.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 82

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Златната Среда

Ако партнъорът ви бъде обезобразен, ще скъсате ли с него/нея

Ако - не дай си Боже - стане някакъв инцидент, и гаджето ви бъде обезобразено много лошо, или примерно ослепее, и изобщо да стане така, че да не може да водите нормален живот заедно, ще продължите ли да го обичате или пък ще го оставите ли?
    Малко неприятна тема, ама такава е жестоката реалност. И в такива ситуаций си проличава дали се обичате.
    Ще го оставите, щото вече няма да може да ви вози в колата или да ходите в дискотеката и сред хора?
    Ще го оставите за негово добро да се възстановява?
    Или пък той сам ще скъса с вас, за да не си пропилявате живота с него?
    Или пъл не може да сте влюбени в човек, с който да не може да живеете нормално?
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Еми зависи колко време сме били заедно, в кви отношения сме и т.н.

Град
    Sofia
    Честно казано не.Срам ме е ама.....все пак обаче ако много я обичам бих останал с нея

Кви са тия теми е

В един такъв момент пострадалия човек се нуждае от подкрепа...Би било тъпо да го изоставиш в тоя момент...Лично аз бих помогнал с каквото мога, въпреки че, едва ли думите и опитите за окуражаване биха помогнали особено.Но съм на мнение, че всеки има право да е свободен и да продължи с живота си.Ако този човек наистина те обича, мисля че сам би те пуснал да продължиш...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    разбираш ли че за истинска любов това не е от значение , ама истинска любов в тоя форум сигурно са изпитвали тия дето се ожениха(от статията)
    a za tiq deto se ojeniha(ama ne ot statiqta) kvo 6te kaje6
    po temata:NIKOGA ne bih izostavila muja si zaradi nqkakuv takuv incident,dori i ne dai si Boje da se slu4i,nezavisimo dali posledstviqta-zdravoslovni,6te sa kratkotraini ili v dulgosro4en plan NQMA da se otdelq ot nego i 6te napravq vsi4ko vuzmojno,za da se 4uvstva vuzmojno nai-pulnocenen 4ovek!

Град
    Долината На Идиотщината
    Ако наистина обичаш някой не мисля че има значение как изглежда

Град
    Градът на скучаещите милионери
    НЕ! аз съм на същото мнение като darla_f
    Никога не бих изоставила мъжа си както и да стане!
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Голям фен
    ако истински го обичам(както смея да твърдя,че е в случая) няма да го оставя.....

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от gryyym
    Не очаквай някой да заяви, че би изоставил партньора си ако не може да води нормален живот. (пък и кой определя кое е нормално и кое не), щото всички ще го нападнат.

А моето мнение е, че човек не може да знае как ще реагира в такава ситуация. Може да си мисли, че знае, обаче не е така.
    Opredeleno znam kak 6te reagiram!Ta tova e ba6tata na deteto mi!!!A dori i da nqmahme dete,tova e muja,koito naprav i nevuzmojnoto,za da sme zaedno!!!opredeleno znam kak 6te reagiram,no silno se nadqvam da ne mi se naloji!

Мега фен
    Град
    SF
    Не, няма да го оставя. Абсурд

Робинята на Quench

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Не- не бих го оставила. Когато съм влюбена в някой, то е заради душевността му, заради качествата, които притежава, външността няма значение. Щом го обичам, ще съм до него, за да му помагам и да се грижа за него, независимо какво му се е случило. Би ми било тежко, не заради мен самата, а заради него, ако примерно е лишен да прави неща, каквито нормалните хора могат. Смятам, че в такъв момент би се нуждаел доста от мен. Ако някой остави приятеля/приятелката си, заради подобно нещо, то би било проява на егоизъм- а в обичта няма място за такова чувство. Освен това е предателство- един ден да говориш, че винаги ще обичаш и ще бъдеш до този човек, а на следващият да го оставиш поради причини, независещи от него.

Цитирай Първоначално написано от gryyym
    Я си представете следната ситуация! ...
    В дадения момент обичате този човек, но (не дай си боже) се случва нещо лошо! Вие оставате с този човек, защото го обичате , ама човек не обича само веднъж в живота си (в повечето случаи). Ако след време се влюбите в друг. Тогава какво? Или пък друг вариант - ако не обичате чак толкова човека до себе си. Какво става тогава? Ще го зарежете!? Няма ли да е егоистично? А ако останете с него, то защо ще е - От съжаление?
    Има право.Не можете да кажете със сигурност как бихте реагирали в такава ситуация.Дано не ви идва до главата...

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Не могат да кажат със сигурност какво биха направили тези, които по един или друг начин не са сигурни в чувствата си. Нормално е, ако след известно време се влюбиш в някой друг да прекратиш отношенията с настоящия- едва ли би било непосредствено след инцидента, така че ще е ясно, че не е заради него. „Или пък друг вариант - ако не обичате чак толкова човека до себе си”- това вече е по-особен случай, но aко имаше предвид моето мнение- като цяло говорех за хората с по-сериозни връзки, които твърдят, че се обичат ( а при подобни моменти си проличават истинските чувства, които доста често се разминават с очакванията). А какво ще рече „не обичате чак толкова” – или обичаш някого или не. Няма средно положение.

Град
    Париж
    Не бих го направила за всеки,но ако найстина го обичам и не мога без него...каквото и да става няма да го зарежа. Но не вярвам да намеря такъв човек в близките 10 години... (че и за нататак незнам)
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

em za men ne e vajen va6niq vid vajno e kakav/a e otvatre!
    EclipseGST <<<I LOVE SPEED>>>

Повече от фен Аватара на Scarface_
    just a kid ...ти наистина си просто дете...тва означава че не би го направил/а ...
    по темата : никога не бих я оставил заради нещо такова...бих бил до нея винаги и бих правил всичко възможно да се чуства добре и т.н .Не от съжаление , а от любов винаги бих бил с този човек ...и бих направил всичко възможно да му помогна...но не бих я оставил сама !

дано не се случва на никой !
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ако е някаква повърхностна връзка- ест, че бих го зарязала, но ако се обичаме истински няма да го оставя. Това ми напомня на една 2ка от съседния блок: мъжа претърпя катастрофа преди няколко години, и всяка сутрин като тръгвах за училище виждах как тя го изкарва и се разхождат и си говорят, без значение какво е времето-дъжд, сняг, тя го извеждаше. Тва е истинска любов.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не,обичам го и не бих го оставила каквото и да се случи с външността му

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Зависи, ако го обичам бих го подкрепила, но ако ще съм с него от съжаление няма смисъл въобще...

Мега фен Аватара на mynichka
    ние с причтеля ми много пъти сме говорили за това и ДА ще остана с него
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си