.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    v kataloga mogat pak da gi pusnat teq fanelki, no molqte pone nau4i za kakvo e kauzata 4e ako te pita nqkoi ne6to po v1prosa da ima kakvo da mu otgovori6

Град
    sofiq
    avtorkata na temata ti si qko zle be .ima6 li na ideq za kvo e taq teniska.ili q iska6 samo 6tot e rozava.. kifli tapi...
    kupi si rozova teniska i hoise ... s nekoi tap feshaniaga.
    prost narod
    da te svetna- tva e kampaniq za borba s raka na gardata i btw imat stra6no hubava pesen anprarna otnovo za kampaniqta
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Моето мнение е, че нито тениските са нещо особено, нито цената им отговаря на стойността, както на всичко, свързано с кампанията - единственият стимул на хората, които купуват от тях, сякаш е само това, че помагат (2 лв. от всеки продукт отиват за прегледи и закупуването и поддържането на ехографи).
    Авторката, като толкова искаш да си фешън, има си други магазини, чиито дрехи са 100% по-лъскави от памучна тениска с обикновена щампа. А пък ако искаш да парадираш с изкуствено благородство, това си е твой проблем, не виждам защо другите се месят. Щом да си повърхностна те прави щастлива...
    Тук можеш да намериш каталог, който да следиш, ако случайно ти хрумнат пак идеи да се правиш на Майка Тереза: http://www.avon.bg/PRSuite/home/home.jsp.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Охх ... защо ли си възмущавам .. все пак живеем в България където всички си мислят ,че хората около тях са безчувствени зомбита ... Когато човек иска да направи нещо хубаво и да подкрепи някаква кауза веднага решавате ,че е фешън и парадира с изкуствено благородство ...
    И едно пояснение за MoOnLiGhT_ShAdOw и B3B0K нито съм фешънка нито искам и да бъда!!! (Ама какво ли обяснявам пак ще се заядете за нещо..)
    Ако исках да имам лъскави дрешки от маркови магазинчета щях да имам ... Вие просто не можете да приемете ,че не всички тиинеиджъри са се наебали на по 13 - 14 ходят със батковци/чичковци и не се интересуват от нищо друго освен "Как ми е косата днес?" ...
    По логиката на половината писали по темата значи всички ,които носят такива тениски включително Ейвън и иницияторите на кампанията парадират с изкуствено благородство за да си продават нещата и да се подмазват на хората ! Не мислите ли ,че има хора (тиинове),които все още се вълнуват от положението на България и хората в нея ... За вас всичко ли е изкуствено бе хора?! Във тоя форум не съм видяла една тема където да няма нападки към автора за какво го правите това всичкото?
    Дqwolа сегаа ме каRа паk i пак даа го напраwq .... ;]]]
    таНнцуwaaм sяkaSh праwQq SeXx iiи гlэdaт саmo mEн и теbb . . . wsэЭ звЕзdiи и все Ст3э паdaShтииi ; ]]

Голям фен
    <3

Цитирай Първоначално написано от Кръчмонавт

1 сме зли

2 това е интернет

3. комплексари сме

4. прави сме
    Нахахаххааахахха

Иначе ако имаш достатъчно време за глупости има бол неща, с които можеш да се занимаваш. Кажи ми град и ще ти дам идеи, хаха:Д

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Божеее, сама казва в първото си мнение, че и трябва ТОЧНО тениската и почва да се вайка затова дали вече кампанията не е минала, а сега ми се прави на света вода ненапита.
    Ай, сиктир..

Голям фен
    1во! Трябва да има реклама и най-големия от вас идиот го знае <3
    Всеки, който е посветен на идеята, колкото и да е идеалист, ще иска само доброто на идеята и ще отдели и за омразната реклама.
    2ро! Характерно е за тази възраст да си падаш материалист, а да искаш чрез облеклото си да изразиш себе си е характерно за мнооого повече хора ('=
    3то! А съм мила ^^ ('=

Град
    Цитирай Първоначално написано от [DoLLy
    ]Охх ... защо ли си възмущавам .. все пак живеем в България където всички си мислят ,че хората около тях са безчувствени зомбита ... Когато човек иска да направи нещо хубаво и да подкрепи някаква кауза веднага решавате ,че е фешън и парадира с изкуствено благородство ...
    И едно пояснение за MoOnLiGhT_ShAdOw и B3B0K нито съм фешънка нито искам и да бъда!!! (Ама какво ли обяснявам пак ще се заядете за нещо..)
    Ако исках да имам лъскави дрешки от маркови магазинчета щях да имам ... Вие просто не можете да приемете ,че не всички тиинеиджъри са се наебали на по 13 - 14 ходят със батковци/чичковци и не се интересуват от нищо друго освен "Как ми е косата днес?" ...
    По логиката на половината писали по темата значи всички ,които носят такива тениски включително Ейвън и иницияторите на кампанията парадират с изкуствено благородство за да си продават нещата и да се подмазват на хората ! Не мислите ли ,че има хора (тиинове),които все още се вълнуват от положението на България и хората в нея ... За вас всичко ли е изкуствено бе хора?! Във тоя форум не съм видяла една тема където да няма нападки към автора за какво го правите това всичкото?
    Смешна си.

Щях да се огранича с това, но нека съм и аз на всяка манджа - мерудия. Както казаха преди мен, ти сама си призна, че просто искаш тениска, толкова и ти е през г*за за каквато и да е кампания. А пък и ти сама каза, че те кефело розовото, и каква трагедия беше, че сме изпуснали безплатните блузчици.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Какво стана? Минала е кампанията, нали?

Град
    Нее, няма розова блузка и отидохме да плачем тихо в ъгълчето. Или да си режем вените.

Хмм от опит го знаете и двете,нали?
    Дqwolа сегаа ме каRа паk i пак даа го напраwq .... ;]]]
    таНнцуwaaм sяkaSh праwQq SeXx iiи гlэdaт саmo mEн и теbb . . . wsэЭ звЕзdiи и все Ст3э паdaShтииi ; ]]

Цитирай Първоначално написано от [DoLLy
    ]Хмм от опит го знаете и двете,нали?
    Че как?

Град
    РЮАР
    Ало синеокия боклук... ти няма ли да престанеш да се заяждаш... за к'ва се имаш ? За нещо повече ли се мислиш ? .... ти си едно нищоподобно, ма парцал... не се пра'й на много оборотна....и бягай да си измиеш мазната коса, че олио капе от нея... зган такава...

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Ало синеокия боклук... ти няма ли да престанеш да се заяждаш... за к'ва се имаш ? За нещо повече ли се мислиш ? .... ти си едно нищоподобно, ма парцал... не се пра'й на много оборотна....и бягай да си измиеш мазната коса, че олио капе от нея... зган такава...
    Направо.. Ще ставам снабдител за олио Клас.
    П.П. Не, няма да престана да се заяждам.

Град
    РЮАР
    Ти вече си станала....

Нем, досега бях на олио Слънце, ама трудовият ми договор изтече, за съжаление.

Град
    РЮАР
    Опитваш да се остроумничиш... хаха колко си жалка просто.... добре, че има такива хора като тебе ... та да има на кои да се смея...

Естествено.
    Ама не се сещаш, че ти си в центъра на цялата смешка, а?

Град
    РЮАР
    хаха защо ли си мисля, че целия форум е на с1щото мнение като мене ?

Ми, може би защото сте едно стадо с предразсъдъци. (:

Град
    РЮАР
    А ти си всезнайната глупава тинейдж1рка, която си мисли, че е знае всичко...

А ти си всезнайната глупава тинейдж1рка, която си мисли, че е знае всичко...
    А ти си този, на когото му се губят някои букви от азбуката.
    Тиии, да не би да си някой стар дядка?

Град
    РЮАР
    Най - добре си тра'й... всички знаем колко си залухава и простовата... щях да кажа стига падала на хората в очите, но забравих, че ти си толко долу, че повече няма на к1де...
    Стига показвала ниската култура и безмоз1чието си, а пак ти казвам ходи се изк1пи...

Най - добре си тра'й... всички знаем колко си залухава и простовата... щях да кажа стига падала на хората в очите, но забравих, че ти си толко долу, че повече няма на к1де...
    Стига показвала ниската култура и безмоз1чието си, а пак ти казвам ходи се изк1пи...
    Аз ли да се изкъпя? За твое сведение се къпя всеки ден. Не че това теб де засяга, де, но да отбележа.
    Просто, извинявай, ама да ми казваш, че съм тъпа и проста, а да няма какво друго да ми кажеш, освен да ида да се изкъпя.. Здраве да е.
    Ниска култура? Как пък реши? Много ли културни мероприятия посещаваш, че да определяш МОЯТА култура?
    И още нещо-в българската азбука има буквата Ъ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си