Всъщност не знам какво целя с тази тема ... Може би някаква подкрепа от вас нищо,че дори не ви познавам..

Бяхме заедно година и пет месеца. Обичахме се ... Бях ужасно влюбена и имах страшно силни чувства обичах го наистина ... Чувствах се добре .. Всичко в мен трепереше ,настръхвах,корема ми се свиваше дори само като се сетя как ме испраща пред входа и ме целува .. До един момент от Нова година насам всичко се обърна виждахме се само събота и неделя .. понатиснем се тук там .. и това е .. Все по-често казвах " обичам те " ,но все по-рядко я чувах,а моите чувства нарастваха дори да виждах обратното от негова страна ... Имеше 2 месеца в които не се виждахме ... и пак се започна .. А аз отново наивно се надявах на промяна .. Правех всичко възможно ,за да върна и малкото останали чувства в него .. Защото аз му бях първата във всяко едно отношение както и той на мен .. А сега се чувствам толкова наранена и използвана .. Това малко по-малко ме убива ... Вече като се сетя за него я няма тръпката няма го онова чувство има я само болката .. която ме убива ... Не искам да бъда с никой друг дори и с него,защото след всяко негово отдалечаване се чувствам смазана ... Няма такова чувство .. дори и хубавите моменти вече са заличени от болката и затрити от всяка негова постъпка ... Страх ме е да обичам отново .. страх ме е от привързаноста ...