.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Град
    in my world!
    ох аз самата се разплаках нз какво е на теб.....със сигурност ще минат още мн години и пак ще ти е тежко...
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    In Your Dreams...
    Разбирам те и наистина мн съжелявам... С тази болка обаче се научаваме да живеем, тя не минава, а ние свикваме с нея и не ни се вярва, че това се е случило. И пак съжалявам много...
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

болката е голяма ...
    House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....

Повече от фен Аватара на momon
    Град
    dreamland
    В такива моменти не знам дали може да се каже нещо,с което да се чувстваш по-добре или да спреш да страдаш,особено щом си загубил толкова близък твой човек .. чувството е отвратително и не го пожелавам на абсолютно никой !! много съжалявам за загубата ти ;(

Супер фен Аватара на gabi_94
    мила много съжелявам, и аз даже се разплаках хем за твоя брат хем за мойта загуба. В рамките на един месец почина дядо ми - много си го обичах единия ми чичо го последва - беше млад и имаше сериозна приятелка, щяха да се женят една загуба много трудно се преживява. И на мен ми е много мъчно, но какво да се прави, животът все пак трябва да продължи
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

moite saboleznovaniq a moje li da popitam kak se kazva brat ti
    Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...

Sajalqvam...znam,kolko e tejko.No kogato brat ti e v mislite ti i ti si spomnqsh za nego,toi ne e zabraven.Toi znae kolko go obi4ash i sega sigurno ot nqkade te gleda i ti se radva.Predi 2 dni i moqt dqdo po4ina,mn mi e gadno i ujasno se 4ustvam...no si mislq za nego,spomnqm si hubavite ni momenti zaedno i znam,4e sled vreme kogato i az umra,shte se vidim pak...

Град
    Шумень
    Знам какво е... преди 7 години някъде почина сестра ми и още не мога да я забравя
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Цитирай Първоначално написано от mimencety_
    moite saboleznovaniq a moje li da popitam kak se kazva brat ti
    Иван се казваше...
    House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    много съжалявам
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Аз също много съжалявам за загубата ти. Имам по-голяма сестра от мене със седем години понякога се караме на много я обичам и незнам ако нещо се случи с нея какво ще правя

Град
    Инкогнито
    Искрено съжелявам за сполетялото ви нещастие. Както автора така и кака меги, но поне сте имали шанс да ги познавате и помните и след време ще остане болката и щасливите моменти. знам какво е да изгубиш близък роднина и навсякъде да виждаш неговият образ да сънуваш отново и отново че нищо неможеш да направиш

Съжалявам ;( а от каквво е станала катастрофата как ?
    :}

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    СЪЖАЛЯВАМ ЗА БРАТ ТИ..............
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от crazybaby_
    ти тъпа ли си от кво може да е станала катастрофата да тръгна да ти обяснявам как са били смазани с колата от камион ли ..пффф по-добре въобще не пиши..

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от crazybaby_
    6to za neumesten vupros,po dqvolite!!!

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

;( mn sajelqvam ;(
    ;( mn tajni moenti ste ima li ot jivota si i to4no prez nai -hubavoto vi vreme na bezgrijie i jivot DETSTVOTO ;(
    Vmesto vie da si igrate na van s decata,vie ste stradali za lubimite si hora.Koito znaete 4e nqma da gi vidite pove4e nikoga
    no za jalost tova e realnosta , i takav e jivota
    no ne trqbva da se predavate i da se zatvarqte vav vaz,a da gledate na pred i da sledvate vashite celi.
    Taka shte badat dovlni vashti rodnini gore ot nebeto ;(

Супер фен
    Миличката....

Много съжалявям Сигурно ти е много тежко и само ти си знаеш какво ти е,но той винаги ще е до теб и ще те пази!
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Всички са губили близки. Не знам какво ти е за това няма да те успокоявам ,но дори за секунда да си помисля ,че мога да изгубя сестра си ,независимо от това ,че се караме постоянно , мисля че просто няма да има смисъл да живея.
    Много съжалявам за загубата ти ,както и за загубите на другите потребители ,но човек не умира докато има кой да го помни нали?

много съжалявам
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Много е лошо това което се е случило. Тръгнах да пиша "наскоро" но се сетих че преди беше преди 1 година когато почина дядо ми. Когато ми казаха за това, реакцията ми беше малоумна и глупава попитах "верно ли", въпреки че знаех че за такова нещо никой не би се шегувал... .

Мисли за добрите и веселите моменти с него.

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Много съжалявам за всички, изгубили близки хора И аз изгубих дядо си преди 7 години и прадядо си преди 6, обаче знам, че те бяха позитивни хора и в този момент биха ми казали "Животът продължава",но все пак такава загуба е непреодолима. Мисли за хубавите моменти с него и знай, че той ти се усмихва от горе
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Oposum
    Когато ми казаха за това, реакцията ми беше малоумна и глупава попитах "верно ли", въпреки че знаех че за такова нещо никой не би се шегувал... .
    на мен когато ми казаха за вуйчо ми реакцията ми беше абсолютно същата! Знаех,че е болен ,но след толкова операции и други такива не очаквах точно тфа.Ама както каза някой преди мен"човек не умира докато има кой да го помни!" Мисли си само за хубавите моменти който си прекарала с него...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си