Много съжелявам , че правя нова тема .. просто съм много незапозната със сайта и реших да напрая нова та искам да ви питам :

Преди време един мой приятел или да кажем най-добрия ми приятел ми каза че ме харесва като повече от приятелка .. аз незнаех какво да прая и реших да изчакам малко да видя как ще се стекат събитията .. ии нищо аз продължавах да си го обичам като приятел не като повече ! Ама от няколко седмици ми е едно .. никво .. понеже сме в различни училища и не се виждаме често .. понеже той е по зает и има повече домашни той е 10 клас .. общо взето само по скайп .. и от няколко седмици ако не го видя ми е кофти .. ако не влезе в скайп или не ми пише и ми се скапва настроението .. незнам .. до сега момчетата които съм харесвала съм харесвала на външен вид и ходим по няколко седмици и туй то .. сега е много по странно .. та то става дума за най-ценното същество в живота ми след майка ми и баща ми .. мисля си да му кажа , че и аз изпитвам нещо .. обаче ме е страх УЖАСНО много .. че ако нещата не потръгнат и ще изгубя даже и приятелството си с него .. ;( ;( .. Обаче не искам да крия нищо от него .. то просто си личи вече ..

П.П : След 2 месеца има рожден ден и мисля да му го кажа тогава за да го изненадам още повече .. ама това разбира се ще стане след като чуя мнението ви ..