На 16 години съм и реално до сега не съм имал сериозна връзка с момиче.Не мога да разбера дали проблема е в мен...Изглеждам доста добре, сериозно и интелигентно момче съм, нямам проблеми със самочувствието, уча в сравнително добро училище.Но нещо не върви с момичетата.
Мисля, че проблема е в това, че не съм много активен...По-принцип не обичам да се "мазня", да се правя на какъвто не съм, само и само да ми обърнат внимание.
От друга страна неактивността от страната на нежния пол ме дразни - като се започне от обикновенните сайтове за запознанства и стигнем до реалния живот.
В тия сайтове, ако не тръгнеш да им пращаш съобщения и да се лигавиш ( hi, kak e {{}} ), можеш да забравиш някое момиче да започне "разговор" с теб.Дори да ти отговорят...положението е отчайващо - nz, kfo, of, nmz.Супер "разговор" се завръзва и ти всячески се опитваш да го продължиш.Пълна трагедия.
Навън - къде по дяволите видяхте някое хубаво момиче да иде при някое момче и директно да се запознае с него, да го покани да излезнат някъде или да го пита за скайп/гсм? - НИКЪДЕ.Тия индивиди май се срещат само по филмите.Ако момчето не тръгне да я търси, да моли познати да ги запознават, нищо няма да се получи.
Таа да се върна на проблема, че се отплеснах доста.Какво мислите, че трябва да променя?Трябва ли да започна да се правя на интересен, да се правя на някой друг?Ще кажете дръж се естествено и не играй роли - ами аз точно това правя.Но май точно това ми пречи.Когато съм си аз - аз съм уравновесен човвек, не обичам да дрънкам глупости, говоря когато имам какво да кажа, не се лигавя и тн.И може би точно това плаши момичетата?Може би ги държа прекалено далеч от мен..Те не знаят какво да правят, тъй като може би не им давам да ме опознаят?
Тези въпроси ме мъчат от доста време и знам, че сигурно няма да получа адекватни отговори, имайки предвид шегаджиите във форума и най-вече това, че не ме познаавате...Предполагам, че сам ще трябва да открия проблема.Но ще съм Ви благодарен ако коментирате и споделите мнението си.