- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пристрастяване към секс?
pristrastqva li se 4ovek kym sex-a, kakvo mislite, az mislq, 4e sym pristrasten i kogato ne go pravq nai-malkoto se samozadovolqvam sam, tai kato ne se izdyrja posle misli6 samo za tova, samo pri men li e taka ?
...
Нормално е да се пристрастява до някаква степен. Особено след първият път на повечето им се иска постоянно да го практикуват![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
ave ebali gopisna mi ponqkoga samo tva da mislq, ne mi haresva kakvo da napravq da spre postoqnno li trqbva da se bie 4ikiq, za da spre naprejenieto i da ne misli6 izvestno vreme za sex
...
e taka e, ama dokato nqma i napravo ne se izdyrja bez 4ikiiПървоначално написано от gryyym
olekva za izvestno vreme ama posle pak ti se ebe mnogo
Бате а ти правил ли си секс че си9 се пристрастил вечеПървоначално написано от е77
![]()
М'даам аз без секс издивявам и физически и психически. Денят ми не може да потръгне добре![]()
eventualnata lipsa na sex mi vliqe nai-ve4e na psihikata-adski nervna stavam.Opredeleno ako sexa e dobur,pristrastqva!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Пристрастява!![]()
"Не бъди затворник на собствения си стил!" (Armin Van Buuren)
Той просто е физическа нужда. Все едно да питаш храната пристрастява ли.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
може да се пристрастиш дори към лизането на задници
въпрос на психика е
към всичко може да се пристрастиш
МИ МАЙ СЕ ПРИСТРАСТЯВАШ В НАЧАЛОТО, ПОСЛЕ СЛИЗАШ НА ЗЕМЯТА И РАЗБИРАШ, 4Е НЕ ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО! :P
Aman ot hora, koito ne mogat da izdurjat bez sex.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
мисля че да
![]()
in defense of our dreams...
Първоначално написано от Wrathchild
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Не знам дали чак пристрастява, но определено като го няма се усеща много остро липсата муЧовек в един определен момент просто си го иска...
to4no kazanoПървоначално написано от scoobydors
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не.Първоначално написано от е77
![]()
:P дааааааааааааа :P
Както каза darla_f, ако сексът е хубав не е трудно да се пристрастиш. То на хубавото лесно се свиква.
Мога и без секс известно време, в началото е доста трудно, но после се свиква.
Човек се пристрастява към много неща. Хобита, алкохол, цигари, храна, връзки, предмети и да, секс. Човек се пристрастява при липса на едно удоволствие, опитвайки се да го замести с предозиране на друго. Разбира се не е възможно когато си гладен и пиеш вода да задоволиш глада си и когато си жаден, а ядеш да утолиш жаждата си и за това човек започва още по силно да се пристрастява към въпросния заместител. Няма да изпадам в дълги анализи на психологията на пристрастяването, но да случва се и в тези случаи е хубаво човек да потърси психотерапевт.![]()
Определено не е само при теб!
Както казва господина ми по история "Човек постоянно мисли за секс, където и да се намира!"![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!