- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Pls vlezte tyk
Сажелявам незнам в кой раздел трябва да пусна тая тема ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна а всъщност ми трябва превод на това - actik gidebiliriz buralardan sakla en kucuk gunahini kendinden sonsuz bir masaldir bizi ufukta bekleyen![]()
![]()
Мерси предварително
Kingsize - ti i azТази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!
не е нито немски, нито английски
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
предполагам турски
турски![]()
мисля, че е турски
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Турски.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
actik не знам кво е.Първоначално написано от MimEnCeTo0o
gidebiliriz buralardan - можем да отидем от тук.
sakla en kucuk gunahini - скрий си най-малкия грях.
оф, превода е мн труден Тва ми мяса на някакво споменче..![]()
турски 100%
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
хал хабер си нямам,но имаме един пич в класа та го питах и той каза: Вече може да си отидем от тук,запази най-малкия си грях за себе си,онова което чака на хоризонта е една безкрайна приказка...
Мерси ви много![]()
![]()
Темата може да бъде заключена
Kingsize - ti i azТази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!
Браво! Още първите ти 2 думи са с грешки.. удивителноПървоначално написано от MimEnCeTo0o
The Spark
само първата дума "сЪжелявам"Първоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
![]()
![]()
я кажи коя дума още съм объркала
![]()
![]()
Смърт за чалмите ей![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Пише се сЪжАлявам , също така Не Знам се пише разделно.Първоначално написано от MimEnCeTo0o
![]()
+1Първоначално написано от Iria
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!