.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Град
    At the world's end

Kak da i kaja che q zarqzvam

Vijdam che neshtata ne vurvqt dobre, i zatova iskam da q skusam predi tq da go napravi. Kakvo da i kaja?...
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Prosto i kaji otkrito v o4ite,bez da q ubijda6 primerno "ne6tata ne sa takiva,kakvito si gi predstavqh.mislq,4e nqma smisul da se zalugvame" ili ne6to takova

P.S-ti na sustezanie li si...da q skusa6 predi tq da te skusa,,,moje bi prosto use6ta6 4e tq 6te go napravi i za tova si tursi6 variant da ne narani6 "mujkoto" si ego...tva ne e sustezanie!

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Prosto i kaji otkrito v o4ite,bez da q ubijda6 primerno "ne6tata ne sa takiva,kakvito si gi predstavqh.mislq,4e nqma smisul da se zalugvame" ili ne6to takova
    P.S-ti na sustezanie li si...da q skusa6 predi tq da te skusa,,,moje bi prosto use6ta6 4e tq 6te go napravi i za tova si tursi6 variant da ne narani6 "mujkoto" si ego...tva ne e sustezanie!
    +1

Кажи й каквото 4увстваш.Обясни й 4е щом нещата не вървят на добре , и за двамата ще е по-добре да се разделите.

Re: Kak da i kaja che q zarqzvam

Цитирай Първоначално написано от Pepe Rey
    Vijdam che neshtata ne vurvqt dobre, i zatova iskam da q skusam predi tq da go napravi. Kakvo da i kaja?...
    Започни с -"изпреварих те..."

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Кво значение има кой кой ще зареже ? Говори открито с нея, кво толково се чудиш кво да й кажеш
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Кво значение има кой кой ще зареже ? Говори открито с нея, кво толково се чудиш кво да й кажеш
    +1
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Момчето се страхува да не би тя да го резне първа...По принцип ги е страх..Нали те са свикнали да ни режат за това... Даже не искам да ти давам съвет...Ще й стане гадно,но след като си решил й го кажи.Не е толкова трудно нали?

Квото и да направиш,само не късай с нея през нета или по телефона! Мен така ме зарязаха и беше адското кофти...в сми,да ми беше казал в очите сигурно нямаше да ми пука,но по тоя начин ми се получи някво мн тъпо!
    愛 子供

Warning:
    This user is unable to hate

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от darla_f

++1,poburzai,4e 6e te izprevari
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Стара Загора
    Трябва да се разберете на 4 очи! Говорете за това, опитайте се да видите какво не върви. Ако не стане, поне ще сте се разделили по безболезнен и за двамата начин!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ми обесни й защо и какво те е накарало да го направиш,не е толкова сложно

ami kolkoto i da e gadno za neq i kolkoto i da q boli po dobre i kaji kvo 4uvstva6 i 4e use6ta6 4e ne6tata ne varvqt i taka,kaji i vsi4ko taka kakto go misli6
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

Супер фен
    Ако имаш чувства и държиш пона малко за нея защо не опиташ да поговориш с нея за това,кеото те тревожи и според теб разваля връзката и да се опитате да го поправите,а ако тогава не стане просто се разделете.Ама като гледам к'во написа ... май ти е през *** за нея щом бързаш да я зарежеш,случайно тя да не те изпревари!?
    Обичам те <3 !!!

Град
    РЮАР
    - Жено !
    - Да ?
    - Зарязвам те !
    - Но защо !?
    - Дясната р1чичка в1рши по - добра работа от теб !
    - Ама.....
    - Няма " ама ". Зарязвам те !

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Пф... по-хубаво да не си се хващал...Не си имай работа с момичета, че ще вземат да ти съсипят живота!
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Един единтсвен път позволих на мъж да ме зареже и ше ти кажа как започна той: Искаш ли да сложим край на твоята болка? Тъй, ама тук не става дума за нейната болка, за тфа го перефразирай:Искаш ли да сложим край на това нашето, дето хич никфо бъдеще няма !? После тя ше реве, ти пусни там 2 3 лъжливи сълзи..ше се хване путката(аз се хванах че са истински) и накрая всичко ше бъде 6+..друго ориганално,е обаче от момиче на 18 години..Къса две годишна връзка с думите: "Нямаме перспективи за брак!Сори!" Мега тъпо,но действа!Опитай..

Мега фен Аватара на mynichka
    хахах ..кой кого ще зареже първи ето тва е проблема
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    In Your Dreams...
    Ох само не казвай "вече не ме кефиш достатъчно" кат един мой познат, чее...
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Град
    At the world's end
    Mn qsno. Predpochitam az da q zareja i tq da bqga sled mene, otkolkoto tq da me zareje i az da begam sled neq. Ai nqma da mi e tolkova gadno vse pak.
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Кажи и го в очите кажи и какво ти е на сърцето,поне и тя няма да се почуства мн гадно като я скъсаш по телефона или с смс.

Кажи й го на живо!
    А не по скайп.Тя ще се ядоса,ще те изпсува,после ти нея,ще се блокирате и после дълго ще се мразите. хаха

Град
    София
    SoLaR съветва - НЕ ПРЕЗ СКАЙП!!! Най-тъпото и мега леймърско нещо. Директно очи в очи, поне шамара ти е гарантиран, ако не друго
    Цитирай Първоначално написано от djago
    следващата тема ще е за скъсан гъз и съвети как да иде на лекар и да му го зашият

състезание ли си правите - кой ще скъса пръв другия
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си