- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- U can help me?
+1Първоначално написано от sasha_90
Някъф си там, със самосъжаление и бърсане на сълзи и сополи нема да дойде при теб. Впрочем, тя няма да дойде.
Приеми, че след като тя не те е харесала двамата не сте един за друг. На човек му трябва около четвърт секунда, за да разбере дали даден човек му допада и би станало нещо между тях. Би ли се доверил на преценката й?
znaete li kakvo shte vi posuvetvam...vqrvaite ii produljavaite ii ako vse pak tq produljava da izliza s teb zna4i ne e absolutno bez4yvstvena ii btw edna priqtelka e vuv takova polojenie...nai-nakraq po4va vsi4ko moje bi da otminava s vremeto no pak si tam s nego i pone tova te yteshava...pri men beshe neshto takova v nachaloto,dokato ne zapochnahme da si govorim poveche i poveche ii nai-nakraq vsichko se poluchi....i oshte sme zaednoo ii naistina za purvi put vijdam tolkova vlubeno moomche =D> uspeeh![]()
aa i drugoto,koeto zabravih da spomena e 4e vsi4ki suvetvat zabravi q,ami da vi kaja 4e vsi4ki ste povurhnostni ii ako si taka vluben ne se zabravq nikak lesno...
най-вече - спри да мислиш![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
e pa ne sam kat tebe da se izkliu4vam s buton, nemoga da spra da mislq
btw az si znaeh 6ansovete kvi sa mi kogato i kazah 99,99% bqh ubeden 4e tova 6te stane taka i posle 6te mi sad no vie mi kazahte da i kaja i 4e ni6to ne gubqhahaha i sega mi super kofti ..................
Znaete li kvo zaebavam vsi4ko ei sega kvoto e bilo bilo kvoto 6te stava da stava . az 6te stana nov 4ovek ;D
NqKaF si TaM :P
Напротив,стига да има желание.Първоначално написано от lo0s3r
mi az nqmam jelanie da q zabravq![]()
mai nikoi nemoje mi pomogne(SaD) ;\
ta az i sam nemoga da si pomogna... SUPER OBYRKAN SYM!!!
В случая е неприложимо по простата причина че преди това трябва да можеш да мислиш...Първоначално написано от sasha_90
забрави за нея![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
С времето ще мине .. А ти за да я забравиш пробвай да излизаш с някои други момичета,ако така ще ти помогне де ..
абе момче!нали ти казах!няма какво да ти се помага!наред си си ;д;д малко са момчетата,които обичат истински и голем (боу) ти правя,но недей да се бориш за нея!каквото и да правиш,дори да се съберете...няма да е както в приказките...веднъж ти е отказала,ще го направи и пак!и вместо да се самонаранява,по-добре я остави!жени много...покажи и че вече ти е безразлична...нека съжалява...и когато тя те поиска,кажи и "извинявай!познаваме ли се?"...отмъсти и недей да си мислиш само как да се съберете...както съм казвала и преди-'риби в морето-много!'...не е единствената на света!има ги много...просто не е подходящата!Първоначално написано от nqkafsi_tam
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
НАй-лошото е че нямам за какво да я мразя нямам за какво да не я харесвам, защото дори когато тя ми каза не, го каза по много странен начин, но много готин и общо взето май не тряа да говоря мн за моите работи толкова лични а сам да си решавам аре мерси
Спри да мислиш наистина помага!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
ami dobre za6to ne govori6 pak s neq,da znae6 sas sigurnost kak sa ne6tata,i togava ve4e ako tq ne iska da e s teb,prosto nqma smisal da misli6 za neq,lubovta trqbva da e spodelena,no ako ima6 6ans ne go izpuskai.