- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кампанията от любов към живота
Охх ... защо ли си възмущавам .. все пак живеем в България където всички си мислят ,че хората около тях са безчувствени зомбита ... Когато човек иска да направи нещо хубаво и да подкрепи някаква кауза веднага решавате ,че е фешън и парадира с изкуствено благородство ...
И едно пояснение за MoOnLiGhT_ShAdOw и B3B0K нито съм фешънка нито искам и да бъда!!! (Ама какво ли обяснявам пак ще се заядете за нещо..)
Ако исках да имам лъскави дрешки от маркови магазинчета щях да имам ... Вие просто не можете да приемете ,че не всички тиинеиджъри са се наебали на по 13 - 14 ходят със батковци/чичковци и не се интересуват от нищо друго освен "Как ми е косата днес?" ...
По логиката на половината писали по темата значи всички ,които носят такива тениски включително Ейвън и иницияторите на кампанията парадират с изкуствено благородство за да си продават нещата и да се подмазват на хората ! Не мислите ли ,че има хора (тиинове),които все още се вълнуват от положението на България и хората в нея ... За вас всичко ли е изкуствено бе хора?! Във тоя форум не съм видяла една тема където да няма нападки към автора за какво го правите това всичкото?
Дqwolа сегаа ме каRа паk i пак даа го напраwq .... ;]]]
таНнцуwaaм sяkaSh праwQq SeXx iiи гlэdaт саmo mEн и теbb . . . wsэЭ звЕзdiи и все Ст3э паdaShтииi ; ]]