Вече не знам какво да правя...Нека разкажа накратко историята първо и тогава да поискам съвета ви.
Започва в началото на лятото на 2007 година. Тогава сестра ми беше на 11 години. В нашия блок се настаниха на квартира около 10 момчета - всичките над 20, събрани от селата покрай Смолян, дошли да си изкарват прехраната, като поставят изолации и др строителни глупости. Сестра ми тогава движеше с курвичките на квартала...нз дали всъщност това е причината. Те се запознали и като се почнаха едни свалки.(за да не се чудите - малко по-развита е от останалите момичета, само на гръдна обиколка обаче). Първо си падаше по едно момче, мислеше си, че е влюбена, после по друго. Те не са и момчета, а мъже. След всичките задявки, се стига дотам, че сестра ми най-редовно им ходеше нагости заедно с т.нар. си приятелки, разменяха си тел-овете и в един прекрасен ден решила да се качи сама на гости, при което с един от тях (леко подпийнал) се натискали, той я съблякъл, направо се събул и й казал директно - да го направим. Най-вероятно уплахата й е подействала в тоя момент, затова е избягала. Всичко това го разбирам от нейните пр., които хубаво я наклюкариха как се целувала с тоя и оня, какво и кога е правила. На вс отгоре имаше неблагоразумието да си води дневник и аз го намирам един ден, докато бърша прах. Следва луд скандал - на косъм бях да кажа на наще, ама след като си изревала очите пред едно момиче, то дойде да ми се моли и да ме убеждава. Съгласих се при условие, че се поправи. Така и изглеждаше. И стигаме до същия проблем една година по-късно. Тя си е същата малка курвичка, която кисне по сайтове за запознанства, намерила скайповете на тия момчета(те се преместиха) и си пише с тях. Намерих й паролата от скайп и видях за какво става въпрос... Пределно ми е ясно какво може да иска едно такова момче от нея, но мамка му, тя е на 12. И вместо да се питате къде са през т'ва време наще - те по цял ден са на работа, мислят сестра ми за божа кравичка, а аз съм черната овца в семейството. Вече се чудя - дали да им кажа? Как биха реагирали - ден и нощ се трепят, за какво - за да видят, че така обичаната им дъщеря се е превърнала в нещо, което ако видят по улиците, се отвращават. Не искам да й навредя. Но не искам и да гледам как се разочароват от нея. Това би било голям удар. Искам тя да се поправи докато е време, преди да е станало нещо по-лошо. преди да ме съдите, че пускам два пъти темата..просто се нуждая от помощ