- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Историята ми...
istoriqta e adska prostonaistina neveroqtna
iskam i az da spodelq che s men v momenta se sluchva sashtoto
qvno novite vrazki sa na moda prez zimata
:P
![]()
Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!
Малко са дългите истории, от които не се изприщвам докато ги чета. Тази беше една от тях. Успех с момчето, дано наистина се окаже този, за които го мислиш и да ти даде това, което не си получавала в предната връзка.![]()
Но и това, което каза varnen4e за гърците е много вярно. Сестра ми имаше заигравка с един и накрая бая силно течаха поточетата от сълзи. С тях наистина трябва да се подхожда с едно на ум. Но да не ти разваляме кахъра, обичайте се, пък каквото стане.![]()
Благодаря ви...всичко върви повече от добре...след 2 дена ще направим месец от атрактивното запознаване и... любовта ни от пръв поглед![]()
Проблема е,че тогава той евентуално ще отиде в Гърция и няма да можем да си го отпразнуваме по нашенски![]()
Амааа...нищо...ще имаме много месеци заедно![]()
Видях ти профила в друга тема, видях снимката с това момче, видях че пише "Заедно сме от 28 дена" и аха-аха да ти пиша ЛС, да полюбопитствам какво се е случило, каква е тази промяна и открих тази тема.Всички сме съпричастни със случващото се около теб и съм убедена, че всички сме с теб. Бих се радвала ако ми разкажеш каквостава с Иво. (:
хехехе, от цялата история ми направи най-силно впечатление факта, че спряло едно CLK......да да, знаем, че съвсем случайно си си паднала по грък в CLK. То и в опел да беше щом е писано....ДА БЕ ДА!!!! Поредната меркантилна женска!!!![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Успех с пич-а![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
опасна история
![]()
ok ok...
Возила съм се в опели,хонди,бмв-та...и не знам защо но до сега гаджетата ми са били с хубави коли...дори по-хубави от неговата...но какво значение има...
Не разбираш ли...???
Не ме вълнува толкоз с кво ме кара.Имах гадже и със S-класа....и кво???
..колата си е негова,не моя...
Мога само да кажа,че Тасос е манияк на тема тунинг и гонки и това ми харесва,защото усещам че и аз се паля при бързи скорости...това е за колата...
Но да съм с него,защото кара CLK... да бе...
В работата ми има един мъж,който вече месец всеки ден идва и кара порше...всеки ден ме гледа и ми иска телефона,настоява...но какво...
Не е грозен и мога да излезна с него,но ме дразни това,че претендира с парите си...Все едно ще му се вържа.
![]()
Много увлекателна история.беше ми готино докато я четох.Успех с всичко![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Мхм,тва ти е голямата любов предполагам..
Както и предната..,и по-предната..
Ехх,каква щастливка си..Някои хора не намират любвта цял живот,а ти я намираш зад всеки ъгъл..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Ооо гледам доста съм пропусналаАми според мен така или инче с Ивчо вече всичко е отминало и заминало...и то отдавна. Така, че си гледай напред и се отдай на емоциите си.
Не ми е голямата любов![]()
Но ако стане по-голяма от колкото е бил Ивчо,ще пиша![]()
Аз уж и аз бях в 4ас с историята с Ив4о, ама нещо съм изпуснала защо сте се разделяли и т.н. Няма да е лошо някой да ми го резюмира в 2-3 реда, 4е така не е яко![]()
![]()
Робинята на Quench
Хей и аз много се радвам за теб! Ти си една от любимките ми в този форум!![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
оки...ще разкажа...
След като се разделихме с Иво,заради Сашо с който "изневерих" той не искаше да ме вижда.
Но след месец настояване и разговори по телефона го навих да се пробваме пак...уви...на същия ден в който се видяхме се скарахме и той каза,че няма да стане нищо.
От тогава аз се разсърдих и не съм му звъняла...той се върна на морето.
Обаче след 3-4 дена и аз отидох на златни пясъци...
Там с Иво се видяхме...усетих го че има чувства...радваше се да ме види...иии се разбрахме да излезем и всичко щеше да е наред...но тъпата смотана съдба пак пренареди кубчетата и Иво незабавно беше изпратен в София без обяснение...
Аз останах на Златните иии...реших да започна работа там ... нещо като "нов живот"
Наживях се хубаво,работих в дискотека,всяка вечер купони и безсънни нощи...не се оплаквам от грешния си живот,но когато се прибрах в София след 3 месеца веднага сърчицето ми ме поведе пак към Ивчо.
Писахме се няколко смс-а лятото,но нищо повече....той пак започна да се дърпа от мен.
Когато се прибрах в София директно му се обадих,исках да се видим.
Казах му че го обичам и че много ми липсва...но той каза,че е по-добре да не се виждаме.Имал си приятелка и всичко му се било наредило,да не съм му разбивала живота пак...
Казах му,че знам че ме обича и няма да се откажа,той отричаше,а аз настоявах да го твърдя!
Така около 2 седмици се карахме по скайп и почти бях загубила надежда че ще се съберем...когато един ден ми каза...оправяй се,след половин час съм пред вас.
Взе ме с колата..беше...странно и хубаво...
Мълчахме си и се усмихвахме...
Попитах го...как реши да ми звъннеш...?
И той ми каза...може би наистина те лъжа,че не те обичам..сигурно защото искам да залъжа себе си,но не се получава....
Стана ми много мило...прекарахме страхотен ден в южния парк...мястото на което беше първата ни среща....
Каза,че ше се опита да ми прости,но има нужда от време.
Дадох му 2 седмици и...се събрахме...
Искаше да живеем заедно,да излезнем на квартива,аз също много исках...и всичко вървеше перфектно,когато...
...изведнъж спря да се обажда,криеше се в скайп,не пишеше смс...нищо.
В седмица 1 път да се обади,а се видяхме само 2 пъти за цялата ни обновена връзка...
Нямал време...имал много работа...постоянно казваше това.
После...срещтнах Анастасиос и започнахме да си пишем в скайп.
Иво продължаваше да не се обажда...аз тръгнах с Анастасиос...мислех си че с Иво сме приключили...
След седмица той ми се обади,искаше да се видим,аз му казах,че трябва да поговорим много сериозно...
И тогава той се обади няколко пъти,аз не смеех да му кажа за Тасос,исках на живо някак си да го завъртя...но по телефона му се сърдех и Иво ме молеше да не се сърдя и...ала-бала...
Разбрахме се да се обади и да излезем,но не го направи...аз вече се отчаях и му написах: " какво ти става,за бога"..
Тогава той каза... imah rabota,a i mi sprqha telefona.Ne iskam da te mu4a,pijo!Neka ostavim ne6tata taka...iskam da zabravq,no ne moga.neka ostanem priqteli
Това беше най-добрия вариант...и уж всичко беше добре...стана така какво исках...разделих се с Иво по най-безболезнения начин,а ме заболя...тогава...пак...Стана ми празно...нищо,че имах Тасос...
И все пак му написах: Dobre pijo...taka e nai-dobre....qvno ne sme edin za drug i vseki trqbva da produlji putq si.
da znae6 samo 4e mnogo te obi4am i vinagi ako ima6 nujda se obadi
и той отговори- Kakvoto i da kazvam ti vinagi 6te si mi slabost!
i az se 4uvstvah nai-dobre s teb
Реших да не пиша вече,защото явно това беше съвършенния край и сбогуване![]()
След няколко дена си говорихме в скайп...
Лили каза: ivo
Ивчо каза: ;o;o
Лили каза: sega sled..kraq ...moje li da si govorim otkrovenno :P
Ивчо каза:da...to winagi mislq 4e taka sme si goworili :O
Лили каза: emi....ne znam
Лили каза: az sum ti kazvala vsi4ko...vsmisul...ne znam da ima ne6to koeto da sum skrila kogato sum bila s teb...ama...iskam da znam sega drugo
Лили каза: kogato se subrahme ili kogato probvahme da se suberem..ili kakto i da be6e tam....ne go razbrah...
No togava ima6e li druga?
Ивчо каза: ne,togawa nqma6e
Лили каза: a sled tova?
Ивчо каза: mi nz lili , wij az sno6ti ti napisah, 4e ti si mi ostawa6 slabost
Ивчо каза: dori moga da kaja,4e nai hubawata mi wruzka be6e s teb,za6toto bqh nai blizuk s teb
Ивчо каза: ti poznwa6e mn golqma 4ast ot semeistwoto mi
Лили каза: az ne pitam tova
Ивчо каза: ne6to koeto nikoq druga,ne e imala wuzmojnostta dori
Ивчо каза: no prosto winagi w glawata mi iznikwa6e onaq kartinka
Ивчо каза: ti s toq sa6o
Ивчо каза: iskah da q prenebregna
Ивчо каза: mu4ih se
Ивчо каза: no ne moga qwno ;(
Лили каза: nqma ni6to (hug)
Лили каза: nedei
Лили каза: kakvoto stanalo,stanalo...
Лили каза: a az ne znam kakvo stava,no mislq 4e taka trqbva da bude prosto
Лили каза: misleh si 4e samiqt ti se promeni,4e izgubih 4ovekut koito obi4ah i sega si drug...sega sme mnogo dale4e edin ot drug...moje bi govorq smelo kato kazvam,4e imah namerenie da se razdelim ot nqkolko dni nasam...
I 4e naistina go iskah...moje bi e za6toto ne sum te vijdala....kato te vidq nqma kak da ostana bezrazli4na....
No vupreki tova mislq 4e izborut ni e pravilen,za6toto...ni6to koeto si e oti6lo nqma da se vurne
Лили каза: no 6te mi mine
Лили каза: i na teb,i na men
Лили каза:
Ивчо каза:
Лили каза: onzi den plakah za6toto ne znaeh kak da ti kaja 4e trqbva da se razdelim....v4era plakah za6toto se razdelihme...izob6to...ne znam kakvo stava i mi e oburkano,no ve4e se 4uvstvam malko po-svobodna...ili de da znam...
4uvstvam 4e tova be6e suvur6enniqt krai...ne onzi,oteg4itelen den...predi da zamine6 na moreto...
V4era be6e istinskiqt krai koito az priemam s usmivka,makar i tujna
Лили каза: za pruv put se otkazvam ot me4tite si (mm)
Ивчо каза: nqma zagubi me4ti ! ima izostaweni jelaniq
Ивчо каза: ....
Ивчо каза: nali znae6
Лили каза: kaji mi sega ti kak se 4uvstva6
Ивчо каза: stiga 4e i na men mi stawa mn tujno
Лили каза: ne...neka si govorim...i bez drugo ne go pravim ve4e
Ивчо каза: mi lo6o se 4uwstwam
Ивчо каза: o6te onq put w parka ti kazah
Ивчо каза: 4e s teb moje6e da sum o6te super mnogo wreme
Ивчо каза: moje bi naprawih gre6ka kato iskah da otida
Ивчо каза: na onowa prokleto more !
Ивчо каза: !
Ивчо каза: ot koeto ni6to hubawo ne widqh
Ивчо каза:
Ивчо каза: moje bi trqbwa6e da ostana
Ивчо каза: da sum s teb Ивчо каза: dori da kandidatstwam kakto trqbwa ako 6te6...i wsi4ko moje6e da e razli4no
Ивчо каза: ako mojeh da wurna wremeto sega nikoga nqma6e da zamina
Ивчо каза:
Ивчо каза: za6toto towa more mi wze wsi4ko
Лили каза: bilo e sudba
Ивчо каза: qwno
Лили каза: no ponqkoga ne6tata ne sa takiva za koito gi mislim
Лили каза: i moje bi zaradi tova 4e ne6tata mejdu nas zapo4naha da kucat ... az zapo4nah da gubq onazi 4ast ot sebe si koqto durje6e da si do men
Лили каза: dokato ne re6ih 4e ve4e ne e nujno...kakto kaza ti
Лили каза: samo se mu4im
Лили каза: po-dobre ujasen krai,ot kolkoto ujas bez krai
Лили каза: nali
Лили каза: i sega mi se otdava vuzmojnost da produlja napred
Лили каза: bez teb
Лили каза: purvata koqto nqma da othvurlq...
Лили каза: i pone 6te opitam
Ивчо каза: ako si namerila 4oweka
Лили каза: vuob6te ne e 4oveka...prosto mislq 4e imam nujda
Лили каза: ot nqkoi koito da me lekuva
Ивчо каза: ot towa 6te strada6 powe4e ..... ako nqkoi ti predloji takowa ne6to
Ивчо каза: samo wremeto lekuwa
Ивчо каза: towa ot opit go znam
Лили каза: mina mnogo vreme ve4e...trqbva da se vlubq...
Ивчо каза: 6te stane i towa
Ивчо каза:
Ивчо каза: jiwota e pred teb
Ивчо каза:
Лили каза: da be...no kato znam...kolko trudno namerih teb i kolko trudno 6te namerq po-dobur
Ивчо каза: :S
Ивчо каза: hubawite ne6ta stawat kogato nai malko o4akwa6
Ивчо каза: az te sre6tnah,kogato nai malko sum o4akwal
...prosto doidoh da si kupq flurry
Ивчо каза: pomni6 li
Лили каза:
Лили каза: da
Ивчо каза: taka stawat ne6tata
Ивчо каза: slu4aino
И...това беше...останах само с Анастасиос...
Нещата обаче не бяха розови,защото още мислех за Иво...усещах,че го искам и той ме иска...и...направих така,че да ме намрази...
Казах му някои неща,за които да ме ненавижда и сега е така...
Пффф...
И така...
Дано да е за добро.
Първоначално написано от Re5peC7
След 2-3 месеца ще му докарат Порше карера от Германия...да ви е яд!![]()
oh..... dokato go 4etqh i se usmihvah neprekusnato.. mn gotino i mn se radvam za vas![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Първоначално написано от sexita
ЕхХх Много хубава историяМога само да ти пожелая мн мн любов .. иИи btw момчето е голям сладур
![]()
![]()
Значи, омъжи се за него.. като му го докарат се разведи и се омъжи за мен ( като взимаш поршето със себе си офц.. )Първоначално написано от sexita
The Spark
"Не слагайте всички българки под общ знаменател" :![]()
хахаПървоначално написано от 5StaR
а кой ще ме глези цял живот? :P
якоооо![]()
има.ли.лубов.има.и.на4ин
I can't stop myself from loving you <3
от къде я изрови тая темаПървоначално написано от pLaMmMmM
![]()