- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da i kaja che q zarqzvam
Vijdam che neshtata ne vurvqt dobre, i zatova iskam da q skusam predi tq da go napravi. Kakvo da i kaja?...
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Prosto i kaji otkrito v o4ite,bez da q ubijda6 primerno "ne6tata ne sa takiva,kakvito si gi predstavqh.mislq,4e nqma smisul da se zalugvame" ili ne6to takova
P.S-ti na sustezanie li si...da q skusa6 predi tq da te skusa,,,moje bi prosto use6ta6 4e tq 6te go napravi i za tova si tursi6 variant da ne narani6 "mujkoto" si ego...tva ne e sustezanie!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Кажи й каквото 4увстваш.Обясни й 4е щом нещата не вървят на добре , и за двамата ще е по-добре да се разделите.
Започни с -"изпреварих те..."Първоначално написано от Pepe Rey
Кво значение има кой кой ще зареже ? Говори открито с нея, кво толково се чудиш кво да й кажеш![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
+1Първоначално написано от naduta_fukli4ka
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
P.S-ti na sustezanie li si...da q skusa6 predi tq da te skusa,,,moje bi prosto use6ta6 4e tq 6te go napravi i za tova si tursi6 variant da ne narani6 "mujkoto" si ego...tva ne e sustezanie!
![]()
![]()
The BoYs Are mY tOYs!!
Момчето се страхува да не би тя да го резне първа...По принцип ги е страх..Нали те са свикнали да ни режат за това...Първоначално написано от naduta_fukli4ka
Даже не искам да ти давам съвет...Ще й стане гадно,но след като си решил й го кажи.Не е толкова трудно нали?
![]()
Квото и да направиш,само не късай с нея през нета или по телефона! Мен така ме зарязаха и беше адското кофти...в сми,да ми беше казал в очите сигурно нямаше да ми пука,но по тоя начин ми се получи някво мн тъпо!
愛 子供
Warning:
This user is unable to hate
++1,poburzai,4e 6e te izprevariПървоначално написано от darla_f
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Трябва да се разберете на 4 очи! Говорете за това, опитайте се да видите какво не върви. Ако не стане, поне ще сте се разделили по безболезнен и за двамата начин!
Ми обесни й защо и какво те е накарало да го направиш,не е толкова сложно
ami kolkoto i da e gadno za neq i kolkoto i da q boli po dobre i kaji kvo 4uvstva6 i 4e use6ta6 4e ne6tata ne varvqt i taka,kaji i vsi4ko taka kakto go misli6
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
Ако имаш чувства и държиш пона малко за нея защо не опиташ да поговориш с нея за това,кеото те тревожи и според теб разваля връзката и да се опитате да го поправите,а ако тогава не стане просто се разделете.Ама като гледам к'во написа ... май ти е през *** за нея щом бързаш да я зарежеш,случайно тя да не те изпревари!?
- Жено !
- Да ?
- Зарязвам те !
- Но защо !?
- Дясната р1чичка в1рши по - добра работа от теб !
- Ама.....
- Няма " ама ". Зарязвам те !
Пф... по-хубаво да не си се хващал...Не си имай работа с момичета, че ще вземат да ти съсипят живота!![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Един единтсвен път позволих на мъж да ме зареже и ше ти кажа как започна той: Искаш ли да сложим край на твоята болка? Тъй, ама тук не става дума за нейната болка, за тфа го перефразирай:Искаш ли да сложим край на това нашето, дето хич никфо бъдеще няма !? После тя ше реве, ти пусни там 2 3 лъжливи сълзи..ше се хване путката(аз се хванах че са истински) и накрая всичко ше бъде 6+..друго ориганално,е обаче от момиче на 18 години..Къса две годишна връзка с думите: "Нямаме перспективи за брак!Сори!" Мега тъпо,но действа!Опитай..
![]()
хахах ..кой кого ще зареже първието тва е проблема
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ох само не казвай "вече не ме кефиш достатъчно" кат един мой познат, чее...![]()
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Mn qsno. Predpochitam az da q zareja i tq da bqga sled mene, otkolkoto tq da me zareje i az da begam sled neq. Ai nqma da mi e tolkova gadno vse pak.
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Кажи и го в очите кажи и какво ти е на сърцето,поне и тя няма да се почуства мн гадно като я скъсаш по телефона или с смс.
Кажи й го на живо!
А не по скайп.Тя ще се ядоса,ще те изпсува,после ти нея,ще се блокирате и после дълго ще се мразите. хаха
SoLaR съветва - НЕ ПРЕЗ СКАЙП!!!Най-тъпото и мега леймърско нещо. Директно очи в очи, поне шамара ти е гарантиран, ако не друго
![]()
Първоначално написано от djago
състезание ли си правите - кой ще скъса пръв другия![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself