.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Голям фен

Не искам да обичам

Всъщност не знам какво целя с тази тема ... Може би някаква подкрепа от вас нищо,че дори не ви познавам..

Бяхме заедно година и пет месеца. Обичахме се ... Бях ужасно влюбена и имах страшно силни чувства обичах го наистина ... Чувствах се добре .. Всичко в мен трепереше ,настръхвах,корема ми се свиваше дори само като се сетя как ме испраща пред входа и ме целува .. До един момент от Нова година насам всичко се обърна виждахме се само събота и неделя .. понатиснем се тук там .. и това е .. Все по-често казвах " обичам те " ,но все по-рядко я чувах,а моите чувства нарастваха дори да виждах обратното от негова страна ... Имеше 2 месеца в които не се виждахме ... и пак се започна .. А аз отново наивно се надявах на промяна .. Правех всичко възможно ,за да върна и малкото останали чувства в него .. Защото аз му бях първата във всяко едно отношение както и той на мен .. А сега се чувствам толкова наранена и използвана .. Това малко по-малко ме убива ... Вече като се сетя за него я няма тръпката няма го онова чувство има я само болката .. която ме убива ... Не искам да бъда с никой друг дори и с него,защото след всяко негово отдалечаване се чувствам смазана ... Няма такова чувство .. дори и хубавите моменти вече са заличени от болката и затрити от всяка негова постъпка ... Страх ме е да обичам отново .. страх ме е от привързаноста ...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Недей драматизира...Нищо на този свят не е вечно. Рано или късно връзките приключват.Още си малка ,животът е пред теб,няма смисъл да изпадаш в депресии ,има още толкова много неща да изживееш

Ще си намериш друг Успех

--------------------------------------------------------

Banned Повече от фен
    Пий анти-депресанти.

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от tarlyo
    Пий анти-депресанти.
    Глупости! Не взимай никакви анти-депресанти!!!
    Много е гадно това, което ти се е случило, но се постарай да не мислиш вече за него и не мисли за тази раздяла. Колкото повече мислиш за раздялата Ви, толкова по-зле се чувстваш.

Пф, я не се излагай.Нито ти е първия, нито последния.Няма незаменими.

Споко и аз не искам да обичам , ама то не пита искаш ли или не искаш!!!

С времето ще го преодолееш.. Няма от какво да се страхуваш, ще срещнеш друго момче, което може би ще обикнеш дори повече.. :]

И кое ще е по - смазващото: да се чувстваш зле, защото уж си с някого, а всъщност сте си чужди или да прекратиш връзката и да се опиташ да продължиш сама?

Миналото си е минало. Било ви е хубаво - толкова. Само вие(по-скоро той) знаете какво се е пречупило и кога.

Супер фен
    Изпитвала съм го.Наистина е смазващо,но аз лично се научих да бaда силна, и сега никoй не може да ме пречупи,макар и да се пробва.Трябва да си силна,знам,че ще те боли дълго ,и от това,което ще ти кажа ,ще боли дълго и много, но той явно вече не те обича.Не го търси ,остави го, нека той ,ако има желание да те потърси, ако ли не просто късай и се разсейвай с нещо приятно ,докато не го забравиш.

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Недей драматизира...Нищо на този свят не е вечно. Рано или късно връзките приключват.Още си малка ,животът е пред теб,няма смисъл да изпадаш в депресии ,има още толкова много неща да изживееш

Ще си намериш друг Успех
    +1
    Виж колко хубаво го е казал човекът.

Хайде късмет

Re: Не искам да обичам

Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    .. страх ме е от привързаноста ...
    eто тук ! Вижте , привързаността може да сътвори големи беди ! Тя трябва да се избягва и то във всички аспекти .
    който търси - намира . ^^

Явно се влюбваш доста силно...Спокойно ще го преодолееш времето лекува всичко

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Година и 5 месеца не е никак малко време. Няма смисъл обаче да продължавате. Ще го забравиш. Никой не е казал, че ще е лесно. Но не е невъзможно. Продължи напред.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    Година и 5 месеца не е никак малко време. Няма смисъл обаче да продължавате. Ще го забравиш. Никой не е казал, че ще е лесно. Но не е невъзможно. Продължи напред.

Така е.Всичко свършва зле иначе нямаше да свършва.Животът е пред теб.Не се отчайвай.Ще си намериш нов, може би много по - добър.Пожелавам ти го.Успех.
    Хора много , Човеци малко !

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Времето е най-доброто лекарство за теб.Ще намериш много по-добър.Нормално е да си в такова положение,все пак той ти е 1вата любов.И аз имах труден период,когато едно момиче ме остави,уш че много се караме,а реално,защото завършвах училище и й бяха напълнили главата с глупости.Отначалото бях ядосан и не ми пукаше,но след 2 месеца,започнах да не се интересувам от момичета,бяха ми безразлични,само аз си знам какво ми беше.Дори и приятелите не ме усещаха ,защото мъжете само външно можем да прикрием какво ни е отвътре.Колкото и да се правим на силни външно отвътре сме си чувствителни ,като жените.
    Та, ще те посъветвам,да си дадеш малко почивка,да не си търсиш веднага заместител.Времето лекува и най-дълбоките рани,въпреки ,че белега от 1вата любов, се носи цял живот.

Град
    Русе
    Времето лекува всичко.Ще мине

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Човек е създаден да обича- не случайно са му дадени чувствата! Искаш, или не рано или късно отново ще се влюбиш. От този страх на тия години няма смисъл. Просто продължи напред.
    Имало едно време..

Щом не го обичаш още приключвай,има др които ще успеят да ти върнат чувствата.Всеки има нужда да обича радвай се че го имаш.не всички споделят твоето щастие.
    УСПЕХ

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Това коете не те убива те прави по силен !

Голям фен
    Днес научих,че си има притеятелка .. Нямам думи да ви опиша колко съм смазанаа .. не мога да се контролирам ... Стомаха ми е на топка и се чувствам празнааа .. Нямам силии нямам .. благодаря на отговорилите

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Днес научих,че си има притеятелка .. Нямам думи да ви опиша колко съм смазанаа .. не мога да се контролирам ... Стомаха ми е на топка и се чувствам празнааа .. Нямам силии нямам .. благодаря на отговорилите
    Съвети от рода "не мисли за него" и т.н са излишни и безполезни.Аз съм бил в подобна ситуация.Трябва ти време,за да ти мине.Когато раните зарастнат,тогава ще дойде нова любов,надявам се по-добра.Успех

Стига сапунци бе!!! Да не си на 40-50 с десетки страшно трудни и болезнени връзки зад гърба си,че да кажеш,че не искаш да се влюбваш или там каквото беше.Струва ти се адски гадно,но минава и после съм сигурна,че това,което сега го дрънкаш после няма да го мислиш.Ай успех!
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

И аз се чувствам по същия начин като теб.Любовта трябва просто да се преодолее , няма друго спасение
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Любов с любов се забравя! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си