- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- как се обличате за концерти/партита/фестове,деца?
човек без работа,ю ноу
![]()
и темата е съвсем сериозна,да не я заключи некой!
Нямам определен стил на обличане, като ходя по купони, фестове, дискотеки, рок клубове...
eх ми нормално
1. Дънки + тениска + суитчер.
2. Дънки + риза ( връхна риза, не костюмарска )(ей кат тая на аватара ми )
The Spark
зависи с кви обтвки съм..
ако съм с маратонките-няква тениска или суитчър
ако съм с някви други (ток,затворена обувка) нещо "по-момичешко"(както се изразява мама)
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Зависи от концерта и т.н...по прицнип - кубинките, веригата на панталона, якето, мешката и напреде![]()
А по жени и светски събития - белите маратонки, суичъра + малко гел за цвят :>
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
както ми дойде,ходила съм и с кубинки,и с токчета
с дънки или с карирана! поличка и някаква обикновена блуза
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
обличам си любимите дрехи в момента, защото щом са ми любими:
1. изглеждам добре с тях
2. удобни са ми.
Най-важните неща.
Само кубинките са константа, щото не се виждам как ще оживея с кецове![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз не слагам нищо друго на краката, освен кецове.Или евентуално някакви от нашумелите напоследък "пантофки", но нищо друго - не понасям високи обувки. На концерт предпочитам да ми е удобно, слагам си тениска или едноцветно потниче, ако е по-хладно - непретенциозна блуза. И дънки или някой широк панталон (иронията е, че нямам по мярка
). Естествено, взимам си в раницата поне половинлитрово шише вода, защото имах премеждия на един концерт от обезводняване.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ми както си ходя нормално..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
На концерти, ако имам нещо на групата, го слагам него. Иначе нищо особено![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
xaxaxaaxaxxaxxaxaxaxaxaxaxaxxxaПървоначално написано от Кръчмонавт
i 4anti4ka prez ramo
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
На концерт - удобно (дънки,кецове - подготвена да седя права с часове)
На парти - дънки, пола..зависи от настроението, от повода, от мястото.Може и най-обикновено.
THTC ; )
![]()
Зависи къде излизам, на парти съм различно облечен от излизанията ми на дискотека или на бар.
експо забавен както винаги.
мойта дилема е дали да си взимам яке/суичър в събота,или да не си зимам,щото по принцип вътре завирама на вънка премръзвам,хахахаг
Дънки, кецове и някаква блузка - гледам да ми е удобно![]()
'Земи си суичър. Или другото- от студ умри, гъзар бъд, нали така беше?![]()
Удобни дрехи, удобните дрехи винаги дават самочувствие и размах на действията. Ама аз други освен удобни май не нося. Даже имам обувки на токчета (уоу:Д) и са сравнително удобни.
'Ма "дрехи за концерт" ми звучи като като бях малка и имаше една лелка, приятелка на дядо, дето си имаше "дрехи за центъра". За центъра, за квартала, за вкъщи, за концерт, за работа, за среща- ебало си майката. Как ги мислят някои хора, не ми е ясно, хаха![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
нормално
По концерти не ходяАко ходя,не са на някакви групи или разни такива,а например на концерт на даскалото
..което не се брои
А иначе за дискотеки,клубове и т.н. си се обличам както си ходя по принцип - дънки/панталон/пола,обувка на висок ток,блузка/потник,якенце/сакенце ...
![]()
Както си ходя попринцип. Стила ми е г/д еднакъв независимо дали отивам на училище/среща или парти.
Еми аз пък не, явно идва от това , че нямам толкова скъпи дрехи, че да се притесня след това да ги пусна в пералнята или в критичен случай в боклука.Първоначално написано от Кръчмонавт
Разбира се, че няма да идеш с облеклото, дето ходиш на работа, примерно, ама при мене и това не е фактор. Моята е веднъж седмично и трябва просто да съм облечена удобно (каква изненада)
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Да бе, видях снимка беше сложил, затова така писах за работата![]()
Моята си е простичка, ама от сърце :Д
Аз май и любими дрехи нямам... Забравих си в един влак преди няколко седмици даже един хубав пуловер и единственото дето ми мина през ума беше "Ся майка ще ми пили на главата, аман..."![]()
Догодина ще има едни концерти, з акоито ще си купя специално дрехи, да пазя спомена жив*хепи хепи хепи*
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Един приятел редовно се развява с част от пижама...Първоначално написано от Mr. Nobody
![]()
Аз си ходя съвсем нормално. Много ми е тъпо някой метъл (примерно) отива на концерт и се накичил с всичкия си антураж... железарии, кожи, кубинки, боздугани, брадви и не знам си кво.
По-добре си вземи връхна дреха, а в залата я мяташ на рамо... не е много удобно, ама пък тоя клинч не се трае.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...