- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета когато правите секс с презерватив...
Еми откакто взимам противозачатъчни го правим без,но му имам доверие и той свършва извън мен, а когато сме с презерватив винаги си свършва в мен. А относно дали ме е страх, да винаги ме е било страх,но той ми дава сигурност и подкрепа и каквото и да става знам че ще се справим.Никога не ми се е късал презерватив,дано и никога да не става че ужас!!!![]()
мммм извън мен, но вече по-рядко го правя със...![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
съгласнаПървоначално написано от ThePowerOfLove
Bring it on baby.. I taste good!
не всеки си мисли,че няма шанс да стане нещо ... ние с моя приятел го правим много пъти без презерватив,защото му имам доверие,но когато го правим със.. свършва в менПървоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
Дали ме обичате,дали ме мразите ... дали ми пука ?![]()
![]()
то и аз искам в теб, ма вие сте моу прости бе, кат вее страх дайте в устата, мен не ма бъркаПървоначално написано от slunchiceto0
Щом е с презерватив, няма смисъл да свършва отвън. Разбира се, ако презервативът няма дупка или минал срок за госностОбаче една важна подробност - след като свърши, веднага трябва да се извади, защото иначе от омекването може да се изхлузи кондомът и да изтече съдържанието където (не) трябва.
И аз например имам доверие, обаче като си в овулация...не правиш ли секс?! Тогава е най-опасно, защото от предеякулационната течност пак може да стане гафа.Първоначално написано от sextazy_baby
А по темата: Винаги с презерватив, свършва ВИНАГИ извън мен!!!
Ем ние с приятелят ми го правим без кондом.
Но след няколко дена след секса,аз си купувам тест за бременост -за всеки случай да се проверя,и ако е станало нещо да почна да пия противозачатъчни.
За сега не ми се е случвало най-лошото,дано и да не става.
Противозачатъчните се пият до 72 часа след половия акт.
Първоначално написано от Baby_Love-93
ne tova sa taka nare4enite backup hap4eta protivoza4ati4nite da korenno razli4ni i se piqt vs den danegovorim 4e testa za bremennost se pravi pone sed sled akta ina4e nqma smisul....
Как може ендо уважаващо себе си момиче да позволи да прави секс без презерватив.Ама вие къде живеете, имали доверие на приятелите си, знаете ли какви болести се предават по полов път, дори рак на маточната шийка се получава.Според мен не е редно без, но какво вие си поиската. Всички се газареят, чер го правят без, после половината пищят, че са бременни.Опичайте си акъла, хора, това не е шега нито игра.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
ам аз сам момче не че сам правил секс.. но бих предпочел да свърша извън нея.. никой незнае какво може да стане.и мен по ме кефи да си видя примерно спермата на неините гарди![]()
aIDe sQ i PodPIs.. PffF
14 дни след половият акт,теста показва правилен резултат!ne tova sa taka nare4enite backup hap4eta protivoza4ati4nite da korenno razli4ni i se piqt vs den danegovorim 4e testa za bremennost se pravi pone sed sled akta ina4e nqma smisul...![]()
WTF???ti si se oburkala mai ne6to,a?!Първоначално написано от Baby_Love-93
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Аман от тъпи теми
Abe, mome, te protivoza4atu4nite se piqt 72 4asa sled sexa, no efektivnostta im togava e mnogo po-malka, mislq 4e okolo 9% be6e. Tova e parvoto. Vtoroto e 4e spermiite (ili kakto o6te gi nari4ame spermatozoidi) mogat da prejiveqt i pove4e ot tri dena, t.e. ti na tretiq den moje da si napravi6 testa i da se uspokoi6, oba4e na 4etvurtiq den ti uzrqva qicekletkata i onova mani4koto s opa6kata pravo natam se vturva. I togava e kusno za eskapelle, togava trqbva hirurg. A tam kakvi sa posledstviqta... ne mi se govori. Mislete.Първоначално написано от darla
Po temata: vinagi kogato sum go pravil s kondom sum si svur6val vutre. Za tri godini predi da se ojenim s moeto momi4e edin edinstven put se skusa prezervativa, o6te ne bqh svur6il, no se razminahme. Ne e vqrno 4e kefa e edin i su6t. Tova e vse edno malko predi momi4eto da stigne do orgazum mom4eto da si go izvadi i da i kaje da se dovur6i sama.
Първоначално написано от Soichiro
ох да гадно е![]()