- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- темичка ..
Тъй кат0 в другата тема (в която писах за да НЕ правя нова) никой не забеляза въпр0са ми .. се наложи да пусна нова тема ..
Ет0 г0 и въпр0са :
Как да разбереш к0га м0мче иска да те целуне ? Как да г0 накараш да разбере , че ти г0 искаш ? Ся попаднах на такъв пич дет0 никакъв намек нЕ му деиства никАкъв физически или психически зак0н нЕ г0 кара да ми даде друг0 0свен прегръдка вярн0 , че п0 цели междучасия седиме гушнати и тн и тн .. ама .. аиде де .. ГУШНАТИ и все пак м0же да нЕ съм пр0бвала т0чно нещото което ще станЕ та .. идеи ?
Незнам на колко години сте...което има значение! Но гледай сега за мене кой е перфектния женски намек.Ама незнам малко е детскиПримерно седите си гушнати, говорите си нещо нормално обаче гледайки се един срещу друг. Докато ти говори го гледай в очите и устата и след като се изкаже просто млъкваш и поглеждаш надолу...не в страни а надолу
докато примерно си играеш с косата му, ръката му. И ако сичко мине гладко като погледнеш отново към него трябва да се получи, но щом до сега не го е направил може пак да не го направи. Незнам детско е
Но при мене е минавало и ми устанал спомен
Хубав при тва. Незнам ако искаш пробвай и Успех с целувката
![]()
Самичко си идва
"Не бъди затворник на собствения си стил!" (Armin Van Buuren)
Имаше една тема с едно момче, дето пита как да целунел приятелката си, щото не знаел кога.... Тва да не е твоя пр?! Че става много кофти, като влизате и двамата е един и същ форум.Първоначално написано от InnchetO`bE
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Научи се да пишеш!!! На петнаисет си 8 клас а тои е 9-ти нали? Момчето мооже просто да е срамежливо..Само не разбрах дали не искаш да се изфукаш че си имаш "гажи" в училище ??Първоначално написано от InnchetO`bE
![]()
Първоначално написано от hardly_awakened
![]()
nice one
Мацко,ето ти идея XDDD
愛 子供
Warning:
This user is unable to hate
Ако момчето иска да те целуне няма да пита.И,ако си му поне симпатична.За такива неща няма определени,часове или секунди..Стават просто...Като ти четох темата и се сетих за едно момче...Бях на даскало и имахме час по БЕЛ,но се бяхме разделили на групи така да се каже и си лафихме с 2 момичета и едно момче..Той изведнъж ме попита дали искам да играем на някаква игра аз казах,че не искам...А той после каза,че иска да ме целуне...Аз пък казах,че не искам....Беше ме много срам
За това му отказах...А знам,че той вече от 2 год има намерения към мен,но аз все се дърпам..И след откъза ми той така се сдуха..Стана ми гадно чак...
Понякога ние момичетата правим глупости,които ви объркват момчета,но какво да се прави...
![]()
хах (: нЕ определен0 не е т0йПървоначално написано от Janeta_
![]()
аз съм 8ми клас а той 10тиПървоначално написано от (=eLiNcEtO=)
И да , срамежлив е .. точно за това питам ..
Това е тъпо .
Щом с намек не става тогава действай директно-кажи му какво искаш!
"може ли да те целуна?", "искаш ли да те целуна?" не са неща, които според мен би трябвало да се казват..постойте загледани един в друг няколко секунди (насаме де. не ви знам къде ходите междучасия, а той може да се бои да не реагираш по някакъв дебилен начин..).. защо въобще чакаш, целуни го ти..целувката е от двама души, не е като да се чудиш дали да го заговориш в скайп първа или нещо подобно..
Добре .. той се притеснява да не реаагирм по дебилен начин .. а аз дали мога да се притеснявам от същото ? Точно за това не съм го целунала още ..Първоначално написано от asasfdf
Аз ти казах, че при мене ш'е ти е най - добре ти не ми вярваш... с мене такива проблеми няма да имаш...![]()
А защо не го целунеш ти? Щом те прегръща, значи има поне симпатии към теб. Действай, няма какво да чакаш.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.