.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Тема: U can help me?

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Ето ти 1-н съвет:спри да мислиш за нея и продължи напред.
    +1

Някъф си там, със самосъжаление и бърсане на сълзи и сополи нема да дойде при теб. Впрочем, тя няма да дойде.
    Приеми, че след като тя не те е харесала двамата не сте един за друг. На човек му трябва около четвърт секунда, за да разбере дали даден човек му допада и би станало нещо между тях. Би ли се доверил на преценката й?

znaete li kakvo shte vi posuvetvam...vqrvaite ii produljavaite ii ako vse pak tq produljava da izliza s teb zna4i ne e absolutno bez4yvstvena ii btw edna priqtelka e vuv takova polojenie...nai-nakraq po4va vsi4ko moje bi da otminava s vremeto no pak si tam s nego i pone tova te yteshava...pri men beshe neshto takova v nachaloto,dokato ne zapochnahme da si govorim poveche i poveche ii nai-nakraq vsichko se poluchi....i oshte sme zaednoo ii naistina za purvi put vijdam tolkova vlubeno moomche =D> uspeeh

aa i drugoto,koeto zabravih da spomena e 4e vsi4ki suvetvat zabravi q,ami da vi kaja 4e vsi4ki ste povurhnostni ii ako si taka vluben ne se zabravq nikak lesno...

най-вече - спри да мислиш
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    skitnik sam :P haha
    e pa ne sam kat tebe da se izkliu4vam s buton, nemoga da spra da mislq
    btw az si znaeh 6ansovete kvi sa mi kogato i kazah 99,99% bqh ubeden 4e tova 6te stane taka i posle 6te mi sad no vie mi kazahte da i kaja i 4e ni6to ne gubq hahaha i sega mi super kofti ..................

Znaete li kvo zaebavam vsi4ko ei sega kvoto e bilo bilo kvoto 6te stava da stava . az 6te stana nov 4ovek ;D
    NqKaF si TaM :P

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от lo0s3r
    тва няма да стане
    Напротив,стига да има желание.

Град
    mi az nqmam jelanie da q zabravq

Град
    mai nikoi nemoje mi pomogne (SaD) ;\
    ta az i sam nemoga da si pomogna... SUPER OBYRKAN SYM!!!

В случая е неприложимо по простата причина че преди това трябва да можеш да мислиш...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на mynichka
    забрави за нея
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

С времето ще мине .. А ти за да я забравиш пробвай да излизаш с някои други момичета,ако така ще ти помогне де ..

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от nqkafsi_tam
    koito moje da pomogne ili iska da pomogne ili da mi otgovori na nqkoi ot vyprosite neka da pi6e
    абе момче!нали ти казах!няма какво да ти се помага!наред си си ;д;д малко са момчетата,които обичат истински и голем (боу) ти правя,но недей да се бориш за нея!каквото и да правиш,дори да се съберете...няма да е както в приказките...веднъж ти е отказала,ще го направи и пак!и вместо да се самонаранява,по-добре я остави!жени много...покажи и че вече ти е безразлична...нека съжалява...и когато тя те поиска,кажи и "извинявай!познаваме ли се?"...отмъсти и недей да си мислиш само как да се съберете...както съм казвала и преди-'риби в морето-много!'...не е единствената на света!има ги много...просто не е подходящата!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Продължавай напред!

Град
    НАй-лошото е че нямам за какво да я мразя нямам за какво да не я харесвам, защото дори когато тя ми каза не, го каза по много странен начин, но много готин и общо взето май не тряа да говоря мн за моите работи толкова лични а сам да си решавам аре мерси

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Спри да мислиш наистина помага!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Забрави я!

Град
    Yambol
    ami dobre za6to ne govori6 pak s neq,da znae6 sas sigurnost kak sa ne6tata,i togava ve4e ako tq ne iska da e s teb,prosto nqma smisal da misli6 za neq,lubovta trqbva da e spodelena,no ako ima6 6ans ne go izpuskai.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си