме кефи особенно
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Ако е напрвено нарочно от мои приятели да! Но наще ми казват, да не ме е, щото това азначава, че са ги харесали ала балаама мен тва не ме успокоява ... Иначе не, казвам си: "Че на мон ми стоят по-добре ...!"
Не,защото рядко се среща човек със същите дрехи като моите.![]()
Не, за дрехите изобщо не ми е толкова проблем. Други неща ме дразнят пове4е - когато ми копират поведението, изразите, които най-4есто използвам. Това ме изкарва от нерви просто.
![]()
Робинята на Quench
Случвало се е няколко пъти да срещам хора с досущ същите като моите дрехи.![]()
Не, не се дразня, даже се кефя, защото тогава си мисля: "А, явно не се обличам чак толкова зле, щом и други хора имат същите дрехи като моите."
![]()
Много рядко срещам човек, който има дреха като някоя моя. И все пак в четвърти клас имаше такъв случай, но въобще не съм се ядосвала.
зависи кой има като моите дрехи, но се сещам за една шаврантия, която има като 2 от най-любимите ми полошъртове и ми става криво.
алелуя.
Честно казано до сега не с1м виждал човек с като мойте дрехи.... а не имаше само 1 п1т... някак1в пич си беше като мойте д1нки... е не ми направи кой знае какво впечатление.... и к'во като е с като мойте д1нки... там1н ш'е вида отстрани как седят... xD
Това,че има и други хо хора,не означава ,че са се облекли добреПървоначално написано от Hit 2 fit.
.
Иначе-дразни ме,но не се обличам необикновенно,и едва ли ще ме учуди кой-знае колко.Но ако е направено умишелно,тогава много се нервя.![]()
Tова е хубавата страна.......Първоначално написано от ATAKABG
Доста тежко го приемам...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone