- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета когато правите секс с презерватив...
Кво да ви кажа явно всичко си е до възпитанието, а мама винаги ми казваше "никога не свършвай в момичето" ма явно не ме е възпитала![]()
![]()
И който твърди че няма разлика дали ще свърши в нея или не, еми има разлика и то голяма усещането е съвсем различно, иначе дай да си караме на тъпанарки![]()
ако се скъса или изкхлузи кво от това, няма начин да не разбера и да си мисля че всичко е ок. (Инспектирам си презервативите след акта )
![]()
+1Първоначално написано от sextazy_baby
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ми в мен свършва![]()
Явно не си стигала до кефското щом питаш какво е. Спусъка за нейния оргазъм е точно моето свършване. Презерватива позволява този синхрон.Първоначално написано от Heartache
Различно...в повечето пъти го правим по-hard и го вади като свършва,защото често се къса презерватива
http://www.zazz.bg/play:d21ce3e0
nikoga ne e svarshval v men , dori i kogato e bil s prezarvativ![]()
Рядко го правя с презерватив ...понеже му имам доверие...но когат е с естествено че ще свърши в мен![]()
![]()
za men nqma znachenie zavisi na nego kak mu e kef no priqtelki spodelqt che dori i s prezervativ fr im svarshva izvan tqh zashtoto se pritesnqvali i vsichko mojelo da se sluchi
I'm the one Love me ...
винаги го вади,маха бързо презерватива и свършва по мен...
После нежно ме избърсва с мокра кърпичка :P
Ем аз в началото не исках да е в мене,щото ме беше страх да не се прецака нещо презерватива..Щото сичко става .. После вече ддз свикнах и така де винаги е свършвал в мене като е с презерватив ...![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Първоначално написано от sexita
Тей е якоооооооо .. ама тогава какъв изобщо е смисълът от презерватива
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
давам му само да ми свършва в дупето дори да е с презерватив,но не му давам във влагалището защото колкото и да си мисля че нищо няма да стане защото съм с презерватив нещо от вътре не ми позволява да му дам да свърши във влагалището ми,не се знае дали презервативът не е скъсан без да сте забелязали така че дори да си сигурен че имаш предпазни мерки по добре да не свършва там,поне аз така мисля!![]()
Ми болести,скъпаПървоначално написано от _miShlence_
![]()
Нито ми е първия,нито аз на него и ако не от бременност,поне от бъГчета да се пазим,щото никой не знае...
Pravim go s prezervativ i pak svyrshva izvyn men.
Btw :
Mnogo byrzo ste zapochnali da pravite sex.Първоначално написано от sexita
Отвън ...не поемам излишни рискове и завършваме най-често в устата или по лицето ми.
Първоначално написано от Nadelina
![]()
2 седмици го държах![]()
Първоначално написано от sexita
Е две седмици си е нормално ,що да е бързо?!!
sexita, evala za smelostta, az sled tolkova kratko vreme ne bih spala s nqkoe gadje.
Аз съм карала да ме чакат с месеци...други...на 2рата среща...
Мога дори да кажа,че с един праих секс 4-5 часа след като се запознахме... и беше адски тъпа работа...![]()
За сега гледам да се въздържам
ХмМмММ ди ди дЪм, абе + или - пррезерватив риска си е огромен,все 1 не го знаете!Стига сте били чак толкова учверени,щот нищо не е сигурно!Много хора- и все различни!Едни обичат да свършват в Момичето други-не! 1 Съвет вместо както чувах от много места да си слагата по 2 презерватива-просто внимавайте с Ектаза накрая
![]()
Първоначално написано от baby_bitch
и кое му е пък "много ясното" няма нищо сигурно... никога не позволявам да свършва в мен,приятелят ми също предпочита сигурността.... не ви ли се е късал кондом на вас,че толкова спокойно си позволявате да свършват във вас... ако не,пожелавам ви никога да не ви се къса... Щото на мен ми се скъса точно в най-неподходящия момент... нали се сещате -накрая.... и после всичките ядове и нерви ,които заминаха не си струваха единия кеф да свърши вътре... Бъдете предпазливи напълно,за да се спокойни-само тогава секса е бил наистина пълноценно изживяване
+1 ..дори и с презерватив не свършва в мен.. все пак презервативите се късат,не ми се рискува..Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от VhD
![]()
Първоначално написано от baby_bitch
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."