.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 99
    istoriqta e adska prosto naistina neveroqtna iskam i az da spodelq che s men v momenta se sluchva sashtoto qvno novite vrazki sa na moda prez zimata :P
    Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!

Малко са дългите истории, от които не се изприщвам докато ги чета. Тази беше една от тях. Успех с момчето, дано наистина се окаже този, за които го мислиш и да ти даде това, което не си получавала в предната връзка.

Но и това, което каза varnen4e за гърците е много вярно. Сестра ми имаше заигравка с един и накрая бая силно течаха поточетата от сълзи. С тях наистина трябва да се подхожда с едно на ум. Но да не ти разваляме кахъра, обичайте се, пък каквото стане.

Благодаря ви...всичко върви повече от добре...след 2 дена ще направим месец от атрактивното запознаване и... любовта ни от пръв поглед
    Проблема е,че тогава той евентуално ще отиде в Гърция и няма да можем да си го отпразнуваме по нашенски
    Амааа...нищо...ще имаме много месеци заедно

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Видях ти профила в друга тема, видях снимката с това момче, видях че пише "Заедно сме от 28 дена" и аха-аха да ти пиша ЛС, да полюбопитствам какво се е случило, каква е тази промяна и открих тази тема.Всички сме съпричастни със случващото се около теб и съм убедена, че всички сме с теб. Бих се радвала ако ми разкажеш каквостава с Иво. (:

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    хехехе, от цялата история ми направи най-силно впечатление факта, че спряло едно CLK......да да, знаем, че съвсем случайно си си паднала по грък в CLK. То и в опел да беше щом е писано....ДА БЕ ДА!!!! Поредната меркантилна женска!!!
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Успех с пич-а
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

ok ok...
    Возила съм се в опели,хонди,бмв-та...и не знам защо но до сега гаджетата ми са били с хубави коли...дори по-хубави от неговата...но какво значение има...
    Не разбираш ли...???
    Не ме вълнува толкоз с кво ме кара.Имах гадже и със S-класа....и кво???
    ..колата си е негова,не моя...
    Мога само да кажа,че Тасос е манияк на тема тунинг и гонки и това ми харесва,защото усещам че и аз се паля при бързи скорости...това е за колата...
    Но да съм с него,защото кара CLK... да бе...
    В работата ми има един мъж,който вече месец всеки ден идва и кара порше...всеки ден ме гледа и ми иска телефона,настоява...но какво...
    Не е грозен и мога да излезна с него,но ме дразни това,че претендира с парите си... Все едно ще му се вържа.

Много увлекателна история.беше ми готино докато я четох.Успех с всичко
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Мхм,тва ти е голямата любов предполагам..
    Както и предната..,и по-предната..
    Ехх,каква щастливка си..Някои хора не намират любвта цял живот,а ти я намираш зад всеки ъгъл..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

hottie
    Guest
    Ооо гледам доста съм пропуснала Ами според мен така или инче с Ивчо вече всичко е отминало и заминало...и то отдавна. Така, че си гледай напред и се отдай на емоциите си.

Не ми е голямата любов
    Но ако стане по-голяма от колкото е бил Ивчо,ще пиша

Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Не го изпускай, има clk.
    +1 еххх Жени кво да ги прайш

Мега фен
    Град
    SF
    Аз уж и аз бях в 4ас с историята с Ив4о, ама нещо съм изпуснала защо сте се разделяли и т.н. Няма да е лошо някой да ми го резюмира в 2-3 реда, 4е така не е яко

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Хей и аз много се радвам за теб! Ти си една от любимките ми в този форум!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

оки...ще разкажа...
    След като се разделихме с Иво,заради Сашо с който "изневерих" той не искаше да ме вижда.
    Но след месец настояване и разговори по телефона го навих да се пробваме пак...уви...на същия ден в който се видяхме се скарахме и той каза,че няма да стане нищо.
    От тогава аз се разсърдих и не съм му звъняла...той се върна на морето.
    Обаче след 3-4 дена и аз отидох на златни пясъци...
    Там с Иво се видяхме...усетих го че има чувства...радваше се да ме види...иии се разбрахме да излезем и всичко щеше да е наред...но тъпата смотана съдба пак пренареди кубчетата и Иво незабавно беше изпратен в София без обяснение...
    Аз останах на Златните иии...реших да започна работа там ... нещо като "нов живот"

Наживях се хубаво,работих в дискотека,всяка вечер купони и безсънни нощи...не се оплаквам от грешния си живот,но когато се прибрах в София след 3 месеца веднага сърчицето ми ме поведе пак към Ивчо.

Писахме се няколко смс-а лятото,но нищо повече....той пак започна да се дърпа от мен.
    Когато се прибрах в София директно му се обадих,исках да се видим.
    Казах му че го обичам и че много ми липсва...но той каза,че е по-добре да не се виждаме.Имал си приятелка и всичко му се било наредило,да не съм му разбивала живота пак...
    Казах му,че знам че ме обича и няма да се откажа,той отричаше,а аз настоявах да го твърдя!

Така около 2 седмици се карахме по скайп и почти бях загубила надежда че ще се съберем...когато един ден ми каза...оправяй се,след половин час съм пред вас.
    Взе ме с колата..беше...странно и хубаво...
    Мълчахме си и се усмихвахме...
    Попитах го...как реши да ми звъннеш...?
    И той ми каза...може би наистина те лъжа,че не те обичам..сигурно защото искам да залъжа себе си,но не се получава....
    Стана ми много мило...прекарахме страхотен ден в южния парк...мястото на което беше първата ни среща....

Каза,че ше се опита да ми прости,но има нужда от време.
    Дадох му 2 седмици и...се събрахме...
    Искаше да живеем заедно,да излезнем на квартива,аз също много исках...и всичко вървеше перфектно,когато...
    ...изведнъж спря да се обажда,криеше се в скайп,не пишеше смс...нищо.
    В седмица 1 път да се обади,а се видяхме само 2 пъти за цялата ни обновена връзка...
    Нямал време...имал много работа...постоянно казваше това.
    После...срещтнах Анастасиос и започнахме да си пишем в скайп.
    Иво продължаваше да не се обажда...аз тръгнах с Анастасиос...мислех си че с Иво сме приключили...
    След седмица той ми се обади,искаше да се видим,аз му казах,че трябва да поговорим много сериозно...
    И тогава той се обади няколко пъти,аз не смеех да му кажа за Тасос,исках на живо някак си да го завъртя...но по телефона му се сърдех и Иво ме молеше да не се сърдя и...ала-бала...
    Разбрахме се да се обади и да излезем,но не го направи...аз вече се отчаях и му написах: " какво ти става,за бога"..
    Тогава той каза... imah rabota,a i mi sprqha telefona.Ne iskam da te mu4a,pijo!Neka ostavim ne6tata taka...iskam da zabravq,no ne moga.neka ostanem priqteli
    Това беше най-добрия вариант...и уж всичко беше добре...стана така какво исках...разделих се с Иво по най-безболезнения начин,а ме заболя...тогава...пак... Стана ми празно...нищо,че имах Тасос...
    И все пак му написах: Dobre pijo...taka e nai-dobre....qvno ne sme edin za drug i vseki trqbva da produlji putq si.
    da znae6 samo 4e mnogo te obi4am i vinagi ako ima6 nujda se obadi

и той отговори- Kakvoto i da kazvam ti vinagi 6te si mi slabost!
    i az se 4uvstvah nai-dobre s teb

Реших да не пиша вече,защото явно това беше съвършенния край и сбогуване

След няколко дена си говорихме в скайп...

Лили каза: ivo

Ивчо каза: ;o;o
    Лили каза: sega sled..kraq ...moje li da si govorim otkrovenno :P
    Ивчо каза:da...to winagi mislq 4e taka sme si goworili :O
    Лили каза: emi....ne znam
    Лили каза: az sum ti kazvala vsi4ko...vsmisul...ne znam da ima ne6to koeto da sum skrila kogato sum bila s teb...ama...iskam da znam sega drugo
    Лили каза: kogato se subrahme ili kogato probvahme da se suberem..ili kakto i da be6e tam....ne go razbrah...
    No togava ima6e li druga?

Ивчо каза: ne,togawa nqma6e
    Лили каза: a sled tova?
    Ивчо каза: mi nz lili , wij az sno6ti ti napisah, 4e ti si mi ostawa6 slabost
    Ивчо каза: dori moga da kaja,4e nai hubawata mi wruzka be6e s teb,za6toto bqh nai blizuk s teb
    Ивчо каза: ti poznwa6e mn golqma 4ast ot semeistwoto mi

Лили каза: az ne pitam tova
    Ивчо каза: ne6to koeto nikoq druga,ne e imala wuzmojnostta dori
    Ивчо каза: no prosto winagi w glawata mi iznikwa6e onaq kartinka
    Ивчо каза: ti s toq sa6o
    Ивчо каза: iskah da q prenebregna
    Ивчо каза: mu4ih se
    Ивчо каза: no ne moga qwno ;(

Лили каза: nqma ni6to (hug)
    Лили каза: nedei
    Лили каза: kakvoto stanalo,stanalo...
    Лили каза: a az ne znam kakvo stava,no mislq 4e taka trqbva da bude prosto
    Лили каза: misleh si 4e samiqt ti se promeni,4e izgubih 4ovekut koito obi4ah i sega si drug...sega sme mnogo dale4e edin ot drug...moje bi govorq smelo kato kazvam,4e imah namerenie da se razdelim ot nqkolko dni nasam...
    I 4e naistina go iskah...moje bi e za6toto ne sum te vijdala....kato te vidq nqma kak da ostana bezrazli4na....
    No vupreki tova mislq 4e izborut ni e pravilen,za6toto...ni6to koeto si e oti6lo nqma da se vurne
    Лили каза: no 6te mi mine
    Лили каза: i na teb,i na men
    Лили каза:

Ивчо каза:
    Лили каза: onzi den plakah za6toto ne znaeh kak da ti kaja 4e trqbva da se razdelim....v4era plakah za6toto se razdelihme...izob6to...ne znam kakvo stava i mi e oburkano,no ve4e se 4uvstvam malko po-svobodna...ili de da znam...
    4uvstvam 4e tova be6e suvur6enniqt krai...ne onzi,oteg4itelen den...predi da zamine6 na moreto...
    V4era be6e istinskiqt krai koito az priemam s usmivka,makar i tujna
    Лили каза: za pruv put se otkazvam ot me4tite si (mm)

Ивчо каза: nqma zagubi me4ti ! ima izostaweni jelaniq
    Ивчо каза: ....
    Ивчо каза: nali znae6

Лили каза: kaji mi sega ti kak se 4uvstva6
    Ивчо каза: stiga 4e i na men mi stawa mn tujno
    Лили каза: ne...neka si govorim...i bez drugo ne go pravim ve4e
    Ивчо каза: mi lo6o se 4uwstwam
    Ивчо каза: o6te onq put w parka ti kazah
    Ивчо каза: 4e s teb moje6e da sum o6te super mnogo wreme
    Ивчо каза: moje bi naprawih gre6ka kato iskah da otida
    Ивчо каза: na onowa prokleto more !
    Ивчо каза: !
    Ивчо каза: ot koeto ni6to hubawo ne widqh
    Ивчо каза:
    Ивчо каза: moje bi trqbwa6e da ostana
    Ивчо каза: da sum s teb Ивчо каза: dori da kandidatstwam kakto trqbwa ako 6te6...i wsi4ko moje6e da e razli4no
    Ивчо каза: ako mojeh da wurna wremeto sega nikoga nqma6e da zamina
    Ивчо каза:
    Ивчо каза: za6toto towa more mi wze wsi4ko

Лили каза: bilo e sudba
    Ивчо каза: qwno

Лили каза: no ponqkoga ne6tata ne sa takiva za koito gi mislim
    Лили каза: i moje bi zaradi tova 4e ne6tata mejdu nas zapo4naha da kucat ... az zapo4nah da gubq onazi 4ast ot sebe si koqto durje6e da si do men
    Лили каза: dokato ne re6ih 4e ve4e ne e nujno...kakto kaza ti
    Лили каза: samo se mu4im
    Лили каза: po-dobre ujasen krai,ot kolkoto ujas bez krai
    Лили каза: nali
    Лили каза: i sega mi se otdava vuzmojnost da produlja napred
    Лили каза: bez teb
    Лили каза: purvata koqto nqma da othvurlq...
    Лили каза: i pone 6te opitam

Ивчо каза: ako si namerila 4oweka
    Лили каза: vuob6te ne e 4oveka...prosto mislq 4e imam nujda
    Лили каза: ot nqkoi koito da me lekuva

Ивчо каза: ot towa 6te strada6 powe4e ..... ako nqkoi ti predloji takowa ne6to
    Ивчо каза: samo wremeto lekuwa
    Ивчо каза: towa ot opit go znam

Лили каза: mina mnogo vreme ve4e...trqbva da se vlubq...
    Ивчо каза: 6te stane i towa
    Ивчо каза:
    Ивчо каза: jiwota e pred teb
    Ивчо каза:

Лили каза: da be...no kato znam...kolko trudno namerih teb i kolko trudno 6te namerq po-dobur
    Ивчо каза: :S
    Ивчо каза: hubawite ne6ta stawat kogato nai malko o4akwa6
    Ивчо каза: az te sre6tnah,kogato nai malko sum o4akwal
    ...prosto doidoh da si kupq flurry
    Ивчо каза: pomni6 li

Лили каза:
    Лили каза: da

Ивчо каза: taka stawat ne6tata
    Ивчо каза: slu4aino

И...това беше...останах само с Анастасиос...
    Нещата обаче не бяха розови,защото още мислех за Иво...усещах,че го искам и той ме иска...и...направих така,че да ме намрази...
    Казах му някои неща,за които да ме ненавижда и сега е така...
    Пффф...
    И така...

Дано да е за добро.

Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    Не го изпускай, има clk.

След 2-3 месеца ще му докарат Порше карера от Германия...да ви е яд!

oh..... dokato go 4etqh i se usmihvah neprekusnato.. mn gotino i mn se radvam za vas
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Re: Историята ми...

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Един скучен ден преди 2-3 седмици стоях в работата си и взимах поръчките на колите от McDrive.
    Мина сива CLK с 4-ма чужденци,които говореха български смешно...и аз както със всичи чужденци,започнах сама да им се подигравам скрито...и се заговорихме...когато задното стъкло се отвори и там видях едно момче...четеше табелката с името ми на ризата..."Лили...сте запомня това" каза той...
    аз се усмихнах...но адски се загледах в самото му лице...аз не знам дали има нещо такова като ония искрички дето хората описват и...влюбване от пръв поглед...но тогава сякаш се случи нещо...
    Той ме гледаше...аз го гледах...и нищо друго не ме интересуваше...дори не чувах какво ми говорят приятелите му,които явно искаха да вземат поръчка...

След известно време се съвзех и започнах да маркирам нещата,но пак поглеждах към него...а той...той се усмихваше сладко...
    много сладко

Те пак започнаха да се шегуват с мен,питаха дали мога да им подаря една играчка от детското меню,но аз се засмях и казах,че неможе и все пак имах едни картончета,които се дават на децата и от тях се сгъват самолетчета...
    Извадих едно от тях...и дадох на момчето,което ме гледаше все така изгарящо...
    Той каза..."ооо...бугодаряя,аз днес имам рожден ден,мерции"
    Засмях се на акцента му,честитих му и ги отпратих да си вземат отдавна готовата поръчка,защото зад колата им вече имаше опашка...

И пак...ми стана тъпо и скучно...взимах кола след кола и с нежелание говорих с хората...сякаш ми липсваше онова чувство което си замина заедно със сивата CLK...докато на прозореца не се появи пак същата кола...със същите момчета...и същото момче,което пак отвори прозореца и ми подаде едно сгънато самолетче...
    Усмихнах се...взех го и те със същата бързина с която дойдоха,се изпариха от мен...
    Гледах самолетчето и сама започнах да си се смея,че за какво ми е това...за спомен...от някого,който няма да видя никога повече...ами,не...не ми трябва,после го оставих на страна и взех следващата кола...когато я отпратих стана течение и самолетчето полетя към земята и падна в краката ми...взех го и тогава видях,че на обратната му страна пише...
    "Tassos-0886******"
    Ухааа...бързо го сложих в джоба си и си казах...това е съдба

Работния ми ден свърши към 10:30 вечерта.
    Излезнах от ресторанта и тръгнах към трамвайната спирка,в подлеза бръкнах в джоба си и извадих самолетчето..."Tassos"...значи е грък...набрах номера...но после се отказах...
    Седнах на спирката и започнах да пиша смс...
    Написах,че сега се прибирам и попитах момчето за скайпа му...
    Той веднага отговори и ми благодари,че съм му писала,и че скайп в Гърция няма,но ще си направи веднага щом е за мен...
    И така..смс след смс си писахме,докато не се прибрах и не започнахме да си пишем в скайпа.
    Прати ми снимки,ммм...
    Спомних си защо така се почувствах...той бе невероятно красив...

Погледът му...излъчваше ужасен чар,а усмивката му...ме караше да се усмихвам и без повод...
    Всяка вечер той ме чакаше да се прибера от работа за да си пишем...сутрин беше на лекции...учи дентална медицина тук.
    Аз пък се прибирах от работа след 12 часа вечерта и като почнем да си пишем...ехеее...поне до 5 сутринта...
    Идваше тайно и ме гледаше в работата ми,а аз после се ядосвах като ми каже вечерта,"аз идвах няколко пъти с колата да те гледам...",и му казвах да ми се обажда,но той все се оправдаваше,а го беше срам.
    2 седмици си писахме в скайп...не се виждахме,защото всъщност си имах приятел,но усещах как все повече и повече се увличах по Анастасиос.
    С приятелят ми нещата не вървяха,дори не се виждахме вече...и в Тасос виждах човек,който може да ми даде много повече отколкото някой друг...нищо че не го познавах...просто инстинкта ми го диктуваше...
    И...реших да се видим....
    Написах му и той се съгласи веднага...изчака ме пред ресторанта ми...видях познатата кола от далече и сърцето ми започна да подскача...
    От прозореца ме гледаше той...и от там...не помня...

Шегувам се...качих се в колата и той тръгна...
    В началото само ме гледаше а аз се усмихвам,защото сигурно за пръв път ми се случи да ме хване срам...започна той.
    "Искам само каза на теб,це не говоря добре бугарски"

Засмях се и му казах,че няма проблем и че го разбирам,а и бях свикнала...все пак и в скайп бъркаше думите и словореда и често си пишехме на английски,когато не можехме да се разберем.

"Искас ли ходим в къщи ми?" ме попита...
    И аз..."ама какво ще правим у вас"
    "Амиии...ще пием кафе"
    "но аз не пия кафе"
    "Амиии...ще пием вода"

Изобщо адски много ми е забавен,начинът по който говори...та на мен ми се струва супер сладко...а и е много свястно момче...
    Уважава семейството си...има апартамент,който подрежда сам,пере,чисти и готви...амии...чудесен е...

Виждахме се...всеки ден...страстно се желаехме,но сексът го оставихме настрана...
    той казваше...
    "Ако аз съм с теб,а ти си с друг мъж...и аз правя нещо с теб...значи аз не съм мъж"
    Но вчера...сякаш и двамата не издържахме...и беше чудесно...не съжалявам...само знам какво искам вече...
    Нещо което иска мен още повече...нещо което си заслужава...
    Не знам има ли проблем с това,че съм българка,а той грък...не знам през какво ще минем...но аз искам да съм с него...повече от всичко!

ЕхХх Много хубава история Мога само да ти пожелая мн мн любов .. иИи btw момчето е голям сладур

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Не го изпускай, има clk.

Значи, омъжи се за него.. като му го докарат се разведи и се омъжи за мен ( като взимаш поршето със себе си офц.. )
    The Spark

"Не слагайте всички българки под общ знаменател" :

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Не го изпускай, има clk.

Значи, омъжи се за него.. като му го докарат се разведи и се омъжи за мен ( като взимаш поршето със себе си офц.. )
    хаха
    а кой ще ме глези цял живот?
    :P

якоооо
    има.ли.лубов.има.и.на4ин
    I can't stop myself from loving you <3

Фен Аватара на pLaMmMmM
    Град
    In My Innermost dreams
    Много е хубав

P.S. Sorry sexita

Цитирай Първоначално написано от pLaMmMmM