.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Не си подхождаме и въпреки това съм луд по нея...

От скоро съм влюбен в едно момиче.Познаваме се отпреди,но досега никога дори не съм си помислял,че ще се влюбя в нея.Ето че и това стана,без най-малко да очаквам.На 1 купон се натискахме цяла вечер и въобще си изкарахме супер.Верно аз бях пиинал,тя също,но това е момиче,което си придава страшно мн важности и досега не ме е поглеждала,нито пък аз съм имал някав мерак.Онази вечер обаче я видях в друга светлина и се влюбих в нея... Оттогава не сме се чували и нз какво да правя.Наистина нямаме нишо общо,като интереси и квот и да е,но въпреки това съм луд по нея!Вие как бихте постъпили на мое място?

еми потърси я...излезте...намекни и че я харесваш...,покажи и какво чустваш към нея..и виж как тя ще отвърне на това което ти чустваш... айде успехчета

Цитирай Първоначално написано от Sladinky*kotence
    еми потърси я...излезте...намекни и че я харесваш...,покажи и какво чустваш към нея..и виж как тя ще отвърне на това което ти чустваш... айде успехчета

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ами може би за пръв път си я видял пияна...следва "бой,ебане и сръбска музика"

Re: Не си подхождаме и въпреки това съм луд по нея...

Цитирай Първоначално написано от zelkata
    От скоро съм влюбен в едно момиче.Познаваме се отпреди,но досега никога дори не съм си помислял,че ще се влюбя в нея.Ето че и това стана,без най-малко да очаквам.На 1 купон се натискахме цяла вечер и въобще си изкарахме супер.Верно аз бях пиинал,тя също,но това е момиче,което си придава страшно мн важности и досега не ме е поглеждала,нито пък аз съм имал някав мерак.Онази вечер обаче я видях в друга светлина и се влюбих в нея... Оттогава не сме се чували и нз какво да правя.Наистина нямаме нишо общо,като интереси и квот и да е,но въпреки това съм луд по нея!Вие как бихте постъпили на мое място?
    Така сам като си прочетеш написаното какво очакваш, че ще ти отговоеиме...ми потърсия да те ева... Или си направете още един купон...само двамката

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Съгласна съм с другите,потърси я това е единственният начин да разбереш дали и тя те харесва,а що се отнася за това,че не си приличат изобщо,все пак известно е че противоположностите се привличат.Успех.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    еби я
    ..щом нямате общи интереси

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от lone_wolf
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    еби я
    ..щом нямате общи интереси
    +1
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от Sladinky*kotence
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си