- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета когато правите секс с презерватив...
Не го правя с презерватив,имам доверие на приятеля ми
Естествено, че като има предпазни мерки свършва в менЗащо да не се покефи момчето като и без това няма риск ??? :P
откога пък и момичетата си слагат презервативи :\
Емм аз не го правя с презерватив ,ама иначе преди като съм го правила така е свършвал в мен![]()
Защо някои си мислят,че като е с презерватив и няма шанс да стане нещо? Вашата увереност ме дразни![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Само неразбрах защо се допитваш само до момичетата...като ние сме тези които са нахлузили презарвативите и които свършват обикновенно в тях![]()
И тъй като всички в темата са казали "да" аз само ще добавя, че тази практика на свършване носи свойте рискове. Такаче квото и да правите опичайте си ъкъла.
Използваш ли противозачатъчни? Съжелявам за въпроса, но ми е любопитно...Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
mi ne![]()
Въпреки че сме правим секс с презерватив, пак не свършва в мен, просто се притеснява, всичко може да стане.
Преди с презерватив свършваше в мен, но вече - не!
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
В мен свършва като е с презерватив.
А инъче имам една приятелка която го правеше винаги с презерватив с приятеля си и абсолютно винаги той свършваше извън нея.
Така,че всеки както си прецени.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Мда, и бившия така правеше.Първоначално написано от baby_bitch
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Да си призная не съм момичеама да се включа
![]()
Та свършвам в приятелката ми естествено... някой по нагоре спомена че си имало рискове, ама дори и да е станало нещо поне мога да видя след това скъсан ли е или неа за предеякулационната течност ч разбера я не ако съм без
![]()
свършвайте през прозореца!
Да, когато сме го правели с гума, мом4ето винаги е свършвало вътре.
![]()
Робинята на Quench
I S PREZERVATIV PAK SVAR6VA OTBUN, TO SI E DO VUZPITANIE I UVAJENIE KUM MOMI4ETO. I KAKVO MU E PO-KEFSKOTO DA SVAR6I V TEB?- MISLQ 4E NQMA GOLQMA RAZLIKA. 6TE SI NAPRAVI KEFA KOGATO VIDI 2 4ERTI4KI NA TESTA ZA BREMENNOST!![]()
тва с възпитанието не го разбрахПървоначално написано от Heartache
Ами не свършва в мен . . . все пак има някаф риск ако се скъса презерватива . . по-сигурно е а , и кефа е еднакъв според мен нали свършва ;дд дали е отвън или не , няма мноо голямо значение.
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Да и азПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
И кво,ако свърши в теб значи не те уважава ли?
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
И двамата за по-сигурно предпочитаме да не е в мен нищо че сме с презерватив
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Свършва в мен.Явно изобщо не е възпитан.![]()
![]()
Това с възпитанието беше много ТЪПО!
Разбирам да плюеше в тебе (в нея) че да кажеш, че няма възпитание, ама да свършва в теб и да му доставяш това удоволствие.. някак си се губи смисъла...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮