Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
Няма лошо.Даже е и готино момичето да прави първата крачка.На мен ми харесва.Все пак момчетата се водиме ловците,ама и момичетата изобщо не е лошо да правят първата крачка.Това че момчето е задължено мисля че е малко остаряло вече пък и в крайна сметка и да действа ако момичето не си го е харесало преди това все тая.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
Цитирай Първоначално написано от ifcata
И аз съм на мнение че е по лесно момичето да прави първата крачка не че момчетата неможем де ама някак си така разбираш че и момичето испитва някакви чувства кум теб и се отпускаш някак си
Аз пък не съм на това мнение....Не се ли замисляте,че има момичета,които са срамежливи.Е,как пък те да направят първата крачка??... Аз не бих я направила крачката, дори момчето да ми е адски симпатично...
slun4ice_90,а какво правим ако и момчето е срамежливо или пък момчето е срамежливо,а момичето е отракано.
Ами,който е по-смел така да се каже да направи първата крачка хах.Иначе няма как... Когато момичето е по-отракано тя да я направи,когато пък е обратното момчето...Колкото и да е срамежливо...
Значи ако и двамата са срамежливи кой от където е. :P
Нещо такова.. Доста по-трудно става,ако и двамата са срамежливи...