.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    не свършва в мен дори и с презерватив !!!- "мноу ясну" аууу, че фраза с кеф чак я пишете

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Еми откакто взимам противозачатъчни го правим без,но му имам доверие и той свършва извън мен, а когато сме с презерватив винаги си свършва в мен. А относно дали ме е страх, да винаги ме е било страх,но той ми дава сигурност и подкрепа и каквото и да става знам че ще се справим.Никога не ми се е късал презерватив,дано и никога да не става че ужас!!!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    мммм извън мен, но вече по-рядко го правя със...
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Защо някои си мислят,че като е с презерватив и няма шанс да стане нещо? Вашата увереност ме дразни
    съгласна
    Bring it on baby.. I taste good!

Голям фен Аватара на GerYy
    Цитирай Първоначално написано от ilenceto92
    Рядко го правя с презерватив ...понеже му имам доверие...но когат е с естествено че ще свърши в мен
    +1

Град
    У нас бе :)
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Защо някои си мислят,че като е с презерватив и няма шанс да стане нещо? Вашата увереност ме дразни
    не всеки си мисли,че няма шанс да стане нещо ... ние с моя приятел го правим много пъти без презерватив,защото му имам доверие,но когато го правим със.. свършва в мен
    Дали ме обичате,дали ме мразите ... дали ми пука ?

Цитирай Първоначално написано от slunchiceto0
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    В мен много ясно.
    то и аз искам в теб, ма вие сте моу прости бе, кат вее страх дайте в устата, мен не ма бърка

Щом е с презерватив, няма смисъл да свършва отвън. Разбира се, ако презервативът няма дупка или минал срок за госност Обаче една важна подробност - след като свърши, веднага трябва да се извади, защото иначе от омекването може да се изхлузи кондомът и да изтече съдържанието където (не) трябва.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Не го правя с презерватив,имам доверие на приятеля ми
    И аз например имам доверие, обаче като си в овулация...не правиш ли секс?! Тогава е най-опасно, защото от предеякулационната течност пак може да стане гафа.

А по темата: Винаги с презерватив, свършва ВИНАГИ извън мен!!!

Ем ние с приятелят ми го правим без кондом.
    Но след няколко дена след секса,аз си купувам тест за бременост -за всеки случай да се проверя,и ако е станало нещо да почна да пия противозачатъчни.
    За сега не ми се е случвало най-лошото,дано и да не става.
    Противозачатъчните се пият до 72 часа след половия акт.

Цитирай Първоначално написано от Baby_Love-93
    Но след няколко дена след секса,аз си купувам тест за бременост -за всеки случай да се проверя,и ако е станало нещо да почна да пия противозачатъчни.

ne tova sa taka nare4enite backup hap4eta protivoza4ati4nite da korenno razli4ni i se piqt vs den danegovorim 4e testa za bremennost se pravi pone sed sled akta ina4e nqma smisul....

Повече от фен
    Как може ендо уважаващо себе си момиче да позволи да прави секс без презерватив.Ама вие къде живеете, имали доверие на приятелите си, знаете ли какви болести се предават по полов път, дори рак на маточната шийка се получава.Според мен не е редно без, но какво вие си поиската. Всички се газареят, чер го правят без, после половината пищят, че са бременни.Опичайте си акъла, хора, това не е шега нито игра.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

ам аз сам момче не че сам правил секс.. но бих предпочел да свърша извън нея.. никой незнае какво може да стане.и мен по ме кефи да си видя примерно спермата на неините гарди
    aIDe sQ i PodPIs.. PffF

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    НЕ-той не иска, а на мен ми е все тая......За близо 3 години сексуален живот, той е свършвал 1 път в мен без презерватив-наскоро и беше без да иска. че да му се невиди изпуснах няколко дни по-късно хапче и сега с трепет чакам менструацията си........НЕ РИСКУВАЙТЕ! Аз съм на 23, ама вие не сте.

ne tova sa taka nare4enite backup hap4eta protivoza4ati4nite da korenno razli4ni i se piqt vs den danegovorim 4e testa za bremennost se pravi pone sed sled akta ina4e nqma smisul...
    14 дни след половият акт,теста показва правилен резултат!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    WTF???ti si se oburkala mai ne6to,a?!

SK0RP10N
    Guest
    Аман от тъпи теми

Фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от darla
    WTF???ti si se oburkala mai ne6to,a?!
    Abe, mome, te protivoza4atu4nite se piqt 72 4asa sled sexa, no efektivnostta im togava e mnogo po-malka, mislq 4e okolo 9% be6e. Tova e parvoto. Vtoroto e 4e spermiite (ili kakto o6te gi nari4ame spermatozoidi) mogat da prejiveqt i pove4e ot tri dena, t.e. ti na tretiq den moje da si napravi6 testa i da se uspokoi6, oba4e na 4etvurtiq den ti uzrqva qicekletkata i onova mani4koto s opa6kata pravo natam se vturva. I togava e kusno za eskapelle, togava trqbva hirurg. A tam kakvi sa posledstviqta... ne mi se govori. Mislete.
    Po temata: vinagi kogato sum go pravil s kondom sum si svur6val vutre. Za tri godini predi da se ojenim s moeto momi4e edin edinstven put se skusa prezervativa, o6te ne bqh svur6il, no se razminahme. Ne e vqrno 4e kefa e edin i su6t. Tova e vse edno malko predi momi4eto da stigne do orgazum mom4eto da si go izvadi i da i kaje da se dovur6i sama.

Цитирай Първоначално написано от Soichiro
    Po temata: vinagi kogato sum go pravil s kondom sum si svur6val vutre. Za tri godini predi da se ojenim s moeto momi4e edin edinstven put se skusa prezervativa, o6te ne bqh svur6il, no se razminahme. Ne e vqrno 4e kefa e edin i su6t. Tova e vse edno malko predi momi4eto da stigne do orgazum mom4eto da si go izvadi i da i kaje da se dovur6i sama.

ох да гадно е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си