.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Няма лошо.Даже е и готино момичето да прави първата крачка.На мен ми харесва.Все пак момчетата се водиме ловците,ама и момичетата изобщо не е лошо да правят първата крачка.Това че момчето е задължено мисля че е малко остаряло вече пък и в крайна сметка и да действа ако момичето не си го е харесало преди това все тая.

Цитирай Първоначално написано от ifcata
    И аз съм на мнение че е по лесно момичето да прави първата крачка не че момчетата неможем де ама някак си така разбираш че и момичето испитва някакви чувства кум теб и се отпускаш някак си
    Аз пък не съм на това мнение....Не се ли замисляте,че има момичета,които са срамежливи.Е,как пък те да направят първата крачка??... Аз не бих я направила крачката, дори момчето да ми е адски симпатично...
    slun4ice_90,а какво правим ако и момчето е срамежливо или пък момчето е срамежливо,а момичето е отракано.
    Ами,който е по-смел така да се каже да направи първата крачка хах.Иначе няма как... Когато момичето е по-отракано тя да я направи,когато пък е обратното момчето...Колкото и да е срамежливо...
    Значи ако и двамата са срамежливи кой от където е. :P

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Няма лошо.Даже е и готино момичето да прави първата крачка.На мен ми харесва.Все пак момчетата се водиме ловците,ама и момичетата изобщо не е лошо да правят първата крачка.Това че момчето е задължено мисля че е малко остаряло вече пък и в крайна сметка и да действа ако момичето не си го е харесало преди това все тая.

Цитирай Първоначално написано от ifcata
    И аз съм на мнение че е по лесно момичето да прави първата крачка не че момчетата неможем де ама някак си така разбираш че и момичето испитва някакви чувства кум теб и се отпускаш някак си
    Аз пък не съм на това мнение....Не се ли замисляте,че има момичета,които са срамежливи.Е,как пък те да направят първата крачка??... Аз не бих я направила крачката, дори момчето да ми е адски симпатично...
    slun4ice_90,а какво правим ако и момчето е срамежливо или пък момчето е срамежливо,а момичето е отракано.
    Ами,който е по-смел така да се каже да направи първата крачка хах.Иначе няма как... Когато момичето е по-отракано тя да я направи,когато пък е обратното момчето...Колкото и да е срамежливо...
    Значи ако и двамата са срамежливи кой от където е. :P
    Нещо такова.. Доста по-трудно става,ако и двамата са срамежливи...

Град
    Sofia
    еми кво като сме момчета само ние ли ще правим първата крачка айде стига вие също можете да я направите...

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Въпрос към момчетата

Цитирай Първоначално написано от katito6493
    Момчета, предпочитате ли момичетата да правят първата крачка?
    Обичам като ме види
    и да се съблече и да я почвам.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от fre3styl3

Еми ние сме момичета ебаси, нежни,крехки създания.. :P
    колко нежно казано..

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Все още не е имало случай запознанство от страна и на двата индивида да се прояви бяс.Тъй че действай.Бъди различен/на . Не чакай,че можеш да осъзнаеш колко изпускаш.И накрая както аз казвам "Любопитсвото ще те "убие" "
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Стара Загора
    аз провокирам момичето да се запознае с мен може би това е 1-вата крачка
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Град
    Пловдив
    Момичето с което се харесвахме се запознахме официално към средата на нашето "приятелство"
    Искам да кажа, че не всичко в това да направиш "първата крачка", в това да отвлечеш погледа на някой към себе си, а в това как да го задържиш по-дълго... а защо не до сетни старини хехе.
    По принцип тука трябва да сложа някаква велика мисъл или нещо което много ме кефи?
    Не, аз просто ще напиша това ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си