.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69

момичета когато правите секс с презерватив...

момичета когато правите секс с презерватив партньорът ви във вас ли свършва или въпреки че е с презерватив не свършва във влагалището?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    В мен много ясно.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не го правя с презерватив,имам доверие на приятеля ми

Град
    Paradise
    Естествено, че като има предпазни мерки свършва в мен Защо да не се покефи момчето като и без това няма риск ??? :P

откога пък и момичетата си слагат презервативи :\

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Емм аз не го правя с презерватив ,ама иначе преди като съм го правила така е свършвал в мен

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Защо някои си мислят,че като е с презерватив и няма шанс да стане нещо? Вашата увереност ме дразни
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Само неразбрах защо се допитваш само до момичетата...като ние сме тези които са нахлузили презарвативите и които свършват обикновенно в тях И тъй като всички в темата са казали "да" аз само ще добавя, че тази практика на свършване носи свойте рискове. Такаче квото и да правите опичайте си ъкъла.

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Емм аз не го правя с презерватив ,ама иначе преди като съм го правила така е свършвал в мен
    Използваш ли противозачатъчни? Съжелявам за въпроса, но ми е любопитно...

Въпреки че сме правим секс с презерватив, пак не свършва в мен, просто се притеснява, всичко може да стане.
    Преди с презерватив свършваше в мен, но вече - не!
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

В мен свършва като е с презерватив.

А инъче имам една приятелка която го правеше винаги с презерватив с приятеля си и абсолютно винаги той свършваше извън нея.

Така,че всеки както си прецени.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    В мен много ясно.
    Мда, и бившия така правеше.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Да си призная не съм момиче ама да се включа
    Та свършвам в приятелката ми естествено... някой по нагоре спомена че си имало рискове, ама дори и да е станало нещо поне мога да видя след това скъсан ли е или не а за предеякулационната течност ч разбера я не ако съм без

свършвайте през прозореца!

Мега фен
    Град
    SF
    Да, когато сме го правели с гума, мом4ето винаги е свършвало вътре.

Робинята на Quench

I S PREZERVATIV PAK SVAR6VA OTBUN, TO SI E DO VUZPITANIE I UVAJENIE KUM MOMI4ETO. I KAKVO MU E PO-KEFSKOTO DA SVAR6I V TEB?- MISLQ 4E NQMA GOLQMA RAZLIKA. 6TE SI NAPRAVI KEFA KOGATO VIDI 2 4ERTI4KI NA TESTA ZA BREMENNOST!

Цитирай Първоначално написано от Heartache
    I S PREZERVATIV PAK SVAR6VA OTBUN, TO SI E DO VUZPITANIE I UVAJENIE KUM MOMI4ETO. I KAKVO MU E PO-KEFSKOTO DA SVAR6I V TEB?- MISLQ 4E NQMA GOLQMA RAZLIKA. 6TE SI NAPRAVI KEFA KOGATO VIDI 2 4ERTI4KI NA TESTA ZA BREMENNOST!
    тва с възпитанието не го разбрах

Ами не свършва в мен . . . все пак има някаф риск ако се скъса презерватива . . по-сигурно е а , и кефа е еднакъв според мен нали свършва ;дд дали е отвън или не , няма мноо голямо значение.
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: момичета когато правите секс с презерватив...

Цитирай Първоначално написано от indecent
    момичета когато правите секс с презерватив партньорът ви във вас ли свършва или въпреки че е с презерватив не свършва във влагалището?
    Никога в мен! Винаги презерватива може да се иzхлузи и дажe може и да не се разбере... и после като свърши "опаа къде е презерватива"
    ...

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Цитирай Първоначално написано от Heartache
    тва с възпитанието не го разбрах
    Да и аз

И кво,ако свърши в теб значи не те уважава ли?
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

И двамата за по-сигурно предпочитаме да не е в мен нищо че сме с презерватив
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Свършва в мен.Явно изобщо не е възпитан.

Това с възпитанието беше много ТЪПО!

Разбирам да плюеше в тебе (в нея) че да кажеш, че няма възпитание, ама да свършва в теб и да му доставяш това удоволствие.. някак си се губи смисъла...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си