Цитирай Първоначално написано от tanchiii
емм пич част от днешните момичета са такива надуфки пфф ( аз говоря така щото не съм надуфка ;]] ) така че опитай да намериш момиче което да е хубавко и да не е надуфка .. рядкост са ама се пак ги има :P успех
+100 ;д;д
Аз лично съъъм...спр стрранно животно ;д не съм надуфка иии за разлика от 'тфоята представа за момиче',аз не отговарям на съобщения,написани на латиница иии да съдържат "zdrasti mycka,kak si{{}}",също и "zDrAvEi PaTeNcE" и въобще,всякви ефектни стилове на писане на днешната малдеж!пиши ми на кирилица и ше те обикна ;д;д
...относно онова да заговоря някой по улицата и да му поискам телефона ;д;д едва ли,ноооо във даскало е често срещано ;д особено ткфиз 10ти 11ти клас ;д;;д лесно се предават аз не харесвам онези типажи момичета,които се натискат на момчетата...просто отивам при него ако ме кефи иии го заговарям ;д или му смигам,или му викам "ей секси" и се обръщат 50 момчета +1,2 момичета
но ако става въпрос за нещо сериозно,аз съм несериозен човек и немога да направя първата крачка ;д
бъди себе си...има ей такива хлапачки като мен,които ги смятат за задръстени,шото не са имали 20тина гаджета,не са правили секс,не са се натискали в коридорите на даскалото,не са известни в даскалото,обичат да са себе си,не се мазнят и са мразени от 'rich kids' тфа съм аз лично ;д има доста ткфиз хора,които познавам...тааа...не се предавай да търсиш...все ше срещнеш някоя...[/i]