.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Дайте съвет плсссссссссс

Харесвам си едно момче с което се познаваме от 2 години до сега не е имало нищо между нас,знам че и той мен ме харерсва.Покани ме на среща да се видим само аз и той но поради една причина ние неможахме да се видим.Но най-тъпото от цялата работа е че той ходи с една моя приятелка от доста време.С нея не сме много близки ама пак ми е некво тъпо,просто съм много добронамерена към всички ........ но въпреки това искам да излезна с него.Кажете ми какво бихте направили на мое място?

Супер фен Аватара на lyfche
    баси харесва те пък си има приятелка ...

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не виждам нищо лошо в това да излезнеш с него.На твое масто щях да отида,да си чукнем мохабет тва онова и да си тръгна

Ем,то има една подобна тема малко по-надолу. Ще ти кажа същото,което казах и там: "Гаджета - много, а истинските приятели се броят на пръсти". Ако наистина държиш на приятелката си, тогава забрави момчето. Ако обаче сте само на "Здравей" и "Здрасти", тогава не е проблем да се опиташ с него. Но си мисля,че ако наистина те харесваше,досега щеше да е скъсал с приятелката си.
    愛 子供

Warning:
    This user is unable to hate

ето/Защо/не/си/харесвам/Заети/мом4ета
    I can't stop myself from loving you <3

pfff boje, a be momi4e q se stegni. otivai na sre6ta s mom4eto i da ne ti puka ot priqtelkata mu qvno ne6tata m/u tqh ne varvqt 6tom te kani da izleze6 s nego i to samo dvamata, a pak i edin pat se jivee taka 4e nqma kvo da mu misli6 :P :P :P

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Как може да я подканвате да излезе с такъв олигофрен?Той си имал приятелка,ама те харесвал...Нямам думи...Въобще не се занимавай с него,сигурно ще постъпи с теб както със сегашната си приятелка.Ще му писнеш за 2седмици и ще ти бие шута...

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: Дайте съвет плсссссссссс

Цитирай Първоначално написано от slladkata
    Харесвам си едно момче с което се познаваме от 2 години до сега не е имало нищо между нас,знам че и той мен ме харерсва.Покани ме на среща да се видим само аз и той но поради една причина ние неможахме да се видим.Но най-тъпото от цялата работа е че той ходи с една моя приятелка от доста време.С нея не сме много близки ама пак ми е некво тъпо,просто съм много добронамерена към всички ........ но въпреки това искам да излезна с него.Кажете ми какво бихте направили на мое място?
    Щом иска друга,а си има приятелка,едва ли е стока.Просто не си струва да си с такъв човек,че чак и приятелство да разваляш.

Град
    Стара Загора
    Ако го направиш все пак, правиш услуга на момичето! Извинявай, какъв трябва да си за да оставяш 'знаци' че харесваш някой, при условие че имаш приятел(ка)!? В крайна сметка има момчета които се опитват да въртят и две момичета на веднъж. Внимавай!

Град
    където живеят Леприконите

Re: Дайте съвет плсссссссссс

Няма такъв глагол- излизНам

А иначе не ми изглежда добра партия мъжкото. Намери друго..
    Madness is genius.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си