Продължи напред?
Това ще е малко трудно
Представете си вървял си 5 години в една посока минавал си през разни странични пътища (демек други момичета), но някак си винаги вървиш в същата посока изведнъж се озоваваш на кръстопът (момента на истината на признанението аз и казвам всичко), виждаш табела пътя е в ремонт, но ти продължаваш след два месеца път се оглеждаш около себе си и разбираш, че около теб всичко е разрушено и че ако искаш да вървиш в тази посока сам трябва да изградиш пътя към нея (ТЯ) ....
Или по идиотски казано тотално объркан съм в момента наистина съм яко влюбен в нея супер объркан и съм сигурен, че връщане назад за мен няма и да се върна в темата обратни завой няма ?!? през този разбит път през който минах няма връщане назад... а сега пред мен няма път няма нищо една голяма тухлена стена в която мога да се блъскам до без край. "Стената" която немога да преодолея. И с всеки изминал миг аз разбирам, че не сам умирал хиляди пъти както по горе написах, точно обратното аз съм умрял 1 път и в момента съм в ада?!?
а може би това е рая :Р а може би съм не типично тъп?!? но едва ли има нещо което може да ми помогне да намеря отново себе си ,
защото аз дадох цялата си душа за да извървя този път...