- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- 2 години минаха още не мога да го приема .. :(
И аз се разплаках докато четох ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
съжалявам за брат ти
![]()
![]()
![]()
![]()
Времето лекува..
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Искрено съчуствам на всички.. Истината наистина е че само врмето лекува,ти никога няма да го забравиш но трябва да продължиш напред!
Ба човек разплаках се...![]()
Мнн съжелявам за загубата ти
![]()
Много ме разчувства...Сега в гърлото ми все едно има топка..Наистина много съжалявам...![]()
![]()
![]()
Trogatelna istoriq .. Mislq 4e nqma kakvo da kaja ...![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
за това си живейте живота ...човек никога не знае както ще му се случи всяка една секунда..
House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....
Не знам какво е да загубиш толкова близък човек за винаги, но твоята история ме разчувства![]()
Аз нямам нито братя, нито сестри, но за сметка на това имам двама страхотни братовчеда, които обичам като братя.. Те винаги са ми били опората..няма да ти описвам чувството, което изпитах когато ми казаха, че заминават в чужбинаВидях ги няколко дена преди заминаването им..от тях до нас (в различни градове сме) е 3 часа път. През целия път съм плакала..да не говорим за деня в който заминаха. Имах чувството, че това не се случва наистина..но това мисля, че вече го знаеш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз имам брат на 17 и само четейки думите ти,поставяйки се на твое място,изплаках толкова сълзи,повече от колкото всичките,които съм изплакала през живота си
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз имам брат на 17 и само четейки думите ти,поставяйки се на твое място,изплаках толкова сълзи,повече от колкото всичките,които съм изплакала през живота си
![]()
![]()
![]()
![]()
Преди 10 години изгубих братовчед си,бях на 10-11 годинки тогава.Беше ми много тежко и сега ми мъчно като се сетя.Но живота продължава,и трябва да го изживееме пълноценно.
Като чета това,което сте написали направо ми стана много тежко...Мойта сестра отиде да живее при приятеля си,защото му роди син и си живят с плменника ми.И сега в къщи съм сама и ми липсва е чуваме се по тела и се виждаме,но не е като да е у нас и да знам,че като се прибера ще е в нас.Представям си,ако я загуба и нещо и се случи.Лелел ще умра.Много съжелявам за загубените ви любими същества.Найстина много гадно.
![]()
наистина само времето лекува, изминаха 6г от смърта на мой близък човек и сега вече мога да кача, че болката е по-малка ..... само времето лекува толкова силно усещане, като това ..... адски съжалявам за случилото се и ти съчувствам , дано по скоро болката да спре и да си спомняш хубавите моменти с усмивка, а не със сълзи ....Първоначално написано от sunny*
съжелявам мнмного е годно и живота понякога не е честен .. защо ? това е ужасно хората си отиват е така .. добри, лоши .. всички и е много гадно когато загубеш човек когото обичаш .. знам че при теб е още по гадна защото все пак брат ти .. аз преди една година и нещо загубих дядо си .. и вяврам че никой не го е боляло толкова колкото мен за дядо ми .. ревах седмици подред и всеки път като се сетя за него рева, рева с часове .. и искам да го вида пак само за минутка за да го прегърна и да му кажа колко много го обичам и колко много ми липсва .. много е тежко
![]()
![]()
Разплаках се само като го четох....съжелявам..![]()
![]()
I L0VE MY FRIENDS
Докато го четох се разлаках...![]()
Помислих си...Не мога да си представя живота ми без някой мой близък....
![]()
Наистина много съжелявам...![]()
razplaka me..
brat mi ima kola i kara vseki den i mnogo burzo i umiram ot strah kato gledam kakvo stava po putishtata
kakvoto i da kaja ... za takiva neshta nqma kakwo da se kaje
moite suboleznovaniq.... druj se,,
голем прасПървоначално написано от only-HOUSE-mus!c
не си единствената!!!
И аз се разплаках и ми припомни колко ми е мъчно за дядо...Знам колко боли...Ужасно е...Почина 6 дни след рождения ми ден...10 месеца минаха,а аз се мъча да съм силна.11 години от живота ми бях всеки ден при тях,докато не заминах за София...Мъчно ми е заяждането,мъчно ми е как ми се караше когато си пуснех нокти или ги лакирах в по-изчанчен цвят.Мъчно ми е, че не успя да разбере,че спечелих награда,щеше да е много щастлив.Затова съм казала,че тази награда е за дядо.Винаги като говоря с баба по телефона се изкушавам да питам "А дядо как е?" или да й кажа "Бабче прати много поздрави на дядо"
Забранено ми е да ходя на гробището от баба ми,но аз съм решена, че ще отида другия път като ида до Асеновград.Искам просто да е пак при нас...Обичам го изключително много..Опитвала съм да се разсейвам,но ми е много трудно...
Помня майка като се прибра разплакана от работа, а аз бях радостна...Май бях получила 6-тица или 5-тица..Не можех да го приема,не можех да го проумея.Мислех си, че е някоя долна лъжа...Слушах тъжни песни гледах няколкото снимки негови,които имам и плачех...УЖАСНО Е!!!Защо трябва да умират хората, не е честно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моите съболезнования на всички,които са изгубили близък човек...
Много кофти![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Никой не споменава за баба а повечето за дядо и при мен е същото точно на денят на детето съобщиха че дядо е починал.Той беше толкова умен, жизнерадостени какво ли още не![]()
Много съжалявам за брат ти