.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

на 13 сам и нямам сперма обяснете ми ко да прая плеасе!!!!

пи4ове моля обясенете ми ясно и то4но.ако 6а питате да бия 4икии.можеби по4ти Всеки ден.КО да прая!!

много жи моля HELP MEEEEEEEEEE!!!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    a kolko temi4ki 6te pusne6 po slu4aq?!??!?!?!?!?

Град
    Русе
    лъскай се някога ще излезе
    ...

mi mislq 4e ot sega 6te ima6.......ima vreme !
    Go HarD, Or Go HOME ! ! !

HOра извинажаите не знаеь 4е може да се пуска само по една тема.Просто си помислиь 4е така 6те ми се отгожори по барзо днес намериь саита ви.И е мн готин :P .НО все пак някои 6те ми отгожори ли?

ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ !!!! ЗА6ТО В ВСИ4КИ ТЕМИ ОТОГОЖРИТЕ СА МНОГО ОПИСАНИ.

Спокойноооооо. Утре пътувам за щатите и като се върна ще съм разбрал отговора на въпроса ти. Имай търпение. А ти недей да чакаш а пусни още някоя такава темичка.
    Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]лъскай се някога ще излезе
    +1

i kvo kato nqmash ? golqma rabota .. da ne bi vsi4ki momi4eta imat cikul na 13?! shte mu doide vremeto ne se pritesnqvai
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
    i kvo kato nqmash ? golqma rabota .. da ne bi vsi4ki momi4eta imat cikul na 13?! shte mu doide vremeto ne se pritesnqvai
    dam taka e
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

HAH i az imam sa6tiq problem

еми знаеш ли кво чакай да пораснеш аз така биех на 12 год някаде нямаше сперма и ся на 14 пак и има ...

eee ima vreme... to po princip momi4eata po rano zapo4vat da s razvivat. sa 13 e normalno da nqma6. ima vreme e drug e vuprosa sega 4e ima nqkvi 4ernobil4eta deto sa na 12-13 a izgejdat na 16-17 ama te sa drug vupros . ne se vlqi ot tqh . radvai se 4e si normal
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

po dobre ne iskai da imash az se yverih sam i az iskah ama sq ne q iskam

ako iskash da ti q dam

ae pi4 ti dobre li si. ta ti si na 13 na men na 14 mi izleze za prav pat i to samo be6e po 1 malka kap4ica i 4ak kato stanax na 15 po4na da izliza kakto trqbva. spoko nqma ostane6 bez pokolenie
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Град
    Бургас
    ЛЕК НОРМАЛНО Е като си на 13 години да нямаш сперма. Да не мислиш че аз като бах на 13 години имах сперма! Но ся съм на 15 год. и си имам SPOX няма да останеш без поколение

Град
    Sofia
    хахахах, при някои идва рано, при някои идва късно.
    Чесно да ти кажа, ако не искаш да си имаш деца, не ти трябва сперма!
    Аз съм на 12 и имам, и мога да ти кажа че е адски неудобно, да копувам по 10 плика салфетки на месеь

Цитирай Първоначално написано от koes007
    хахахах, при някои идва рано, при някои идва късно.
    Чесно да ти кажа, ако не искаш да си имаш деца, не ти трябва сперма!
    Аз съм на 12 и имам, и мога да ти кажа че е адски неудобно, да копувам по 10 плика салфетки на месеь

+1 само че не съм на 12
    Ако не живееш на ръба,значи заемаш тврде много място.

Ае брат.. на 20 съм.. де да можех и аз да нямах сперма.. хахаха поне нямаше да цапам всеки ден.. като се изхвърля и ако ме мързи да изчистя спермата от пода веднага.. после 99% от случеите стъпвам отгоре и.. така че не е кой знае толкова яко да имаш сперма апък иначе и аз на 13-14 пуснах 1вия път.. и 1 година дозата се покачваше с по 1 капчица.. ама аз навремето съм си биел по 7 чикии на ден сигурно.. сигурно затова имам 20см член всичко ще е ок, не се притеснявай!

за кфо ти е ?
    да не би да си почнал да разпространяваш фамилията?
    няма смисал .
    стой си така ..
    16.07.08 Parkour и Free Run
    Перник 19 часа пред пощата
    Който има какво да покаже да заповяда
    PSJ RuLz

не бии да го еба

mn si maluuuk
    Moeto mom4e zavinagi si ostava v moeto surcE

haha abe ko se pritesnqva6 mn si mal1k nqma6 jena o6te nali tei 4e l1skai i radvai az na 12 opitah za pr1v p1t i si imah kakto trqq ne samo po 2 kapki basi mn be6e gadno ama az po princip si se razvivam po b1rzo tei 4e spox dr-ta godina 6e ima6

/

Да ве пич.Няа по-яко нещо.Закво ти е да хвърляш безработни копеленца навсякъде...аз съм на 21..Не смятам да ставам татко скоро и не ми тря ако питаш мен..Само гадни гуми слагам заради нея...ужас..

Напълно нормално е-да не би всички момичета до 13 години вече да имат цикъл?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си